reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka-no tak,w salonie bedzie sie dzialo-moze jakies pajączki:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobrze,ze doszedl spokojnie i caly i zdrowy wroci do Was.

maran- a Ty jak sie czujesz????

sol-szalejesz z tym praniem:tak:

dobra-wracam do walka:dry:reki nie czuje:dry:

reklama
hello :-D teraz tylko tutaj jestem- nie lubię się narzucać, a skoro tak zostałam potraktowana, to na 2010 nie mam co pisać :eek:

u mnie ok :-D teraz mam czas oczekiwania, bo juz po płodnych, a do terminu i ewentualnego testowanka zostało jeszcze 9 dni :baffled:
teraz mam lutkę dowcipną po clo i nie mam żadnych dolegliwości. jak miałam dupka, to działy się cuda- niewidy i poprosiłam o zmianę. teraz już się tak nie skupiam na żadnych objawach. właściwie to nic się nie dzieje oprócz tego, że mi się pryszcze wszędzie robią :szok: nigdy nie miałam takiej skóry zasyfiałej :eek: a teraz to nawet na plecach mi się robią. pewnie wina lutki (bo clo nie, w pierwszym cyklu z clo nic takiego nie miałam ) zostaje mi czekać :confused:

a co u ciebie? podejrzałam na 2010 i nieciekawie chyba, co? nakop małżowi do tyłka- niech się zbierze do kupy, bo dziecka sama nie zrobisz :-p jak nie ty, to ja mu dołoże ;-) ostrzegam- mocna jestem ;-)
hihi dogadaliśmy się wiesz on się śmieje że to tak trochę bezdusznie i bez przyjemności naszą córcię robić? to on woli nawet codziennie się poświęcać w bobosexach niż iść na takie coś. Wiesz pewnie ma trochę racji skoro było tyle pęcherzyków w obu jajnikach to może na któryś utrafimy:):):):)

ale jakby co to następny miesiąc wiesz jak, nie ma inne rady co szkodzi co nam spróbować:)

[FONT=&quot]
g105.gif
MOJE DZIECI PRZED TV-BAJKE OGLADAJA BO TAK GORACO ,ZE NIE IDZIE WYSIEDZIEC NA OGRODZIE

[/FONT] [FONT=&quot]
40dg4.
[/FONT] [FONT=&quot]
40dg4.
[/FONT] [FONT=&quot]
brawoaz9.gif
[/FONT]
MONISIA-FAJNIE ZE DO NAS WLECIALAS, ZYCZE OWOCNYCH STARAN!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :-)
Lorelaian dziekuje
Bibinka dziekuje
Bunia mi tez pomaga jedynie fizjoterapia ale od jakiegoś czasu nie chodze u mnie jest dosc kosztowne bo 45 min wychodzi 50 F (prywatnie) a znaszego funduszu zdrowia jestem ciagle na liscie oczekujacych :-(wiec jak narazie jade na lekach przeciw bolowych .
Mama jak remoncik ? juz konczycie ?
Ja siedze na ksiazkami ale marnie mi to idzie od wrzesnia chce zaczac pielegniarstwo i studiuje słownik medyczny ale do nauki to chyba juz głowa nie ;-)

FLEUR-PADAMY NA TWARZ [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif

EFEKT WIDAC WIEC TO POCIESZA,ALE JUZ ZMECZENIE DAJE ZNAC I DO TEGO OPIEKA NAD DZIECMI.....

MONISIA- prosze;-)
[/FONT]

reklama
mama nie ma co sie dziwic to juz trzeci dzien pracy ale ważne ,ze efekt juz jest tak jak pisałam nastepny weekend bedziecie siedziec na kanapie i podziwiac wasze dzieło :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry