B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja mu dzisiaj dam zasnąćTy kobieto to zacznij sie może przyzwyczajać do tego że masz sie oszczędzać chociaż troche co ?? bo jak nie ............. no ale najpierw mi te okna zmyjwiem wiem wredna małpa ze mnie
a widzisz nie jest tak źle no jak kurzasty śluz to pewno dziśte 14 dni to tak około bo wiadomo kazdy ma inny organizm
no to dzis męzyk niech nie zasypia
maran no to faktycznie śmiesznie tamale z tym testem to wyskoczyła
ja Ci kochana niestety nie streszcze bo mnie tu dziś więcej nie ma jak jestem
i tez nie do końca wiem co sie dzieje
![]()

Wisieńka
Fanka BB :)
wstałam teraz i zjadłam 2 banany i jogurt. Mdli mnie znowu bibinko dziękuję, mam aż za mocne. Myslę, ze duphaston wzmaga te objawy po prostu, zgodnie z ulotka.
bunia ja tez prosze budynia, nie cappucino.
Pol własnie wrócił styrany jak wół! Szkoda mi go bo ma teraz taki zapierdziel w tej pracy, ze aż schudł.
bunia ja tez prosze budynia, nie cappucino.
Pol własnie wrócił styrany jak wół! Szkoda mi go bo ma teraz taki zapierdziel w tej pracy, ze aż schudł.
B
bunia87
Gość
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
wiecie co i poszłam dziś nie wytrzymałam - ale nie żałuje bo już zobaczyłam serduszko 
Wisienka wiesz co nic się nie martw - mi teraz też wyszedł 6 tydzień czyli mniej niż liczyłyśmy a tobie betka wyszła mniejsza to jesteś w mniejszej ciąży i tez mi przeciez test wyszedł póżno i tydzień temu nic nie było kompletnie u gina widać znaczy zarodka nie było a dziś już serduszko jest - takze kochana szykuj się na cudowny widok za tydzień
mama ty szalona kobieto - odpocznij se trochę bo się wykończysz
bunia ja też mogę
wiecie co ale tak spojrzałam na swój suwaczek i widze ze dziecko ma niby 6 mm a na usg też mi tyle wyszło to czemu z usg obliczył 6 tc a z suwaczka jest 7,6 tc ???

Wisienka wiesz co nic się nie martw - mi teraz też wyszedł 6 tydzień czyli mniej niż liczyłyśmy a tobie betka wyszła mniejsza to jesteś w mniejszej ciąży i tez mi przeciez test wyszedł póżno i tydzień temu nic nie było kompletnie u gina widać znaczy zarodka nie było a dziś już serduszko jest - takze kochana szykuj się na cudowny widok za tydzień

bunia ja też mogę

wiecie co ale tak spojrzałam na swój suwaczek i widze ze dziecko ma niby 6 mm a na usg też mi tyle wyszło to czemu z usg obliczył 6 tc a z suwaczka jest 7,6 tc ???
Ostatnia edycja:
B
bunia87
Gość
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Jsorbek - OGROMNIASTE GRATKI KOCHANA!!!!!!wiecie co i poszłam dziś nie wytrzymałam - ale nie żałuje bo już zobaczyłam serduszko
bunia ja też mogę
![]()

mary-beth
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!
Po pierwsze dzięki wszystkim za kciuki! A co dziś wyszło na tej rozmowie ws. pracy, to jutro napiszę. Dziś to nawet nie myślę o tym ani przez chwilę, bo miałam tak juz parę razy, że wszystko pięknie poszło, a tu lipa. Na nic się nie nastawiam, wręcz obawiam, że znów nic z tego...

Nic to, jutro będę wiedziała, to napiszę.
Zdążyłam trochę nadrobić i widzę, że u Wisieńki dobre wieści - bardzo się cieszę! :-):-):-) A Mama strasznie dziś zapracowana... Mam nadzieje, że teraz już zasłużony popołudniowy relax, Mamusiu?
Trzymam kciuki za Badylinkę i Kingę, żeby @ nie przylazła - i jeszcze za kogoś?...
Ogólnie to życzę Wam miłego popołudnia. :-)
I tak sobie myślę, że trochę smutno, że bardziej już na zamkniętym się udzielacie, bo niedługo nikt tu nie zostanie :-( Ale oczywiście rozumiem, że trzeba strzec prywatności.
Buziole dla wszystkich i nadrabiam Was dalej!
Po pierwsze dzięki wszystkim za kciuki! A co dziś wyszło na tej rozmowie ws. pracy, to jutro napiszę. Dziś to nawet nie myślę o tym ani przez chwilę, bo miałam tak juz parę razy, że wszystko pięknie poszło, a tu lipa. Na nic się nie nastawiam, wręcz obawiam, że znów nic z tego...

Zdążyłam trochę nadrobić i widzę, że u Wisieńki dobre wieści - bardzo się cieszę! :-):-):-) A Mama strasznie dziś zapracowana... Mam nadzieje, że teraz już zasłużony popołudniowy relax, Mamusiu?

Trzymam kciuki za Badylinkę i Kingę, żeby @ nie przylazła - i jeszcze za kogoś?...
Ogólnie to życzę Wam miłego popołudnia. :-)
I tak sobie myślę, że trochę smutno, że bardziej już na zamkniętym się udzielacie, bo niedługo nikt tu nie zostanie :-( Ale oczywiście rozumiem, że trzeba strzec prywatności.

Buziole dla wszystkich i nadrabiam Was dalej!
reklama
sorbuś - to super!!
Pewno jesteś całą szczęśliwa ^^
a z tymi tygodniami i milimetrami to nie mam pojęcia o co chodzi ale ja bym mimo wszystko bardziej wierzyła lekarzowi niż suwaczkom...
bunia - do czegokolwiek... do rozpoczęcia nowego roku akademickiego
ehhhh już mnie paluchy bolą od tego dupcenia z szydełkiem..
zaraz sobie obiad zjem bo mamcia wraca z pracy i mi frytki przyniesie
a z tymi tygodniami i milimetrami to nie mam pojęcia o co chodzi ale ja bym mimo wszystko bardziej wierzyła lekarzowi niż suwaczkom...
bunia - do czegokolwiek... do rozpoczęcia nowego roku akademickiego

ehhhh już mnie paluchy bolą od tego dupcenia z szydełkiem..
zaraz sobie obiad zjem bo mamcia wraca z pracy i mi frytki przyniesie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: