Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

KINGA- producent Fertilus Bialystok info@fertilus.pl ,femifertil™ - JestemPłodna.pl - Twoje Centrum Naturalnej Płodności ja kupilam i bede lykac z 1 dniem @ w skladzie sa witaminy i ziola:ekstrakt z jagod niepokalanka,z kwiatu koniczyny, z lisci maliny, z korzenia żeń-szenia syberyjskiego, z zielonej herbaty oprocz tego cynk,zelazo,miedz,kwas foliowy,jod,selen...samo zdrowie-te tabletki sa ziolowe tak jak mieszanki dziewczyn na ziolopijkach tyle ze nie pije a lykam-to znaczy bede lykac za miesiacmama tak dzieki ale chyba nie zaryzykuję bo producent jest nieznany i nie ma wiecej produktów od tego kogoś.. nie wiem ale jestem uprzedzona i nie wierzę w takie cuda![]()
wolę pić chyba ziółka typu nr 3 na owulacjęALE DZIEKI!!

MARYLKA- aten drugi link co podalas to chyba bym nie kupila,cos mi tu nie pasuje-wloski powinno sie wyrywac zeby byl efekt a nie scierac krysztalkami..i jeszcze ta cena...moze to jest jednorazowe

jak robie dziewczynom(szczegolnie latem)to robia rece i pachy,ale pachy jest kiepsko samemu bo wosk naklada sie z wlosem a zrywa pod wlos a pod pachami wlosy rosna w 3 kierunkach i jest kiepsko,ale innym robie,no i mam kupmele ktorej robie prawie cala malą
IWONKA- Femifertil kosztowal 45 zl.a ten Twoj lek to na zbicie wagi????ja tez chce stracic ze 4 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napisz cos o tym leku.MARYLKA- pewnie na taka specjalistke trafilas-najlepiej sie rwie jak wloski maja 0,5 cm to jest efekt i to na dlugo a jak sa krociutkie to bez sensu robic bo wosk nie chwyci.