reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
fleur,malapralinka zdrówka życzę:tak:
maduixa oby Ci szybko wiedza do głowki weszła:tak:
lor miłego popłudnia,też bym się nie oparłą malusienkiemu kostiumowi:zawstydzona/y::-)
sol to macie labę,fajnie:tak:
maran drugi dzidziuś tez chciałsię zdrzemnąć:tak::-)
mama smacznego:tak::-)
madziara witaj:tak::-)
aga fajnie,że juz po burzy;)
palissa witaj!jak się czujesz??

bibinka - ano mamy i już mi dziecka brakuje :-p A mąż mi truje że nie umiem odpoczywać bo zamiast się opierdzielać to ja już 4 pranie nastawiłam :-p Odpoczywam na wczasach a nie w domu gdzie wiecznie trzeba coś zrobić :dry:

Ja chyba potrzebuję kilku dni poza domem bo rzeczywiście pierdo.. dostanę :sorry: Przydało by mi się takie 3 dniowe spa
000202EF.gif

sol masz rację,w domu zawsze jest coś do zrobienia:tak:.a bez Karoli,to tak smutno i cicho w domku,co?skąd ja to znam,czasem chcemy odpocząć,ale jak już małą gdzieś zostawimy(raz na ruski rok),to po pierwszej euforii samotności i wolności zaczynam tęsknic:tak::-). co Ty tam tak pierzesz???wczoraj,dzisiaj,całą chałupę opierzesz:-D:-D

BIBINKA- dziekuje,byl pyszne-pierwsze nasze truskawki w tym roku;-)
a jak M?? [FONT=&quot]
c024.gif

jak ALA?? [/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif

MY CALY CZAS ROBIMY,TERAZ MAM CHWILKE I ZARAZ KLADE 2-GĄ WARSTWE BIALEGO KOLORU,ALE JESZCZE TROCHE I ZROBIMY 2-GĄ PARAPETÓWKE [/FONT] [FONT=&quot]
a122.gif
[/FONT]

mama my już jedliśmy pierwsze truskawy:tak:.Ala kaszle,w końcu dałąm jej syrop przeciwkaszlowy supremin,bo widzę,że ten antybiotyk,to :wściekła/y:.M dzwonił,jakoś dotarł,ale w takim upale,to raczej doszedł,niż dobiegł,jak pól zawodników zresztą.on jest za ciężki na taką pogodę,jeszcze by mi zawału dostał:szok::szok:.u nich w cieniu było ponad 30 st,a oni w słońcu na asfaltówce biegli:szok:.ja to w nerwch byłam,bo czekałam na jego tel wcześniej i już wizje miałam takie,że coś mu się stało,a on sobie szedł spokojnie:tak:.
a u Was robota wre,ciekawa jestem,jak to będzie w całości wyglądało:tak:.oj będzie się działo w tym salonie:tak::-D:-D

reklama
sol ja też nie umiem odpocząć w domu bo zawsze jest coś do zrobienia i mój mąz tak samo mi mówi, że jak mam chwile wolnego to powinnam odpoczywać a nie za robote sie brac...
bibinka witaj i tule Alunie bo ona bidulka ma sie z tym kaszlem
u mnie pada i pada od rana a poszłabym a Alą na dwór, ale nie ma jak wyjść a jeszcze wczoraj było u nas takie piekne lato...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry