• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocur - hehe, a no miło! :laugh2: Ja już wysprzątałam, co musiałam po porannej akcji... :zawstydzona/y: Ale tak to jeszcze nie było, zeby jej bokami wyłaziło! :crazy::no::laugh2::laugh2:

Paulina - no i ja taki mam cel, ale ciężko będzie, bo pomiar tkanki tłuszczowej wskazał, że mam jej mało, a instruktorka z siłowni ma mi zrobić plan, dzięki któremu coś jeszcze zleci, ale zapowiedziała mi, ze mam zbudowaną przez lata treningu mase mięśniową i poniżej 60 będzie ciężko... :crazy: A huśtawka okazała się bujaczkiem, ale ma automatyczne programy bujania - o to mi chodziło!
:-D:-D

Dobra, spadamy do Szwecji, do tego mała już wrzeszczy, więc komu nie odpisałam, to przepraszam - ale pozdrawiam wszystkie!

reklama
kurczę ale czytałam art. o tym porwaniu i jest dużo niewiadomych...nie wiadomo dlaczego kobieta upadła i co się potem działo...

MAde-nie ma co panikować-nie wychodź tylko po ciemku dla bezpieczeństwa

made - mój chłop mnie nie chce wypuszczać z domu po zachodzie słońca bo sąsiada dziewczynę jakiś tym chciał zgwałcić na moim osiedlu - kilkanaście metrów od mojego domu - na szczęście dla niej skończyło się tylko na duszeniu bo ktoś typa przegonił. A to było kilka dni temu. Później przez resztę dnia policję miałam na całym osiedlu i szukali typa.

Emi śpi, Karola ogląda bajki, rosołek dochodzi, mieszkanko posprzątane :tak: Aż miło :tak: Zaraz mój chłop wróci z pracy i będzie jeszcze milej :-)

Ooooo nie znam fringe! O czym?
my teraz ogladamy w domu breaking bad - rewelacj, o nauczycielu chemii, ktory... Nie bede psuc :) humorystyczno-sensacyjno-kryminalny a jednoczesnie dosc powolny. Rewelacja.

A skajpaja ktos sobie zgooglowal? Trzeba koniecznie do konca. Mi sie buzia smieje na sama mysl o skajpaju :)
jos a Ty ogladasz moze oryginal rodzinki "les parents"? Odcinki polskie i francuskie sa slowo w slowo takie same. Pewnie tylko lekkie roznice kulturowe musza zmieniac. Nawet dom jest identyczny (w sumie to przeciez studio tylko...).

Z ta porwana dziewczynka to jakis koszmar. A mowia cos o ojcu? Moze matka miala z kims jakies zatargi? Kurcze... Az sie wierzyc nie chce, zeby mozna bylo tak po prostu dziecko na ulicy matce porwac.

Paula - upadła, bo została ogłuszona...ktoś ją uderzył w tył głowy, ona straciła przytomność, nie wiadomo na jak długi czas, bo nikt jej nie pomógł, dopiero jakaś kobieta się zainteresowała leżącą kobietą i pustym wózkiem. Na TVN24 są bardziej dokładne informacje....

Sol - i ja właśnie tutaj nie rozumiem tej kobiety, jak można o godzinie 18 spacerować w takim miejscu?!
Żeby ją znaleźli....

pok - rodzina pełna, ale policja bada pod każdym kątem, w takiej sytuacji niczego wykluczyć nie można :/

Ostatnia edycja:
Made a co się stało?????????????

Kocurku
a co sądzisz o głównej aktorce?? Słyszałam wiele opinii o jej słabej grze, ale mi się ona podoba!

Pok Fringe to po polsku chyba "NA GRANICY ŚWIATÓW" - czyli małe SF :-)

Obudziła się...

Made jakos przegapilam, ze ty w tych stronach mieszkasz. Wiesz... Z drugiej strony prawdopodobienstwo, ze znow cos takiego sie arzy jest bardzo niskie jak w takim kawale...

facet przyjechal na lotnisko, odprawil sie i poszedl do kontroli bagazu. Jego torba przejezdza przez skaner a tam straznicy widza bombe!! I od razu goscia na wyjasnienia a ten w obronie mowi "prosze panow, tak niebezpiecznie teraz latac samolotami, bomby, terrorysci... I pomyslalem, ze jak ja bede mial bombe to jakie jest prawdopodobienstwo, ze ktos jeszcze wezmie na ten sam poklad ladunek?!"

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry