reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONISIA- widze kreske,jak przechylilam laptopa tak zeby bylo jakbym test trzymala i ja widze-ja mama bobo-test ale nie ten kropelkowy tylko strumieniowy i on ma czulość 10 ale fakt ciezko bylo go dostac:dry:a masz gdzie zrobic bete??

NAGAPALMA- cześć kochana-no to wspolczuje:sorry2::sorry2:biedna...mam nadzieje,ze dostaniesz leki ktore szybko pmoga.

MARYLKA bedzie po 10.00 na bb:tak:

reklama
mama05 mamy dzieciaczki w podobnym wieku :) tyle, że ja dwóch chłopaczków....
czyli czas na dziewuszkę :-D

ja za 2 tyg kończę 33 lata i szczerze mówiąc to mój największy dylemat........
ciągle się zastanawiam od kilku miesięcy czy to nie późno urodzić dzieciątko kiedy będę miała prawie 34 latka.. :-(
pewnie mnie w tyłek kopniecie za takie myślenie ale ja się jednak martwię........ czy nie będę "starą" mamą z punktu widzenia tego najmłodszego potomka..........

wierzę, że dużo zależy od zachowania rodziców, czy się starają mieć dobry kontakt z dzieckiem i być w miarę "na czasie"...
obiecałam sobie, że ze wszystkich sił postaram się być dobrą, jak najdłużej młodą mamą.......

bo o 3 maluszku baaaaaaaaaardzo marzę............. ;-)

Monia, nieważne, czyje ;) Bobo, ale trzymam kciuki... Biedne Maleństwo... No ale najważniejsze, że wszystko jest już na dobrej drodze. :)

ewelinka witaj dzięki :-D aż tak jakoś dzień lepszy.
mama
ja też tą kreskę u moni widzę i co więcej wzięłam na powiększenie dla pewności i na dole pod T widać taki mocniejszy punkt tej kreski.
monia słonko podejrzewam ,że radość czas zacząć :tak:

MARCEPANEK- cześć mamuśka;-)ja wlasnie mam tak test jak wstawilas fotke:tak:

SZCZESLIWA- jak bedziesz w Poznaniu to KONIECZNIE daj znac i musimy sie spotkac-we wrzesniu mam 2 w przedszkolu wiec bede dyspozycyjna:tak:

mama05 mamy dzieciaczki w podobnym wieku :) tyle, że ja dwóch chłopaczków....
czyli czas na dziewuszkę :-D

ja za 2 tyg kończę 33 lata i szczerze mówiąc to mój największy dylemat........
ciągle się zastanawiam od kilku miesięcy czy to nie późno urodzić dzieciątko kiedy będę miała prawie 34 latka.. :-(
pewnie mnie w tyłek kopniecie za takie myślenie ale ja się jednak martwię........ czy nie będę "starą" mamą z punktu widzenia tego najmłodszego potomka..........

wierzę, że dużo zależy od zachowania rodziców, czy się starają mieć dobry kontakt z dzieckiem i być w miarę "na czasie"...
obiecałam sobie, że ze wszystkich sił postaram się być dobrą, jak najdłużej młodą mamą.......

bo o 3 maluszku baaaaaaaaaardzo marzę............. ;-)

Kopać Cię nie będę, ale powiem Ci tak - moja sąsiadka ma 41 lat....jest w 5 miesiący ciąży - cieszy się jak szalona! Owszem...z każdym wiekiem obawy są, bo zwiększa się ryzyko dla płodu - ponoć - ale ja osobiście uważam, że nie ma wieku z góry określonego na rodzenie dzieci. Skoro jesteś zdrowa i młoda (!!!!!!!!!!!!!) to dlaczego masz sobie odmawiać tego "CUDU"? Kochana, życzę Ci, byś w najbliższym czasie mogła oznajmić Nam II kreseczki! :tak:

Marcepanek, aaaa jakoś Ci tak posłodziłam jednocześnie słodząc kawkę ;-):-D

ewelinka witaj dzięki :-D aż tak jakoś dzień lepszy.
mama
ja też tą kreskę u moni widzę i co więcej wzięłam na powiększenie dla pewności i na dole pod T widać taki mocniejszy punkt tej kreski.
monia słonko podejrzewam ,że radość czas zacząć :tak:

MARCEPANEK- no wlasnie ja tez widzialam ten mocniejszy punkt i od razu wiadomo gdzie jest kreska:tak::tak:
MONISIA- oj,oj....;-);-):-):-):-):-)

MONIA- super ,ze maluszek juz lepiej-nadal trzymam &&&&&&&& za Jego zdrowko!!

ja wcinam ptasie mleczko-prosze sie czestowac:-D:-D:-D

MONISIA- widze kreske,jak przechylilam laptopa tak zeby bylo jakbym test trzymala i ja widze-ja mama bobo-test ale nie ten kropelkowy tylko strumieniowy i on ma czulość 10 ale fakt ciezko bylo go dostac:dry:a masz gdzie zrobic bete??

NAGAPALMA- cześć kochana-no to wspolczuje:sorry2::sorry2:biedna...mam nadzieje,ze dostaniesz leki ktore szybko pmoga.

MARYLKA bedzie po 10.00 na bb:tak:
Nic pczekam do środy, jak nie przylezie, to zatestuję!!!!:tak:

Nioo to jak tylko bede ruszać do Poznania potem nad morze to zamelduje sie do Mamuni i Ewelinki :):):) na pyszną kawunie :):):)

reklama
Mama, a ja z chęcią Ci opindolę jedną warstwę ptasiego....:-D:-D:-D

Szczęsliwa, to mi się podoba!!!! :-D

Dziewuszki, czy, któraś wie, co się dzieje z Motylkiem i Iwonką2b ?????????????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry