reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny :-)
Lorelaian dziekuje
Bibinka dziekuje
Bunia mi tez pomaga jedynie fizjoterapia ale od jakiegoś czasu nie chodze u mnie jest dosc kosztowne bo 45 min wychodzi 50 F (prywatnie) a znaszego funduszu zdrowia jestem ciagle na liscie oczekujacych :-(wiec jak narazie jade na lekach przeciw bolowych .
Mama jak remoncik ? juz konczycie ?
Ja siedze na ksiazkami ale marnie mi to idzie od wrzesnia chce zaczac pielegniarstwo i studiuje słownik medyczny ale do nauki to chyba juz głowa nie ;-)

ooo hehe ciekawe mi kiedyś przez myśl przeszło położnictwo

BUNIA ,Nie smuc sie ,jeszcze sporo czasu do terminu @ wiec prosze wierzyć ,ze sie udalo a nie sie dolujesz,bedzie dobrze [FONT=&quot]

c014.gif

BIBINKA- pstaram sie wstawic fotki bo jak mi ich dzis Tm nie wstawi t dopier jutro kolo 18 jak wroci z pracy bo ja nie umiem,wiec dzis Go poprosze

[/FONT] [FONT=&quot]
l050.gif
[/FONT]

ja wlasnie piwko koncze -bo zasluzylam !!!

To ja sobie piwkuje razem z tobą bo też mi się należy
Nauczyć cię wstawiać zdjęcia?

ja już nie mam siły :dry: to se pojadłam- mało że wszystko spalone, to G. ma wiecznie fochy. wiecznie się dopierd---la o byle pierdoły. drze się po mnie, obraża. już go mam dość. sobie siedzę ryczę i smarkam. a G sobie gdzieś polazł. niech sobie idzie. mam go serdecznie dość w ten weekend- ciągle się o coś dowala, czepia i fochy robi. u mnie wszystko do dupy.

Może przechodzi kryzys wieku średniego? .... a tak na poważnie to może z nim pogadaj, po co psuć sobie nie potrzebnie humor

reklama
aga dzięki,oby:tak:
mama ale 2-gie,to już jak dzieci usną:tak::-)
bunia tulę...popłacz i posmarkaj,to lepiej robi.co ten Twój G taki ostatnio nerwowy,może coś odreagowuje?faceci inaczej reagują niż my.trzymam kciuki,żeby wszytsko się wyjaśniło&&&&&&&&:tak:.no i jak tu się starać przy takich nerwach,ehh....będzie dobrze,zobaczysz:tak::-)
hej lor!a ja o takim suchyn pysku,ojojoj:szok::-D

LORELAIN- Tom mi tlumaczyl jak wstawiac ,ale On tak tlumaczy,ze w plowie nie moglam sie polapac i dalam sobie na luuuuz i teraz Jego prosze,ale jak masz prosty sposob to poprosze:tak::tak:

to sobie razem piwkujemy,

[FONT=&quot]
a017.gif
[/FONT]ja to ta druga-juz ledwo na oczy patrze...

BUNIA- czasem chlopy tak maja i nic nie poradzisz,albo to przeczekasz albo rozmowa...ja Cie tule i podaje czekoladke;-)

BIBINKA,AGNIESZKA- podstawiac pod ekran-podziele sie:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam prośbę pracuje nad nowym wyglądem fotobloga i nie mam pomysłów,coś tam już zrobiłam ale nie wiem sama...jaki kolor proponujecie na tytuł zdjęcia.Obecnie tytuł zdjęcia zaznaczyłam na mocny fiolet ale to tylko na chwilę...pomóżcie plisss:)

bibinka - no to ja sobie strzele jeszcze z tobą drineczka

mama - musisz wejść np. na ta stronkę ImageShack&#174; - Online Media Hosting ... klikasz Browse i wybierasz zdjęcie od siebie z kompa , następnie ustawiasz rozmiar zdjecia ktore sie pojawi na forum, ja klikam na 640 x480 czy jakos tak, nastepnie klikasz przeslij teraz. Chwileczke sie laduje i pokazują się kody to kopiujesz ten gdzie pisze kod na forum. Prościutkie to jest

reklama
FLEUR- A bardzo prosze-piwko i czekoladke:tak:;-)

AGNIESZKA- ja sie nie znam-mi wszystkie kolory pasuja;-)

LORELAIN- OK dziekuje!!!!poprosze dzis Toma zeby to ze mna przecwiczyl;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry