B
bunia87
Gość
Agula miłego dnia i owocnych zakupów!
a mamulu ale mnie oczy bolą i paluchy... od tego dziergania![]()
ja też lubię dziergać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Agula miłego dnia i owocnych zakupów!
a mamulu ale mnie oczy bolą i paluchy... od tego dziergania![]()
emotikony górą SUPER!!!!
Dziewczyny Ja mam dziś wolne od pracy także idę zaprowadzić mlodego do przedszkola i podskoczę do centrum może sobie jakiegoś wystrzałowego ciucha kupię bo mnie wzięłoZajrzę do was później.
Życzę wam miłego i słonecznego dnia
Buźka))
Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat jak tyodnosnie tej ciąży z zaskoczenia to ja nie wiem jak można ruchów nie wyczuc i nie zobaczyć, przecież jak Ala mi sie wierciła to normalnie takie wielkie góry na brzuchy się robiły, że nie sposób było tego nie czuć i nie widzieć... jakieś jaja, cięzko w to uwierzyć, że babki nie wiedzą... może one jekies niespełna są...?? nie wiem, ale naprawde cięzko w to uwieżyć...
ale dzić macie produkcje... nie nadążam... a Ala mi własnie wstała i musze się nią zająć...
LRELAIN- nie sztachnelam sie bo te z BECKERSA nie śmierdzą
[FONT="][/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]![]()
![]()
u mnie znw slonko-Mlody na ogrodzie
ale jak najbardziej na piwko jestesmy umowione
ja rano tak sie nasprzatalam a tu znow podloga wyglada strasznie i prosi sie o odkurzenie-ach z remontami...[/FONT] [FONT="]
[/FONT]![]()
PYSIA- dokladnieBunia bylam na zaocznych i na szczescie autem jako pasazer
Mama Wy zrobicie panienski a ja bede stawiac e-wódkę
ja maluje pazurki na roz ale beznadzieja ten lakier... drugi raz pomalowalam i dalej kiepski efekt

Mama - wiesz, że jeśli chodzi o alkohol to zawsze możecie na mnie liczyć ;-)
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale się wkurzyłam na to forum grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... żadne suwaczki mi nie chcą wejść![]()