reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc kobietki
ale mam noc za sobą, nie spałam prawie wcale, żołąd bolał mnie całą noc, a od 1 wszej w nocy zaczęło sie siusianie 5 kropli co 5 min i tak prawie do rana. Załamka na maxa, jak tu dzieci robic, jak wiecznie cos nie tak. Jestem teraz w pracy, a brzuch na dal boli plus ten pęcherz jeszcze. Myslę, ze mnie zawiało, wczoraj wyszłam prosto po kapieli z odkrytym brzuchem na dwór, a wiało i pizgało, albo nie wiem co i nie wiem skad mi się to wzięło, a ten zoład masakra, nie dosc, ze patyczak jestem, to jeszcze jesc nie moge . Ah ! Płakac mi się chce z niemocy. Na 17.40 ide do ogolnego pewnie mi da furaginum.
monisia -to testuj jeszcze raz
monia ewelina mama krakowianka szczesliwa gala - witajcie

Ostatnia edycja:
Mama dzieciaki masz słodziutkie! No i Ty wcale mi na 31 nie wyglądasz!!!

Maluch nietety dalej w szpitalu. Ale sepsę juz prawie wyleczyli:) I do tego jakby lepiej zaczyna byc z jelitkami:) Jak dobrze pójdzie to może w piątek wyjdą. Chyba że lekarze będą chcieli zrobić operację wcześniej to wtedy zostana aż do operacji. Maja mu przedlużać jelitko cienkie.

Gala witaj:) Zapraszamy:) Razem zawsze raźniej:)

szczęśliwa - jak maluch chce to nei ma przeproś:) Trzeba wstać i jeść:))

Nagapalma - Ty geniuszu jeden kto to widział z gołym brzucholem jak tak zimno ????????? po dupsku chcesz ???????
Monia - no niestety jak sie domaga to nie ma zmułuj :):):)

Ostatnia edycja:
Witam pojawiające się powoli Dziewczyny i za powitania dziękuję. :)

Monia_55
- ja nie do końca orientuję się w Twojej historii, ale trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało. :*

Muszę kupić BOBOTEST, ale nie wiem, czy u mnie na tym Zadu*** taki dostanę????:wściekła/y::angry:

Monia, ja miałam BOBOTEST i on ma czułość 25...

Nagapalma, o kurczę... no to nieciekawie... Wracaj szybko do zdrowia!

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa, powolutku do przodu...póki co oddałam się w pełni pracy - pochłania mnie niemiłosiernie - na nic czasu nie mam, no.....z wyjątkiem czas na bobosexy ;-)Psychicznie nastawiam się na 30.07. - mamy badanka genetyczne - kolejny krok do przodu. Ogólnie ok - wciąż ta sama trzepnięta Ewelina :-D

Nagapalma, witaj :* - dobrze, że idziesz do lekarza, bo musisz koniecznie to wyleczyć, wiem, jaki pęcherz potrafi być uciążliwy....

Przed upływem 5 min.:tak:
MONISIA- no to ;-);-);-);-)
Witam

Dołączam do grona staraczek..........

Ja jestem świeżo po "staraniu się" :) więc na testowanie jeszcze za wcześnie...... ale chętnie będę podczytywać wątek bo chociaż to byłoby moje 3 dzieciątko to wątpliwości i tak mam całą masę......

pozdrawiam wszystkie staraczki i już zafasolkowane ;-)
GALA- witamy Cie u nas-ja tez sie staram o 3 dziecko:tak:;-)

rozmawialam z Ewcia nasza-slub udany i szczesliwa jest bardzo-za godzinke powinna byc na bb:tak::-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry