reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA- no w koncu-witam Cie -pisalam dzis ,ze dawno Cie nie bylo;-)jak chcesz zobaczyc moje krasnale to cofnij sie do str.3157:tak:co u Ciebie żonko??
monisia- U Ciebie tez beda wyyyyrazne-zobaczysz!!;-)
MONIA- ach te clopaczki kochane ,az sie cieplo na sercu robi ,co??;-)

reklama
widoczek dwóch pięknych różowych kreseczek - cudny................. :happy:

co do małych mężczyzn...........
mój Jasiek ZAWSZE jak ubiorę sukienkę (na co dzień biegam w gaciach) patrzy na mnie jak zakochany i mówi, że jestem najładniejszą mamą na świecie...............
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
GALA- no widzisz jakich mamy kochanych facetow:tak::tak:a jak maja na imie Twoi chlopcy-jeden Jasiek a drugi???

PRANIE wyschlo ,trzebaby ja poskladac ,ale mam lenia....musze tez przesadzic 2 kwiaty....
oj ciężki dzień dziś...;-)

Pisalam do SOL jak tam badania ,ale poki co nie dopisala..

PYSIA- a jak masz chec na test to dalej-rob i pisz szybko jaki wynik- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam mocno!!! a siusiasz jeszcze tak czesto??

I od razu człowiek się czuje piękniejszy:))

Mama jak będziesz miała wieści od Sol to napisz, pewnie przeczytam jutro bo zaraz spadam po wyniki prześwietlenia kręgoslupa i do domciu:)
A jakie badania miała robione??

mama a przeszło mi kochana... brałam żurawinę i jest ok...
a dziś z pochwy wydobywa się biała gęsta wydzielina i zastanawia mnie to :-D:-D
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieci jak malowane kochana i Ty jaka śliczna

MONIA- Sol jest w szpitalu i bedzie miala badania kardiologiczne i neurologiczne..napisze jak bede miala wiesci od Niej!
PYSIA- dzieki! :)) a kiedy masz termin @?? testuj a co tam:))

Ostatnia edycja:
Jeszcze 5dni będę żyła w strachu i nadziei ,że tym razem będzie ok:zawstydzona/y:
mama laska jak malowana nie jedna by Ci mogła pozazdrościć i rodzinki i wyglądu.

MARCEPANEK- dzieki bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:qrcze az dostalam wypieków takie mi tu komplementy prawicie:sorry2:

PYSIA- no jak za tydzien to za wczesnie na test-nie wyjdzie jeszcze...musisz poczekac niestety-za 4 dni to mozesz sproboac,ale teraz nie ma sensu

ide pozmieniac posciel u nas i u dzieci...

MARCEPANEK- bedzie dobrze-teraz masz nasze wsparcie i nasze &&&&&&&&&&&&&& wiec musi byc si :):):):))glowa do gory!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry