K
Kinga85
Gość
idę dziś po południu do apteki i zastanawiam się czy kupić to siemię lniane.. czy to ma sens..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
PYSIA- polecam wosk-ja juz po
gladka i wybalsamowana Neutrogenom;-)
ZAPMARTA- no niestety garazu nie mam bo za blisko obok dzialka...ale o interesie mysle,ale bardziej o takim z dojazdem do klientki
ale to sie jeszcze zobaczy-moze zanim odchowam maluszka to bedzie inne rozwiazanie....norazie patrze jak mi sie suwaczek przesuwa

zaraz klade Domisia.
tak wiec kupię sobie bo nawet ginek zalecał
KINGA- tez tak slyszalam,o siemieniu i mysle ,ze nie zaszkodzi bo to ziolo a moze pomoc a to wazne zeby zolniezyki mialy dobre warunki do przezycia

MLODAM- mam 1 pytanie-a macie juz fundamenty wykopane????Marta - sęk w tym że od czerwca już będzie ok z kasą - teraz mamy taki durny okresWitam,
Sol, co ci szkodzi iść na rozmowę, zawsze możesz zrezygnować jakby ci nie pasowało a kaska wpadnie. Poza tym jeśli będziesz miała umowę to dostaniesz później macierzyński. Zawsze to dodatkowy grosz, a pisałaś, że kiepsko z kasą.
ale to twój wybór.
A M chciał żebym poszła do pracy nie dla kasy tylko żebym wyszła do ludzi.
A ja mam mieć przyjemność z pracy a nie że będę wracać do domu znerwicowana bo nikt na tym nie zyska a wszyscy stracą - ja nerwy, M nerwy, Karola czas z mamą. Kwestię mojej pracy naprawdę głęboko analizujemy z M. mama - a siakoś tak wyszło że w weekend bez, w nocy bez ... no i za dwa tygodnie testujęo matko i corko 10 min mnie nie bylo a tu tyyyle czytaniaMARYLKA- oj Ty nasz dlugodystanowcu-wieczorem 2 razy ,rano raz zajezdzisz tego Kamila
alez macie temperamenty;-)
SOL- tez mi sie wydaje,ze cos nas malo tam starajacych sie i testujacych
wszystkie dziewczyny ktore sie staraja lub testuja a nie napisaly jeszcze do Sol prosze to zrobic na PW
chcemy miec tu wszystko upozadkowane wiec prosze sie dostosowac!!!!!!!
no ale walnelam wezwanie
ja juz bym chciala miec suwaczek z testowaniem ,ale wiem-nie marudze,czekam na swoja kolej.Sol a Ty sobie zmienilas z czerwca/lipca na kwiecien??
A po co Maryli nutella ?
Ja wolę bitą śmietanę która stoi w lodówce
Niech no tylko Karola uśnie 

Za to pół drogi niosłam Karolę na barana bo na rękach jak ją trzymałam bo mnie i kręgosłup bolał i brzuch.