• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - ja zawsze miałam z tym problemy...:sorry:
Jakoś mi tak ciężko oszacować coś co wyszło spod mojej ręki, że tak napiszę :) Potrzebowałam pomocy by określić wartość takiego produktu :tak:

reklama
kocie jak dyplomatycznie
made a ja cholercia nie mam zielonego pojecia:-D
ale kocurek ma racje policz sobie ile beda kosztowac same materialy do stworzenia takiego cudenka . wtedy bedziesz wiedziec ze za mniej niz tyle nie mozesz sprzedac, no i musisz pamietac zeby doliczyc sobie pieniazki za twoja prace

Ostatnia edycja:
Made ta sówka z aukcji to 59 zł - jak dla mnie to ciut drogo, ale nie dlatego, że nie jest tyle warte, ale po prostu dlatego, że kasy wiecznie brak...Myślę, że powinnaś mieć dwa konta allegro - na jednym zrobić taniej, na innym drożej i zobaczyć co Ci się bardziej kręci. Ja na swoje możliwości to pewnie bym się cieszyła gdyby to około 30 zł kosztowało - ale pewnie to gra nie warta świeczki wtedy...

Aha no i fajna taka opcja, żeby obrazek był z imieniem lub datą urodzenia...lub inną dedykacją jakąś...albo wzór na zamówienie...wtedy ludzie więcej są w stanie dać, bo trudno takie coś dostać tak po prostu...

Aha i przypomnij mi Made jakie materiały - tzn na czym takie obrazki? Osiołek na szkle jest??? A na takim płótnie jak sówka też malujesz? Ile takie materiały kosztują?

Ostatnia edycja:
No! Nareszcie jakieś konkrety :-)))) Dzięki Dziewczynki :* jesteście niezastąpione :)

Liluś - dlatego jak zobaczyłam tą cenę za sówkę, postanowiłam natychmiast zareagować, bo to czyste zdzierstwo za tak coś banalnego do namalowania :/ Nie przeczę, urocza sówka, ale dla kogoś, kto choć trochę potrafi, to naprawdę żaden wyczyn ;-)

reklama
Made ja np. chciałabym serię 4 aniołków - każdy z imieniem (oczywiście nasze imiona) - dwa większe aniołki i dwa mniejsze aniołki :-) Widziałam takie coś u koleżanki i myślę, że to fajny pomysł - generalnie dużo ludzi zbiera aniołki :-)

No nic to już naprawdę lecę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry