reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BADYLINKA, LORELAIN- Prosze mi sie ogarnac z praniem
[FONT=&quot]
[/FONT] [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

BUNIA-PANOWIE SWIETNI!!!!!!!!!!!!!! Mysle ze ktorys sie nada
[FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
napisalam posta i mi sie nie udalo...
cos mi z forum nie gra...
wszystkie stronki sie dobrze otwieraja a tu musze czekac pare minut...:wściekła/y:

Nic, juz cxas sie zbierac do lekarza...
Trzymajta kciukasy...

Maryla ja mysle ze spokojnie 11 mozesz testowac:tak:

bunia - za każdym razem kasuje ......... nosz kurde, żaden nowy suwaczek nie chce wejść, tamte wykasowałam bo chciałam coś kolorowego no to teraz nie mam nic :no::no::no:

BADYLINKA- no ,to rozumiem:tak:

MALAPRALINKA- &&&&&&&&&&&&&& ZACISNIETE!!!!;-)daj szybko znac;-)

LORELAIN- ale co sie dzieje??wstawiasz kod a sie nie pokazują??ja nie mialam problemu z suwaczkami

mama - no coś się pierniczy, wstawiam i d...a. Pokazuje mi sie komunikat , że wystąpił błąd bo jest 6 kodów a może byc max 4. Problem w tym, ze ja daje tylko 3 :confused::confused::confused::confused:
Kody juz poskracałam do minimum , a nawet jak wkleje tylko jeden to i tak wyskakuje, że za dużo kodów.Jakaś paranoja :dry:

kochane moje pamiętacie jak kilka dni temu miałam chęć na test .... no i wtedy go zrobiłam ( chociaż mama o5 mi odradzała ) i wyszedł mi negatywny a wtedy to chyba ze 4 dni przed @@@ , było . Więc teraz mam @ planowaną na jurto , ale testu nie będę robić bo i tek nic z tego , ja mam wizytę 17 czerwca więc jakby moja wredna @@@ się nie pojawiła to może on coś powie ,, jestem już zrezygnowana staramy się tyle czasu i nadal nic , nie mamy"" parcia na szkło"" ,ale chciała bym mieć już to za sobą .Obiawów ani na @ ani na fasolkę nie mam , tylko dziś rano mijając lustro w korytarzu miałam wrażenie że jakoś dziwnie wyglądam ( jak nie ja ,,hihih ) .

owocnych zakupów

Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat jak ty

Ja dzisiaj tylko pranie puściłam, ale nie chce mi się go wyciągnąć z pralki

Ty mi tu nie pisz o tych musach truskawkowych bo zaraz tam doc iebie pojade i ci wszystko zjem

Marylka - jaką fryzurkę chcesz sobie zrobić?
JAKIŚ NOWY KOLOREK I MUSZE SOBIE PODCIĄĆ WŁOSKI BO JUŻ MAM ZA DŁUGIE :)

napisalam posta i mi sie nie udalo...
cos mi z forum nie gra...
wszystkie stronki sie dobrze otwieraja a tu musze czekac pare minut...:wściekła/y:

Nic, juz cxas sie zbierac do lekarza...
Trzymajta kciukasy...

Maryla ja mysle ze spokojnie 11 mozesz testowac:tak:
mówisz??? kórcze a ja sie jakos boje test robić :( wcześniej robiłam jak głupia i sie zniechęciłam już troche :(:( no nie wiem zobacze jeszcze

kochane moje pamiętacie jak kilka dni temu miałam chęć na test .... no i wtedy go zrobiłam ( chociaż mama o5 mi odradzała ) i wyszedł mi negatywny a wtedy to chyba ze 4 dni przed @@@ , było . Więc teraz mam @ planowaną na jurto , ale testu nie będę robić bo i tek nic z tego , ja mam wizytę 17 czerwca więc jakby moja wredna @@@ się nie pojawiła to może on coś powie ,, jestem już zrezygnowana staramy się tyle czasu i nadal nic , nie mamy"" parcia na szkło"" ,ale chciała bym mieć już to za sobą .Obiawów ani na @ ani na fasolkę nie mam , tylko dziś rano mijając lustro w korytarzu miałam wrażenie że jakoś dziwnie wyglądam ( jak nie ja ,,hihih ) .
kochana ja tesz nie mam żadnych objawów ani nic i tez mi sie zdaje że chyba nic z tego choć nie pomiewm płomyk nadzieji jest :) i też sie boje testu robić :(
a jak ci sie zdje że ty wyglądasz jak nie ty to może to coś oznacza ??? :) trzymam mocno kciukasy :):):)

reklama
burza :(
a jak długo się staracie?

mama - melduje że pranie nastawione :D
jeszcze tylko zmywarke muszę nastawić ale to za chwile

bunia - albo jechać do Kauflanda i wszystkie zapasy zjeść po drodze :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry