Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek - mnie Maniek takie wyrzutnie armatnie serwował :-))))) hahahaaa wszystko potrafił zafajdać)))))
)
Asionku a kilogramy już wszystkie zgubiłaś????
helol
asionek : ja malego w nocy przebieram tylko na lozkui tez juz zaliczylam wystrzal na rece, koszule, przescieradlo i nawte sie kropka zalapala na dywan
hahahahaha
tyle))))))))))

;-) Maciek mówił cały czas do mnie per "pani" co mnie doprowadzało do białej gorączki
Ehh - nastolatki
Ogólnie spotkałam we Wrocku pełno znajomych i bawiłam się świetnie
Wyspałam się, odpoczęłam psychicznie i czuję się zarąbiście. Nastawiłam już bigos i groch z kapustą a jutro grochówka będzie
Dom cały, dzieci uśmiechnięte więc jest ok 

Nie dość, że durny synuś moich sąsidów urządza sobie imprezy w ciągu tygodnia, nie wspomnę już o tym, że głośna muzyka po 22 to norma zarówno w weekend jak i w tygodniu, to jeszcze rano nie dadzą pospać
Zwracaliśmy już uwagę parę razy, że jest głośno, zgłaszałam do spółdzielni. Dzisiaj zadzwonie jeszcze raz, jak to nie pomoże, to będę wzywać policję i w d*** mam czy się obrażą czy nie, bo to już szczyt wszystkiego! Ten 22 letni chłopczyk siedzi sobie w domku na utrzymaniu rodziców, którzy udają, że on studiuje, co jest kompletną bzdura, i może sobie pozwolić na spanie do 11 czy 12. Natomiast mój mąż wstaje przed 6 i zasypiane po 1 w nocy nie daje mu się wyspać. To jest debilizm w czystej postaci

Jakbym chciała to was nie nadrobię
Byłam u Wisieńki- Emilka jest cuuuudna;-) Maciek mówił cały czas do mnie per "pani" co mnie doprowadzało do białej gorączki
Ehh - nastolatki
Ogólnie spotkałam we Wrocku pełno znajomych i bawiłam się świetnie
Wyspałam się, odpoczęłam psychicznie i czuję się zarąbiście. Nastawiłam już bigos i groch z kapustą a jutro grochówka będzie
Dom cały, dzieci uśmiechnięte więc jest ok
Spadam się z dziećmi pobawić bo mnie tu Emila młotkiem tłucze![]()
pierwsza!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????
Niebywale hehe
co tam u was babolki?
u nas oki, L. konczy dzis 3 latka, chodze cala w szoku kiedy to zlecialo... ???
maz sprobuje dzis wrocic wczesniej z pracy
chlopcy najedzeni, mama z kawa i sniadankiem![]()
witam sie przedswiatecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co slychac??
U mnie pogoda deszczowa kompletnie nie swiatecznaAle najwyrazniej mojej dzidzi tez sie nie podoba bo nie chce wyjsc
![]()
Siedzi w srodku i sie smieje![]()