reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agula miłego dnia i owocnych zakupów! :D

a mamulu ale mnie oczy bolą i paluchy... od tego dziergania :p

ja też lubię dziergać i haftować. ale ostatnio nie mam czasu. jak mi się skończy szkoła i nadejdą wakacje to pewnie też ruszę do boju z szydełkiem bo jak pogoda dopisze to wyłożę dupkę na koc, żeby nabrała kolorku i będę dziergać

reklama
emotikony górą SUPER!!!!
Dziewczyny Ja mam dziś wolne od pracy także idę zaprowadzić mlodego do przedszkola i podskoczę do centrum może sobie jakiegoś wystrzałowego ciucha kupię bo mnie wzięło:)Zajrzę do was później.
Życzę wam miłego i słonecznego dnia:)
Buźka:)))

owocnych zakupów
odnosnie tej ciąży z zaskoczenia to ja nie wiem jak można ruchów nie wyczuc i nie zobaczyć, przecież jak Ala mi sie wierciła to normalnie takie wielkie góry na brzuchy się robiły, że nie sposób było tego nie czuć i nie widzieć... jakieś jaja, cięzko w to uwierzyć, że babki nie wiedzą... może one jekies niespełna są...?? nie wiem, ale naprawde cięzko w to uwieżyć...

ale dzić macie produkcje... nie nadążam... a Ala mi własnie wstała i musze się nią zająć...
Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat jak ty
LRELAIN- nie sztachnelam sie bo te z BECKERSA nie śmierdzą
[FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif

u mnie znw slonko-Mlody na ogrodzie

ale jak najbardziej na piwko jestesmy umowione

ja rano tak sie nasprzatalam a tu znow podloga wyglada strasznie i prosi sie o odkurzenie-ach z remontami...[/FONT] [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]

Ja dzisiaj tylko pranie puściłam, ale nie chce mi się go wyciągnąć z pralki

a ja wcinam ten mus truskawkowy pychotka- jak się już trochę rozmroził to już wogóle ekstra

Ty mi tu nie pisz o tych musach truskawkowych bo zaraz tam doc iebie pojade i ci wszystko zjem

Marylka - jaką fryzurkę chcesz sobie zrobić?

Bunia bylam na zaocznych i na szczescie autem jako pasazer :-D:-D:-D
Mama Wy zrobicie panienski a ja bede stawiac e-wódkę :-D:-D:-D
ja maluje pazurki na roz ale beznadzieja ten lakier... drugi raz pomalowalam i dalej kiepski efekt
PYSIA- dokladnie
[FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif

postaramy sie jeszcze jakiegos e-faceta skolować
[/FONT] [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d050.gif

moze jakis Bob Budowniczy przyjdzie usmarowany smarem...[/FONT] [FONT=&quot]
b065.gif

bedzie sie dzialo!!!
LORELAIN bedzie polewac drinasy bo ma w tym wprawe,kilka dziewczyn cos upiecze....MARYLKA i BUNIA beda walić kawaly....
[/FONT]

a ja lecę
milego popoludnia zycze
praca czeka
musze sie doprowadzic do ladu i skladu przed wyjsciem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

eh, mama dzięki... bo się wzruszę ;]

może ten się nada na panieński

Lorelain- zapraszam na musik truskawkowy mam jeszcze jagodowo truskawkowy kupuję je w Kauflandzie- są w takich małych kubeczkach jak lody

Mama - wiesz, że jeśli chodzi o alkohol to zawsze możecie na mnie liczyć ;-)

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale się wkurzyłam na to forum grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... żadne suwaczki mi nie chcą wejść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Mama - wiesz, że jeśli chodzi o alkohol to zawsze możecie na mnie liczyć ;-)

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale się wkurzyłam na to forum grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... żadne suwaczki mi nie chcą wejść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no właśnie widzę, że te twoje suwaczki coś zastrajkowały na początku myślałam, że tylko ja ich nie widzę przez zmianę przeglądarki

lor- jak to zrobić, żeby mi za każdym razem nie właził ten link do emotików na dole posta? bo widzę że wy tego nie macie- kasujecie za każdym razem czy idzie to jakoś w ustawieniach zmienić?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry