reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja bym coś zjadła- nie jadłam obiadu bo mi niedobrze było. niecierpię mieć @- to najgorsza kara, a nawet nie wiem za co!!!
jak małżyk wróci, to zrobię budynia!!!!! mam śmietankowy, bananowy i cappucino chyba obstawię na banananananananananananna na na na
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif

reklama
Ty kobieto to zacznij sie może przyzwyczajać do tego że masz sie oszczędzać chociaż troche co ?? bo jak nie ............. no ale najpierw mi te okna zmyj :):):):) wiem wiem wredna małpa ze mnie

a widzisz nie jest tak źle no jak kurzasty śluz to pewno dziś :) te 14 dni to tak około bo wiadomo kazdy ma inny organizm :) no to dzis męzyk niech nie zasypia :)

maran no to faktycznie śmiesznie tam :) ale z tym testem to wyskoczyła :) ja Ci kochana niestety nie streszcze bo mnie tu dziś więcej nie ma jak jestem :( i tez nie do końca wiem co sie dzieje :)
Ja mu dzisiaj dam zasnąć

wstałam teraz i zjadłam 2 banany i jogurt. Mdli mnie znowu bibinko dziękuję, mam aż za mocne. Myslę, ze duphaston wzmaga te objawy po prostu, zgodnie z ulotka.
bunia ja tez prosze budynia, nie cappucino.
Pol własnie wrócił styrany jak wół! Szkoda mi go bo ma teraz taki zapierdziel w tej pracy, ze aż schudł.

wisienko zapraszam na bananananananananana budyń party
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif
0002013F.gif

a ja bym sobie chętnie zrobiła jakiś suwaczek- ale do czego odliczać... poprzedni który miał odliczać do II kresek okazał się niezbyt szczęśliwy.

jakieś propozycje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co i poszłam dziś nie wytrzymałam - ale nie żałuje bo już zobaczyłam serduszko
Wisienka
wiesz co nic się nie martw - mi teraz też wyszedł 6 tydzień czyli mniej niż liczyłyśmy a tobie betka wyszła mniejsza to jesteś w mniejszej ciąży i tez mi przeciez test wyszedł póżno i tydzień temu nic nie było kompletnie u gina widać znaczy zarodka nie było a dziś już serduszko jest - takze kochana szykuj się na cudowny widok za tydzień :tak:

mama ty szalona kobieto - odpocznij se trochę bo się wykończysz :sorry:

bunia ja też mogę

wiecie co ale tak spojrzałam na swój suwaczek i widze ze dziecko ma niby 6 mm a na usg też mi tyle wyszło to czemu z usg obliczył 6 tc a z suwaczka jest 7,6 tc ???

Ostatnia edycja:
wiecie co i poszłam dziś nie wytrzymałam - ale nie żałuje bo już zobaczyłam serduszko
Wisienka
wiesz co nic się nie martw - mi teraz też wyszedł 6 tydzień czyli mniej niż liczyłyśmy a tobie betka wyszła mniejsza to jesteś w mniejszej ciąży i tez mi przeciez test wyszedł póżno i tydzień temu nic nie było kompletnie u gina widać znaczy zarodka nie było a dziś już serduszko jest - takze kochana szykuj się na cudowny widok za tydzień :tak:

mama ty szalona kobieto - odpocznij se trochę bo się wykończysz :sorry:

bunia ja też mogę

wiecie co ale tak spojrzałam na swój suwaczek i widze ze dziecko ma niby 6 mm a na usg też mi tyle wyszło to czemu z usg obliczył 6 tc a z suwaczka jest 7,6 tc ???

Jsorbek - OGROMNIASTE GRATKI KOCHANA!!!!!! A te suwaczki to jakies dziwne Mi wyliczyły owu na 12, a mam dzisiaj

Witajcie dziewczyny!
Po pierwsze dzięki wszystkim za kciuki! A co dziś wyszło na tej rozmowie ws. pracy, to jutro napiszę. Dziś to nawet nie myślę o tym ani przez chwilę, bo miałam tak juz parę razy, że wszystko pięknie poszło, a tu lipa. Na nic się nie nastawiam, wręcz obawiam, że znów nic z tego... :eek::eek::eek: :no: Nic to, jutro będę wiedziała, to napiszę.
Zdążyłam trochę nadrobić i widzę, że u Wisieńki dobre wieści - bardzo się cieszę! :-):-):-) A Mama strasznie dziś zapracowana... Mam nadzieje, że teraz już zasłużony popołudniowy relax, Mamusiu? :tak:
Trzymam kciuki za Badylinkę i Kingę, żeby @ nie przylazła - i jeszcze za kogoś?...
Ogólnie to życzę Wam miłego popołudnia. :-)
I tak sobie myślę, że trochę smutno, że bardziej już na zamkniętym się udzielacie, bo niedługo nikt tu nie zostanie :-( Ale oczywiście rozumiem, że trzeba strzec prywatności. :tak:
Buziole dla wszystkich i nadrabiam Was dalej!

reklama
sorbuś - to super!! :D Pewno jesteś całą szczęśliwa ^^
a z tymi tygodniami i milimetrami to nie mam pojęcia o co chodzi ale ja bym mimo wszystko bardziej wierzyła lekarzowi niż suwaczkom...

bunia - do czegokolwiek... do rozpoczęcia nowego roku akademickiego
ehhhh już mnie paluchy bolą od tego dupcenia z szydełkiem..
zaraz sobie obiad zjem bo mamcia wraca z pracy i mi frytki przyniesie :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry