- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Sorbuś wstępnie 28 sierpnia (na 14dni), ale termin póki co ruchomy, bo to róznie bywa...zwłaszcza u P w robocie - służba nie drużba
póki co wiem, że jedziemy....na 14 dni...wiem gdzie i za ile...

no i z kim....hahaha

Dzięki Ewelinka
)
Kurcze ile Ty masz w sobie optymizmu!!!
Chociaz połowę bym chciała miec
Postanowiłam juz że jutro nie ide do pracy! Idę na zakupy a potem na wieś leżeć w cieniu i pić piwko!!
Kurcze 2 tyg w górach.... ehhh
Postanowiłam juz że jutro nie ide do pracy! Idę na zakupy a potem na wieś leżeć w cieniu i pić piwko!!
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dzięki Ewelinka)
Kochanie, nic innego mi nie zostało jak cieszyć się każdym dniem i dziękować Bogu, że mam dwie zdolne do pracy ręce i nogi...a optymizm...cóż...czerpię go z uśmiechu innych ludzi... Gdybym go nie miała, już dawno siedziałabym w domu wariatów zjadając wszystkie paznokcie..uwierz mi...tak jest łatwiej w życiu...
Plan masz bardzo dobry! Czasem potrzebny jest taki "dzień lenia", by móc nabrać dystansu do wszystkiego

kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Ewelina- masz fajne podejście do życia:-) Taki optymizm i ciepło z Ciebie bije...a przecież niejedna by się już załamała po tym co Ty przeżyłaś-odnośnik Aniołki. Naprawdę podziwiam :-) Życie podkłada kłody, a Ty wstajesz i idziesz dalej
życze wspaniałego weekendu :-)
monia_55- zakupy świetnie poprawiają humor, może jakaś gorąca czekolada i dobra komedia na wieczór?;-)Albo tak jak napisała Ewelina namiętny seksik...

monia_55- zakupy świetnie poprawiają humor, może jakaś gorąca czekolada i dobra komedia na wieczór?;-)Albo tak jak napisała Ewelina namiętny seksik...
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelina- masz fajne podejście do życia:-) Taki optymizm i ciepło z Ciebie bije...a przecież niejedna by się już załamała po tym co Ty przeżyłaś-odnośnik Aniołki. Naprawdę podziwiam :-) Życie podkłada nogi, a Ty wstajesz i idziesz dalej
Dzięki Słońce...bo wiesz...chodzi o to "ile razy padłaś, tyle razy powstań" - nawet za pomocą PowerRade

A seksik jak najbardziej namiętny, ale i sporadyczny, gęba sama promienieje ;-)

maryla86
Fanka BB :)
no dowiedz sie bo 3 tyś to na pewno sie przydadząmaryla- dzięki za info. Ja popytam jeszcze znajomą, dostała 3 tys z ubezpieczenia, dowiem się co za ubezpieczenie:-) Może w końcu znajdzie się jakaś sensowna polisa.
ja powiem jedno jesteś niesamowitaW końcu dojechaly...i jest cycuś glancuś...
Siądź i rycz...krzycz...wal głową w ścianę! Potem otrzyj gilony i łzy, stań przed lustrem i powiedz sobie "nic takiego się nie stało...poradzę sobie z takimi problemami i w końcu będę mamą!". Każda z Nas ma ciężkie dni...chwile...one są Nam potrzebne po to, by móc choc na chwilkę zatrzymać się i docenić to...co się ma...
Wróciłam z pracy....szef mnie wnerwił, ale nic się przeciez nie stało....projekt do poprawki...zrobi się...
Po dordze zrobiłam megaaaaaaaaaaaa zakupy...mało siaty mnie nie przygniotły....ale za to kupiłam wsio co mi niezbędne (powiedzmy) do wyjazdu w góry!!!!!!!!! Juz niedługo będzie bzykanko na Giewoncie!!!!!
Milutkiego kochane i sorka, że tak "po łebkach" ale robota w domciu, dziś zjeżdża się rodzinka i znajomi do nas na urlopik, więc muszę przygotować małe co nieco i ogarnąć domek....i upiec ciacho, bo wczoiraj w słuchawce słyszę "Tocia, a zrobis ten pysny sernicek?"...i weź nie zrób...
Będę dziś pić!!!!!!!!! I grillować...i śpiewać...i tańczyć...i nie wiem co jeszcze o! Taki mam plan![]()
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
maryla- 10 mcy wcześniej to nie jest tak zle, to ja w sumie tez bym tak mogła:-)
Mam Ciocię w Warcie, dowiem się od niej w niedziele, w razie czego dam znać.
I poczekam również za wiadomością od znajomej w sprawie ubezpieczenia. Tyle zachodu z tym ubezpieczeniem,ale warto na pewno
Mam Ciocię w Warcie, dowiem się od niej w niedziele, w razie czego dam znać.
I poczekam również za wiadomością od znajomej w sprawie ubezpieczenia. Tyle zachodu z tym ubezpieczeniem,ale warto na pewno

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: