- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
hejka
Ja zalatana i tylko an chwilę.Rozpogodziło się u nas,byliśmy na spacerze a teraz czekamy na gości.Zajrzę do was później na dłużej już )
)

Ja zalatana i tylko an chwilę.Rozpogodziło się u nas,byliśmy na spacerze a teraz czekamy na gości.Zajrzę do was później na dłużej już
Ja jestem:-) męczę się z tymi suwaczkami ale jakaś ciemna masa ze mnie i nie wychodzi 

fleur,malapralinka zdrówka życzę
maduixa oby Ci szybko wiedza do głowki weszła
lor miłego popłudnia,też bym się nie oparłą malusienkiemu kostiumowi :-)
:-)
sol to macie labę,fajnie
maran drugi dzidziuś tez chciałsię zdrzemnąć :-)
mama smacznego :-)
madziara witaj :-)
aga fajnie,że juz po burzy
palissa witaj!jak się czujesz??

maduixa oby Ci szybko wiedza do głowki weszła

lor miłego popłudnia,też bym się nie oparłą malusienkiemu kostiumowi
:-)sol to macie labę,fajnie

maran drugi dzidziuś tez chciałsię zdrzemnąć
:-)mama smacznego
:-)madziara witaj
:-)aga fajnie,że juz po burzy
palissa witaj!jak się czujesz??

S 

Sol
Gość
bibinka - ano mamy i już mi dziecka brakuje  A mąż mi truje że nie umiem odpoczywać bo zamiast się opierdzielać to ja już 4 pranie nastawiłam
 A mąż mi truje że nie umiem odpoczywać bo zamiast się opierdzielać to ja już 4 pranie nastawiłam  Odpoczywam na wczasach a nie w domu gdzie wiecznie trzeba coś zrobić
 Odpoczywam na wczasach a nie w domu gdzie wiecznie trzeba coś zrobić  

Ja chyba potrzebuję kilku dni poza domem bo rzeczywiście pierdo.. dostanę Przydało by mi się takie 3 dniowe spa
 Przydało by mi się takie 3 dniowe spa 

A mąż mi truje że nie umiem odpoczywać bo zamiast się opierdzielać to ja już 4 pranie nastawiłam
 A mąż mi truje że nie umiem odpoczywać bo zamiast się opierdzielać to ja już 4 pranie nastawiłam  Odpoczywam na wczasach a nie w domu gdzie wiecznie trzeba coś zrobić
 Odpoczywam na wczasach a nie w domu gdzie wiecznie trzeba coś zrobić  
 Ja chyba potrzebuję kilku dni poza domem bo rzeczywiście pierdo.. dostanę

sol masz rację,w domu zawsze jest coś do zrobienia .a bez Karoli,to tak smutno i cicho w domku,co?skąd ja to znam,czasem chcemy odpocząć,ale jak już małą gdzieś zostawimy(raz na ruski rok),to po pierwszej euforii samotności i wolności zaczynam tęsknic
.a bez Karoli,to tak smutno i cicho w domku,co?skąd ja to znam,czasem chcemy odpocząć,ale jak już małą gdzieś zostawimy(raz na ruski rok),to po pierwszej euforii samotności i wolności zaczynam tęsknic :-). co Ty tam tak pierzesz???wczoraj,dzisiaj,całą chałupę opierzesz
:-). co Ty tam tak pierzesz???wczoraj,dzisiaj,całą chałupę opierzesz

.a bez Karoli,to tak smutno i cicho w domku,co?skąd ja to znam,czasem chcemy odpocząć,ale jak już małą gdzieś zostawimy(raz na ruski rok),to po pierwszej euforii samotności i wolności zaczynam tęsknic
.a bez Karoli,to tak smutno i cicho w domku,co?skąd ja to znam,czasem chcemy odpocząć,ale jak już małą gdzieś zostawimy(raz na ruski rok),to po pierwszej euforii samotności i wolności zaczynam tęsknic :-). co Ty tam tak pierzesz???wczoraj,dzisiaj,całą chałupę opierzesz
:-). co Ty tam tak pierzesz???wczoraj,dzisiaj,całą chałupę opierzesz

mama05
prrrryy szaaaalona :))
BIBINKA- dziekuje,byl pyszne-pierwsze nasze truskawki w tym roku;-)
a jak M?? [FONT="]

jak ALA?? [/FONT] [FONT="]

MY CALY CZAS ROBIMY,TERAZ MAM CHWILKE I ZARAZ KLADE 2-GĄ WARSTWE BIALEGO KOLORU,ALE JESZCZE TROCHE I ZROBIMY 2-GĄ PARAPETÓWKE [/FONT] [FONT="]
		 [/FONT]
	[/FONT]

a jak M?? [FONT="]

jak ALA?? [/FONT] [FONT="]

MY CALY CZAS ROBIMY,TERAZ MAM CHWILKE I ZARAZ KLADE 2-GĄ WARSTWE BIALEGO KOLORU,ALE JESZCZE TROCHE I ZROBIMY 2-GĄ PARAPETÓWKE [/FONT] [FONT="]

mama my już jedliśmy pierwsze truskawy .Ala kaszle,w końcu dałąm jej syrop przeciwkaszlowy supremin,bo widzę,że ten antybiotyk,to
.Ala kaszle,w końcu dałąm jej syrop przeciwkaszlowy supremin,bo widzę,że ten antybiotyk,to  .M dzwonił,jakoś dotarł,ale w takim upale,to raczej doszedł,niż dobiegł,jak pól zawodników zresztą.on jest za ciężki na taką pogodę,jeszcze by mi zawału dostał
.M dzwonił,jakoś dotarł,ale w takim upale,to raczej doszedł,niż dobiegł,jak pól zawodników zresztą.on jest za ciężki na taką pogodę,jeszcze by mi zawału dostał
 .u nich w cieniu było ponad 30 st,a oni w słońcu na asfaltówce biegli
.u nich w cieniu było ponad 30 st,a oni w słońcu na asfaltówce biegli .ja to w nerwch byłam,bo czekałam na jego tel wcześniej i już wizje miałam takie,że coś mu się stało,a on sobie szedł spokojnie
.ja to w nerwch byłam,bo czekałam na jego tel wcześniej i już wizje miałam takie,że coś mu się stało,a on sobie szedł spokojnie .
.
a u Was robota wre,ciekawa jestem,jak to będzie w całości wyglądało .oj będzie się działo  w tym salonie
.oj będzie się działo  w tym salonie

.Ala kaszle,w końcu dałąm jej syrop przeciwkaszlowy supremin,bo widzę,że ten antybiotyk,to
.Ala kaszle,w końcu dałąm jej syrop przeciwkaszlowy supremin,bo widzę,że ten antybiotyk,to  .M dzwonił,jakoś dotarł,ale w takim upale,to raczej doszedł,niż dobiegł,jak pól zawodników zresztą.on jest za ciężki na taką pogodę,jeszcze by mi zawału dostał
.M dzwonił,jakoś dotarł,ale w takim upale,to raczej doszedł,niż dobiegł,jak pól zawodników zresztą.on jest za ciężki na taką pogodę,jeszcze by mi zawału dostał
 .u nich w cieniu było ponad 30 st,a oni w słońcu na asfaltówce biegli
.u nich w cieniu było ponad 30 st,a oni w słońcu na asfaltówce biegli .ja to w nerwch byłam,bo czekałam na jego tel wcześniej i już wizje miałam takie,że coś mu się stało,a on sobie szedł spokojnie
.ja to w nerwch byłam,bo czekałam na jego tel wcześniej i już wizje miałam takie,że coś mu się stało,a on sobie szedł spokojnie .
.a u Was robota wre,ciekawa jestem,jak to będzie w całości wyglądało

reklama

maran-atha
Fanka BB :)
sol ja też nie umiem odpocząć w domu bo zawsze jest coś do zrobienia i mój mąz tak samo mi mówi, że jak mam chwile wolnego to powinnam odpoczywać a nie za robote sie brac...
bibinka witaj i tule Alunie bo ona bidulka ma sie z tym kaszlem
u mnie pada i pada od rana a poszłabym a Alą na dwór, ale nie ma jak wyjść a jeszcze wczoraj było u nas takie piekne lato...

bibinka witaj i tule Alunie bo ona bidulka ma sie z tym kaszlem
u mnie pada i pada od rana a poszłabym a Alą na dwór, ale nie ma jak wyjść a jeszcze wczoraj było u nas takie piekne lato...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się: