• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tam przygotowania do świąt? U mnie czas oczekiwania na nasza druga pocieche
miała byc cesarka bo dzidzia byla nie odwrócona ale jak pojechalam na usg okazalo sie ze sie odwróvcila i czekamy. Termin na 1 -szego stycznia. Ciekawe czy doczekam :)

Co u was??

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& renna !!!

jos
ja bladego pojęcia nie mam jak :eek: na razie stoję i patrzę na górę rozmrożonego mięsa różnorakiego :sorry: Mała zasnęła :-)

RENNA : witaj !i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

kocurek : jak mala spi to nie patrz tylko zabieraj sie do roboty ! :-p:laugh2::-D

ja ide umyc wlosy bo ne glowa moja nadaje sie do ocenzurowania....

heloł
pada śnieg pada śnieg;)))))) co prawda nie dużo ale już jest;)))

Lil-wiem że są te sukienki za 49 zł-tylko oni je robią w tajlandii więc przesyłka i sukienka to 75 zł a czekasz do 2 tyg na przesyłkę-mi się udało męża namówic i jutro w mieście kupię baaaaaaaaardzo podobną do asosa-bo niestety asos drogo wychodzi a tu mam ciut taniej;)))

a my wczoraj pojechaliśmy do pani która nastawiła mi 2 dyski piersiowe w kręgosłupie-cholerstwo wylazło i już nie mogłam z bólu-teraz pobolewa ale jakby lepiej, muszę za to bardzo uważac na siebie i moje okno umyje jutro mąż;))

Kocur ja to bym taką panią raz w miesiącu z chęcią przygarnęła-ile więcej czasu dla ciebie na relaks i ile masz czasu dla małej więcej;))

oo a wieczorkiem robiłyśmy z mamą uszka, krokiety, pierogi i pomroziłyśmy-w wigilię wystarczy wrzucic do wody;))
pozdrawiam resztę

aha nie mogę sobie odmówic- zdj, Mai pt. Busted;)))-świeżo po kąpieli, wielkie tatusiowe oczy, fryzura na irokeza i stopa wędrująca do buzi;)
Zobacz załącznik 418416

paulina : hej :)
sliczna mala, juz taki prawdziwy z niej duzy bobas :)
oczy faktycznie duze piekne :)
aaaa! udalo sie jednak z sulienka hehehehehehehhe - no i super!

no wiesz Jos-ile można znieśc marudzenie żony?;) a poza tym podejrzewam że mój mąż nie może nic dla mnie na gwiazdkę wymyślic i to jest ułatwienie dla niego;))))
no a malutka to kawałek bobaska-ok 7,5kg i ciuszki na 74 na styk;)

74cm ciuszki! niezle ! :)

a prezent : jelsi meza to urzadza i ciebie tez, to czemu nie ;)
uciekam karmic T. obudzil sie!
spal od 7h15 do teraz!!!!!!!!!!
tylko czemu nie w nocy to, czemu nie w nocy????????????????????????????:angry::no::wściekła/y:

reklama
Cześć Koleżanki :) Ja mam dzisiaj ambitny plan posprzątania mieszkania przynajmniej w połowie, a po południu jak Ł. wróci jedziemy na zakupy. Już czuje co się będzie w sklepach działo :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry