• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL, chcialabym mojego dopasc ale musze czekac do soboty wr r :((( co tam takiego smiesznego jest w tyn co piszemy hy? A zty dopadaj mezulka i nie ma to tamto kochana :))) masz depilator?

MAMA, kochana to wrzuc linka ja sprawdze jak tylko bede miec okazje.

Mi humorek zly przeszedl. Zaraz ide sie pindrzyc do pracy.

PYSIA-M arylka dala link i to jest ta rokla-wosk sie podgrzewa w goracej wodzie wklada w rokle i rozprowadzasz a potem przyklejasz pasek i rwiesz-2 sekundy i po bolu(choc ja juz nic nie czuje)KINGA- poczytalas o ytch tabletkach???

mama tak dzieki ale chyba nie zaryzykuję bo producent jest nieznany i nie ma wiecej produktów od tego kogoś.. nie wiem ale jestem uprzedzona i nie wierzę w takie cuda:)
wolę pić chyba ziółka typu nr 3 na owulację ;) ALE DZIEKI!!

AGABRE- jak tam po wosku-piekna i gladka????:tak::-D

mama tak dzieki ale chyba nie zaryzykuję bo producent jest nieznany i nie ma wiecej produktów od tego kogoś.. nie wiem ale jestem uprzedzona i nie wierzę w takie cuda:)
wolę pić chyba ziółka typu nr 3 na owulację ;) ALE DZIEKI!!
KINGA- producent Fertilus Bialystok info@fertilus.pl ,femifertil™ - JestemPłodna.pl - Twoje Centrum Naturalnej Płodności ja kupilam i bede lykac z 1 dniem @ w skladzie sa witaminy i ziola:ekstrakt z jagod niepokalanka,z kwiatu koniczyny, z lisci maliny, z korzenia żeń-szenia syberyjskiego, z zielonej herbaty oprocz tego cynk,zelazo,miedz,kwas foliowy,jod,selen...samo zdrowie-te tabletki sa ziolowe tak jak mieszanki dziewczyn na ziolopijkach tyle ze nie pije a lykam-to znaczy bede lykac za miesiac:tak::-DMARYLKA- aten drugi link co podalas to chyba bym nie kupila,cos mi tu nie pasuje-wloski powinno sie wyrywac zeby byl efekt a nie scierac krysztalkami..i jeszcze ta cena...moze to jest jednorazowe:)))))))))jak utarg-u nmie slonko wyszlo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurczę też by się przydało wygładzić pewne miejsca bo normalnie puszcza się zrobiła
mamo powiedz bardzo to boli???? jak tym woskiem się robi???
bo depilator to była udręka normalnie krew i łzy i straszny ból który utrzymywał się pare dni :(
i jakie miejsca można robić woskiem????

mamo ten lek ile kosztował???
bo ceny nie mogę znaleść
ja zaczełam łykać castagnus 2 tabletki dziennie bo waga powyżej 60 kg lekarz powiedział że nie zaszkodzi a może pomóc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama no mi tesz się zdaje że to pic na wode foto montaż :):)

Iwonka: ja raz byłam u kosmetyczki na woskowaniu i o dziwo to wcale mocno nie boli najgorzej pod kolanami ale tak to spoko ale sama bym sobie tego nie zrobiła bo to trzeba szybko :( a ja depilatorem też prubowałam to bardziej boli jak wosk o wiele bardziej :( i dłużej
ale po depilacji miałam chrostki małe takie zaczerwienione i tez jakoś szybko mi włosy odrosły i musiałam poprawić w domu maszynka bo kóły to albo na taką specjalistke trafiłam albo za krótkie miałam włoski bo sama babka powiedziała że mam małe :( no nie wiem

reklama
IWONKA2B- no robilam bikini pierwszy raz to troche bylo nieprzyjemne,ale to 2 sekundy i po bolu dlatego nakladalam male paski woski i rwalam(boli dlatego ze wolsy po goleniu wyrastaja twarde bo sa ucinane a prze wosku wyrywasz i po kadzym odrosnieciu sa slabsze i coraz jasniejsze a nie takie czarne;-)),teraz moja mala jest gladka w 5 minut i to cala bo robie lacy przod i boki-nie siegam na udach i tam lekko gole.poza tym woskiem robie nogi i reguluje brwi(ale brwi to dla doswiadczonych zeby sie nie bozbyc wszystkich):-D:-D:-D:-Djak robie dziewczynom(szczegolnie latem)to robia rece i pachy,ale pachy jest kiepsko samemu bo wosk naklada sie z wlosem a zrywa pod wlos a pod pachami wlosy rosna w 3 kierunkach i jest kiepsko,ale innym robie,no i mam kupmele ktorej robie prawie cala malą:rofl2:IWONKA- Femifertil kosztowal 45 zl.a ten Twoj lek to na zbicie wagi????ja tez chce stracic ze 4 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napisz cos o tym leku.MARYLKA- pewnie na taka specjalistke trafilas-najlepiej sie rwie jak wloski maja 0,5 cm to jest efekt i to na dlugo a jak sa krociutkie to bez sensu robic bo wosk nie chwyci.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry