• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mój Maniek ostatnio lubi się pobawić pędzelkiem :zawstydzona/y:
Zakładam mu rajtuzy, a na nie dopiero body....bo paluch-grzebaluch był częstym gościem w pampersie :baffled:
Teraz już nie daje rady :-))))))

Najgorzej to było w nocy...bo wiecznie przemakał, i się zaczęłam zastanawiać co jest grane :confused: No i go rano przyłapałam, jak się zabawiał :zawstydzona/y: A my mu picie ograniczyliśmy hahaaaa idioci :-D))))

Z dziewczynkami tego nie ma :no: Ja aż się mojego zapytałam czy to jest u samców normalne :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej ho-dobra, to ja nie będę nic pisać o moim spaniu-żeby koleżanek nie denerwować:-D

Made-dobry patent na Mańka-szkoda, że nie wymyśliłam tego jak Daniel był na tym etapie;))

Młoda-no co tam u Was??

Jos propo lotu to lecę z mega aktywnym 3 latkiem i już wtedy 9mies. maluchem-który podejrzewam i tak nie wysiedzi w miejscu;)))))

Kocur-oj ta twoja córcia...niestety każdy maluch jest inny

paula dzięki.. pocieszam się tym, że mi nie choruje i bystrzaczek z niej ;-) Byle doczłapać się do wiosny teraz :tak:

Kamil nawet TEGO etapu mi oszczędził :-D Nie wiem, czy nie nadrabia, bo potrafi godzinami w łazience siedzieć :errr:

reklama
paulina : bedzie dobrze !!!

ja zapewniam ze wszystkie samece tak nie maja :)moj starszy ma nocny sen 12 godizn ( dzis bo jets budzony do przedszkola) a wczesniej 13 godzin i do tego 2-3 drzemki w dzien, sppokojne zeby i inne
mi juz na filutka zaczyna brakowac teorii.. jedyna ktora jakos mnie przekonuje to ta ze przez 3 lata za dobrze mialam i teraz musze zaplacic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry