reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Znowu jestem. Uzależniłam się. A podobno kobiety w ciąży i starające się nie mogą mieć uzależnień :-D

Marcepanku już wiem co to za ciasteczka. Imbirowe. Podobno już sam zapach imbiru powoduje, że mdłości przechodzą.

Znalazłam wczoraj swoje pierwsze testy sprzed 10 lat, zostawiłam na pamiątkę. Dwie, grube, wyraźne kreski. Wspomnienia wróciły. Jaki wtedy człowiek był głupi...

Co kupiłam, no co kupiłam, no jednak te buciki. Stałam nad skarpetkami, nad becikami, bucikami, aż w końcu kupiłam takie białe, bezpłciowe, malusie buciki. Wolę nie nadawać koloru, bo jeszcze zdeterminuję płeć. Wiem jestem zdrowo powalona, jeszcze nie mam 100% pewności, nie wiem czy wszystko ok, nie byłam u gina potwierdzić a już wariuję.

Ledwo zapinam się w moje ulubione spodnie :szok: Co jest...

Pysia normalnie masz objawy ciążowe.

reklama
HOPE- no buciki sa slodkie i mam nadzieje,ze szybko Ci sie przydadza:tak:
PYSIA- &&&&&&&&&&& ZACISNIETE ,ZEBY NA DNIACH TEST WYSZEDL POZYTYWNIE:tak:;-)

BIBINKA napisalam mi ,ze sa w Mikolajkach i plyna w rejs 1,5 godzinny:tak:takiej to dobrze;-):-):-)

mama a sprobuje dzis zrobic :-D:-D:-D
hope wiem wlasnie ze biała gesta wydzielina to objaw ciązy

Dziękuję za miłe słowa na forum :-) Już w domciu :-D

Wisieńka, maggy, sorbuś, marcepanek - uciekłam :-p Nie no żartuję - rano mnie wypisali chwilowo bo jest horror na oddziałach - wszystko zawalone. Jak na razie wyniki ok i prawdopodobnie to od kręgosłupa, dzidzią mam się nie przejmować bo wszystko ok z maleństwem. Dzięki za miłe słowa :-)
maggy- ale ci się ładny suwaczek robi :-D
ewelinko - a ze mną już prawie ok :-) Tylko zmęczona jestem :-D
bunia - tulam słoneczko :-) Będzie dobrze - zobaczysz :-)

Miło być w domu :-) Mają pełne oddziały więc siedzę sobie w domu i mam przychodzić na badania :-) Jak dla mnie luz :tak: Jutro idę jeszcze na badania i w środę też mam się pokazać jak się czuję i w ogóle. A dzisiaj moja przyjaciółka się położyła na oddział bo jest już niby tydzień po terminie :-p Pogadałyśmy sobie i jutro też spędzę u niej pewnie trochę czasu bo i na ktg się mam zgłosić żeby zobaczyli co z tymi skurczami czy mam czy to co innego. Cukier w normie więc jak na razie mam się nie bać cukrzycy ale kontrolować :-)

e jedna krecha tylko ale wciaz mam nadzieje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

PYSIU - ja dzis robiłam w 29dc i wyszła 2 cień cienia cienia kreski - o ile w ogóle jest, jak mi się nie przewidziało - więc za wczesnie zrobiłaś, musisz jeszcze poczekać i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!
SOL - super że juz jesteście!!!!:-D Tęskniłyśmy Kochana!!!!
WISIENKA -witaj!!!!

Ostatnia edycja:
sol ciesze sie, ze jest dobrze dbaj o siebie i uważaj baaardzo mocno. Hmmm a może jednak zwiałas włączam telewizor na wiadomości może cos o Tobie będzie:-p:-D
Witam dziewczyny po pierwszym dniu pracy. Wróciłam z bólem głowy i rozdrazniona. Więcej napiszę wieczorkiem bo się wywozimy pomału!

A co tam dzis u was jakies wiadomości????
monisia doczytałam.. to jest ta druga czy nie???????

reklama
Sol- super,ze juz jestes i ze wszystko ok :)
u mnie suwaczek faktycznie coraz fajniejszy sie robi :D

Pysia- a kiedy mialas owulke??? moze za wczesnie na testowanie, co?

Wisienka- Witaj!!! hmm... czyli ostro bylo w pracy.... czekamy na newsy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry