reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka chodzi Ci od kiedy pierwszy dzień cyklu? od pierwszego dnia okresu jeśli o to chodzi

Kochane jestem w koncu....mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos pamieta:-:)no:

Nie bylo mnie caly tydzien, ale nie mialam czasu wpasc. Wzielam sie za siebie, cwicze i trzymam diete:) A co do dzidzi to naszly mnie watpliwosci, czy w naszej kawalerce bedzie miejsce dla malego szkrabka. Ale z drugiej strony, taka decyzje mozna odwlekac z roznych powodow. Jeszcze nie wybralam sie do gina, ale planuje. Mam juz 28 lat, wiec czas troszke goni.

Postaram sie wszystko nadrobic i dowiedziec sie co dzialo sie u Was przez ten tydzien:)

Buziaki:-)

dziewuszyska paskudne! nawet nie zauwazylyscie ze mnie nie ma caly dzien... a ja mam same problemy dzis... najpeirw od wczoraj w nocy do dzis poludnia z kontem ksiegarni internetowej, jakies podejrzane rzeczy tam sie dzieja i boje sie gdzies gleboko w duchu czy mi z konta nie kradna kasy , a drugie to: to ze porazil mnie dzis prad.... tylko dotknelam pieca... panika, afera
przyjechal o 16 elektryk i wyszlo szydlo z worka. wczesniej polak elektryk zrobil nam maniane. od kazdego aparatu : pralka, piec, plyta elektrtczna, zmywarka powinien isc oddzielny kabel dio ggnaizka, grubosci palca. A on wszystko do jednego gniazka, cienkie kabelki ... i najlepsze: wisienka na otrciku : gnaizko nie jest uziemmione!!!!!
sa wnim 3 maszyny podlaczone bardzo silne!!!! wilgoc kuchni to nie to samo co salon... i ejszze nieuziemione... paranoja
facet powiedzial mi ze zyjemy na bombie...
jutro o 9 przychodzi nowy elektryk i bed emiala 2 dni roboty w kuchni...
a tamtego za lachmany biore, ma oddac 3000 euro bo jak nie to zglosze sprawe, ze zagrozenie zycian i jeszcze mu forme zamkna... mowie wam juz nie mam na nic dzis sily... bogu dzieki fred mi pomaga i dzowni co chwile choc jest w stockholmie...

biedactwo moje i to nie prawda że o Tobie zapomniałyśmy - mnie prawie cały dzien nie było na bb dopiero pod koniec pracki wpadłam i zaczeła sfoje filozofie rzyciowe pisać :)
a co do elektryka - to debil ale ja wiem że Ty mu nie odpuścisz i dobrze w końcu masz dzieckow w domu i sprzęty i wogule
dobrze że mężulek pomaga :):)

Agnieszka o tobie tez nie zapomniałyśmy ale ja się przyzwyczaiłam że jak jesteś w pracki to dopiero wieczorkiem siadasza na kompa a ja następnego dnia odpisuje :):) ale przepraszamy poprawimy sie i proszę o wybaczenie Was obie PLEASE :):):)

acha i pysia ma racje musisz liczyć od pierwszego dnia miesiączki - ja tez do niedawna w tym się gubiłam :):)

pyzunia: witaj i GRATULACJE :):):)

ale wy dziewczyny słodziutkie dziekuje wam z całego serca kochane jestescie ciezko było mi zajsc w ciąze bo pierwsza mi usuneli w 8 tyg bo miałam wielozniekształcenie płodu i dziecko by umarło wiec nie wiecie jaka jestem szczesliwa piszac do was az sie rozpłakałam całuje was mocno :laugh2:

reklama
Kochane jestem w koncu....mam nadzieje, ze jeszcze mnie ktos pamieta:-:)no:

Nie bylo mnie caly tydzien, ale nie mialam czasu wpasc. Wzielam sie za siebie, cwicze i trzymam diete:) A co do dzidzi to naszly mnie watpliwosci, czy w naszej kawalerce bedzie miejsce dla malego szkrabka. Ale z drugiej strony, taka decyzje mozna odwlekac z roznych powodow. Jeszcze nie wybralam sie do gina, ale planuje. Mam juz 28 lat, wiec czas troszke goni.

Postaram sie wszystko nadrobic i dowiedziec sie co dzialo sie u Was przez ten tydzien:)

Buziaki:-)
Ja nie zapomniałam :)
28 lat to kochana już czas najwyższy a w kawalerce znajdzie się miejsce na pewno.Ja gdy urodziłam Alana też mieszkałam na kawalerce i było ok:)

Agnieszka o tobie tez nie zapomniałyśmy ale ja się przyzwyczaiłam że jak jesteś w pracki to dopiero wieczorkiem siadasza na kompa a ja następnego dnia odpisuje :):) ale przepraszamy poprawimy sie i proszę o wybaczenie Was obie PLEASE :):):)

No wybaczam no...:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry