B 

bunia87
Gość
wpadłam na chwilkę, bo zaraz będziemy jeść pyszności z grilla 
ale się tu kolorowo zrobiło dzieki tym emotikonkom a ja nie umiałam tego zainstalować- nie wychodziło mi to :-(
 a ja nie umiałam tego zainstalować- nie wychodziło mi to :-(
małż dziś cały dzień fochy o byle co robi- normalnie mam go dość. ja też upierdliwa jakaś jestem- jak zwykle na tydzień przed @. i zeżarłam pół paczki ogórków kiszonych- jak zwykle na tydzień przed @. mam wrażenie, że znowu dupa, a nie fasolka :-(
trzymajcie się- miłego wieczorka :-)

ale się tu kolorowo zrobiło dzieki tym emotikonkom
 a ja nie umiałam tego zainstalować- nie wychodziło mi to :-(
 a ja nie umiałam tego zainstalować- nie wychodziło mi to :-(małż dziś cały dzień fochy o byle co robi- normalnie mam go dość. ja też upierdliwa jakaś jestem- jak zwykle na tydzień przed @. i zeżarłam pół paczki ogórków kiszonych- jak zwykle na tydzień przed @. mam wrażenie, że znowu dupa, a nie fasolka :-(
trzymajcie się- miłego wieczorka :-)

to se pojadłam- mało że wszystko spalone, to G. ma wiecznie fochy. wiecznie się dopierd---la o byle pierdoły. drze się po mnie, obraża. już go mam dość. sobie siedzę ryczę i smarkam. a G sobie gdzieś polazł. niech sobie idzie. mam go serdecznie dość w ten weekend- ciągle się o coś dowala, czepia i fochy robi. u mnie wszystko do dupy.
 to se pojadłam- mało że wszystko spalone, to G. ma wiecznie fochy. wiecznie się dopierd---la o byle pierdoły. drze się po mnie, obraża. już go mam dość. sobie siedzę ryczę i smarkam. a G sobie gdzieś polazł. niech sobie idzie. mam go serdecznie dość w ten weekend- ciągle się o coś dowala, czepia i fochy robi. u mnie wszystko do dupy.