reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam dosyć tych papierów.............:dry:

Mama, ja o swojej 2 ciąży P powiedziałam w Sylwestra na imprezie....szeptem do uszka przy składaniu życzeń....a w marcu było już po wszystkim...

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, hope - trzymam mocno kciuki żeby to juz niedługo ten dylemat jak im to powiecie był przed Wami :tak:

Ja jak zrobiłam test to najpierw zadzwoniłam do mamy - nie mojej tylko naszej Krzysi :-D ona pierwsza sie dowiedziała bo byłam w takim szoku ze potrzebowałam opinii eksperta :tak:

Ewela :-(

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie wyszłam... :zawstydzona/y: wybieram się jak sójka za morze... :zawstydzona/y: moje dziecko stare i duże masuje mnie przy koleżankach po brzuchu, na podwórku, co one tam knują pleciuchy. A ja się ciotek obawiam :sorry2: Zapomniałam jaką plotkarę mam w domu pod jednym dachem :-D

Mama a ty już z zoo do domu wróciłaś? Zwierzaki padły od upału ? :-D

Ale mnie dziś na wspominki wzięło...
No nic...nie ma co płakać...tylko dom ogarnąć, bo wygląda jak pobojowisko.......

marylka zrób że tam jakąś borute co to ma być żeby tak cię od świata i od BB odcinać :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

mama- no widzisz.. to ja myslalam, ze dzisiaj :D nie doczytalam :D

no.. kartki wyslalam tym co chcialy :D powinny dojsc do tygodnia czasu max :) sorry, za moje pismo ale ja zawsze tak pisze jak kura pazurem :)

w srode mamy jechac z moim na Gozo, do Sanktuarium Ta'Pinu... duzo ludzi wyzdrowialo, wyszlo bez szwanku z wypadkow, operacji, ma dzieci po latach proby itd itd..
porobie zdjecia, to same zobaczycie, bo ludzie pozniej przysylaja podziekowania w formie listu, zdjec, ubranek dzieci :) to jest takie piekne, ze jak tam bylam za pierwszym razem to chodzilam i plakalam... niesamowite przezycie...
moze uda mi sie dostac jakies kartki.. ostatnio byly kalendarze z cudownym obrazem ... zobaczymy co zdobede tym razem, to Wam wysle. zebyscie nigdy nie tracily nadziei... bo wiara czyni cuda :)

mama- no widzisz.. to ja myslalam, ze dzisiaj :D nie doczytalam :D

no.. kartki wyslalam tym co chcialy :D powinny dojsc do tygodnia czasu max :) sorry, za moje pismo ale ja zawsze tak pisze jak kura pazurem :)

w srode mamy jechac z moim na Gozo, do Sanktuarium Ta'Pinu... duzo ludzi wyzdrowialo, wyszlo bez szwanku z wypadkow, operacji, ma dzieci po latach proby itd itd..
porobie zdjecia, to same zobaczycie, bo ludzie pozniej przysylaja podziekowania w formie listu, zdjec, ubranek dzieci :) to jest takie piekne, ze jak tam bylam za pierwszym razem to chodzilam i plakalam... niesamowite przezycie...
moze uda mi sie dostac jakies kartki.. ostatnio byly kalendarze z cudownym obrazem ... zobaczymy co zdobede tym razem, to Wam wysle. zebyscie nigdy nie tracily nadziei... bo wiara czyni cuda :)

Podobne Sanktuarium jest w Świętej Lipce....miejsce niebywale wzruszające i niosące nadzieję....często tam jeździmy...

Hej Dziewczynki :-)

Bylam dzis u takiej jednej pani ginekolog. Powiedziala mi ze jak w ciagu 10 dni nie przyjdzie okres to mam do niej przyjsc bo widzi malutki pecherzyk wielkosci 5,6mm .
nie wiem o co chodzi bo jak robilam tydzien temu bete to wynik byl negatywny1,2
rozumiecie cos z tego? bo ja nie i sie martwie.
aha, powiedzcie mi jak edytowac posty tak aby nikt juz na mnie nie krzyczal?

Ewelikna bidulko tulam mocniutko... Czasem trzeba sobie powspominać i popłakać...
A imionka wybrałaś śliczne:)

Jakoś ostatnio wcale nie mam weny do pisania i tylko was czytam...
A teraz jeszcze nerwa mam na teściówkę.... ale to nie chce mi się nawet pisać, zresztą na ogólnym to też neidobrze - jeszcze przczyta:(( Ale ogólnie jakaś taka jestem nie do zycia ostatnio:((((

reklama
Ewelikna bidulko tulam mocniutko... Czasem trzeba sobie powspominać i popłakać...
A imionka wybrałaś śliczne:)

Jakoś ostatnio wcale nie mam weny do pisania i tylko was czytam...
A teraz jeszcze nerwa mam na teściówkę.... ale to nie chce mi się nawet pisać, zresztą na ogólnym to też neidobrze - jeszcze przczyta:(( Ale ogólnie jakaś taka jestem nie do zycia ostatnio:((((

Ech te teściowe...
Moja odkąd dałam jej OPR, nie przychodzi do Nas wcale - i dobrze, bo gotowa byłam wydrapać jej te wścibskie ślepia....wrrr....

Kochana, nie smutaj się....wszystko jest przejściowe....problemy odejdą w zapomnienia, pozostanie wiara i nadzieja oraz uśmiech ;-) Główka do góry Kochana!

Kasienka862,
może było za wcześnie (???) Najważniejsze, że ginka widziała pęcherzyk!!! Pod swoim postem masz opcję "edytuj"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry