Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
).zobaczysz co bedzie jutro;-)a skad jestes i ile masz lat???ja Poznan i 31 w lipcu skończe.i tez mam strate za soba w 9 t.c. i 1 maja bylo juz 6 lat od tego wydarzenia....:-( no ale slonko zaswiecilo i dla mnie i mam 2 krasnele(a o tym PIERWSZYM caly czas pamietam)...jet tu u nas kilka dziewczy po stracie,wiec wsparcie i zrozumienie tez tu znajdziesz
ale brzuszka jeszcze podotykałam więc może przejdzie na mnie
ale na dniach urodzi

ewcia3004 - a musicie czekac do sierpnia czy taka wasza decyzja???
bo myslalam ze to Wasza decyzja a skoro zalecenia to mysle,ze choc ciężko to lepiej posluchac,ale zobacz juz jest maj-wiec za 3 cykle zaczniecie próby i mocno,najmocniej trzymam za Ciebie kciuki,zeby szybko byl owoc Waszych starań
:-)

to mialas adrenalinke na porodówce,co???
ja wlasnie czekam za sms'kiem od kumpeli -od 12 jest w szitalu ma miec cesarke(ma juz synka 2 ,4lata i teraz bedzie drugi chlopiec)ale narazie cisza i co chwile patrze czy napisala i wciaz o Niej mysle.nie bylo Cie troche a tu zobacz jak sie fasolki ujawniaja
niedlugo nasze sie pokażą
;-)

bo najgorsze i tak musisz przejsc sama ....wiec pisz i wyrzucaj z siebie co tam potrzebujesz tu Ci zadna nie powie DOŚĆ
tule...
i ciesze sie ,ze starania rozpoczete!!!!!!!!!!!buziak!!