reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama- hej siostra:-D.ja wiem,wiem,że nic nie wiem:szok::cool2:.a Ala kaszle:wściekła/y:,jak do jutra się jej nie poprawi,to we wt idę na kontrolę.mój M juz biegnie:cool2:.jak on da radę w taką pogodę,to ja nie wiem...ale Ci te ludziki skaczą;))).

pa aga miłego dnia;)

Ostatnia edycja:
reklama
BIBINKA- no skacza te ludziki -ucze sie je wstawiac.
a Ty kuruj Ale jak sie da [FONT=&quot]
d055.gif
powodzenia dla M!!!

MARAN- witaj!!

ja spadam na jakis czas,ale wroce;-)
[/FONT]

BUNIA- wybierz porzadny czajnik a moze kup taki na kuchenke gazowa??taki sie nie przepali;-)ja mam i elektryczny i na kuchenke gazową;-):tak:

raczej nie chcemy na kuchenkę, bo nam gazu szkoda :eek: mamy do kuchenki butlę z gazem (średnio na pół roku) i za dużo by się grzało. bo czasem chcę tylko trochę wodę podgrzać do czegoś a na gazie dłużej się zagrzewa niż w elektrycznym czajniku. po południu pojedziemy kupić czajnik :-D wpadlibyśmy do znajomych i naszej chrześnicy, byśmy poszli razem na spacerek z małą (mieszkają kilometr od nas :-) ) ale ta koleżanka stwierdziła, że jest za ciepło i ona nigdzie nie idzie :szok: ona się jakaś dziwna zrobiła. czasem do niej dzwonię, czy idziemy na spacer z małą, to ona wiecznie coś wymyśla. a jak chcę ją sama zabrać żeby ją zabawić i wyganiać (już prawie sama chodzi- w maju roczek skończyła ) to mi jej nie da- znowu ma jakieś wymówki. wkurzam się na nich strasznie, bo dziecko kiszą ciąglę w domu, Lidka tyłka nie ruszy z małą na dwór, ani nawet do mnie na ploty nie przyjdzie- tylko ciągle narzeka, że się jej w domu nudzi, że ona gruba i nie ma jak schudnąć. jak chciałam z nią biegać (małą do wózka i wio!) to znowu coś wymyśliła :baffled: straszne

dziś mamy ładną pogodę, ale u nas nie ma gdzie na spacer iść, psu się nie chce kosmatego dupska ruszyć ;-) kot by jeszcze poszedł, ale głupio będę wyglądać idąc na spacer z kotem na smyczy ;-) popołudniu będziemy grilować :-D wkońcu :tak: zrobimy sobie taką obiado- kolacje z grilla. bo po co obiad robić, jak się zrobi grila. a na noc nie ma się co obiadać :tak:

dzień doberek w taka piękną pogodę
cześć bunia po tej stronie wreszcie on-line
co u Ciebie???

dzień doberek w taka piękną pogodę
cześć bunia po tej stronie wreszcie on-line
co u Ciebie???

hello :-D teraz tylko tutaj jestem- nie lubię się narzucać, a skoro tak zostałam potraktowana, to na 2010 nie mam co pisać :eek:

u mnie ok :-D teraz mam czas oczekiwania, bo juz po płodnych, a do terminu i ewentualnego testowanka zostało jeszcze 9 dni :baffled:
teraz mam lutkę dowcipną po clo i nie mam żadnych dolegliwości. jak miałam dupka, to działy się cuda- niewidy i poprosiłam o zmianę. teraz już się tak nie skupiam na żadnych objawach. właściwie to nic się nie dzieje oprócz tego, że mi się pryszcze wszędzie robią :szok: nigdy nie miałam takiej skóry zasyfiałej :eek: a teraz to nawet na plecach mi się robią. pewnie wina lutki (bo clo nie, w pierwszym cyklu z clo nic takiego nie miałam ) zostaje mi czekać :confused:

a co u ciebie? podejrzałam na 2010 i nieciekawie chyba, co? nakop małżowi do tyłka- niech się zbierze do kupy, bo dziecka sama nie zrobisz :-p jak nie ty, to ja mu dołoże ;-) ostrzegam- mocna jestem ;-)

hej Dziewczny;-)

Wczoraj nawet nie mialam sil wlaczc komputera...
Az zal D..e sciskal ze taka ladna pogoda a ja w bluzach, pod koldra i na dwor nie moge...

Jesli chodzi o zafasolkowanie to cos czuje ze w tym cyklu nic z tego nie bedzie, nawet nie bede testowala bo nie ma sensu...

Niestety nie dam rad nadrobic tego co naskrobałyscie:zawstydzona/y:

reklama
Dzien Dobry Mama ,Buniu Lolop , Zamarta , Bibinka ,sol, Agnieszka,Małapralinka ,Maran,Pysia, lorelain , mary-beth , madiux, nagapalma i wszystkie inne które nie wymnieniłam :-)
U mnie pogoda dosc wzgledna tylko ja sie mecze z rwa kuszową :wściekła/y: żadne leki juz nie działaja ech staraosc :-(pozdrawiam i buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry