Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BUNIA- wybierz porzadny czajnik a moze kup taki na kuchenke gazowa??taki sie nie przepali;-)ja mam i elektryczny i na kuchenke gazową;-)![]()
mamy do kuchenki butlę z gazem (średnio na pół roku) i za dużo by się grzało. bo czasem chcę tylko trochę wodę podgrzać do czegoś a na gazie dłużej się zagrzewa niż w elektrycznym czajniku. po południu pojedziemy kupić czajnik
wpadlibyśmy do znajomych i naszej chrześnicy, byśmy poszli razem na spacerek z małą (mieszkają kilometr od nas :-) ) ale ta koleżanka stwierdziła, że jest za ciepło i ona nigdzie nie idzie
ona się jakaś dziwna zrobiła. czasem do niej dzwonię, czy idziemy na spacer z małą, to ona wiecznie coś wymyśla. a jak chcę ją sama zabrać żeby ją zabawić i wyganiać (już prawie sama chodzi- w maju roczek skończyła ) to mi jej nie da- znowu ma jakieś wymówki. wkurzam się na nich strasznie, bo dziecko kiszą ciąglę w domu, Lidka tyłka nie ruszy z małą na dwór, ani nawet do mnie na ploty nie przyjdzie- tylko ciągle narzeka, że się jej w domu nudzi, że ona gruba i nie ma jak schudnąć. jak chciałam z nią biegać (małą do wózka i wio!) to znowu coś wymyśliła
straszne
wkońcu
zrobimy sobie taką obiado- kolacje z grilla. bo po co obiad robić, jak się zrobi grila. a na noc nie ma się co obiadać 
dzień doberek w taka piękną pogodę
cześć bunia po tej stronie wreszcie on-line
co u Ciebie???
teraz tylko tutaj jestem- nie lubię się narzucać, a skoro tak zostałam potraktowana, to na 2010 nie mam co pisać 
teraz mam czas oczekiwania, bo juz po płodnych, a do terminu i ewentualnego testowanka zostało jeszcze 9 dni
nigdy nie miałam takiej skóry zasyfiałej
a teraz to nawet na plecach mi się robią. pewnie wina lutki (bo clo nie, w pierwszym cyklu z clo nic takiego nie miałam ) zostaje mi czekać 
jak nie ty, to ja mu dołoże ;-) ostrzegam- mocna jestem ;-)
żadne leki juz nie działaja ech staraosc :-(pozdrawiam i buziaki