reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć wszystkim!!!
Wieczór wolny, to posiedze trochę na bb . Tempo jak zwykle olbrzymie!!!:-Dale chociaż jeden wieczór będę na bieżąco:-D

reklama
hej mary!!
A dzionek pracowity, kupa roboty w pracy, w domu trochę ogarnąć trzeba było, godzinka drzemki i jestem na bb:-)
A co tam u Ciebie??Jakieś przeczucia ciążowe??

Mary- nie wiem jakie imiona, bo jeszcze nie wybieralismy.... kiedys kiedys jak myslelismy o dziecince, to zgodnie stwierdzilismy, ze na pewno nie polskie i nie maltanskie :D Polskie to znacie a maltanskie, to np. Grazio, Shyenne, Liam, Leanne... moze pochodza z ang... nie wiem.. w kazdym razie ja tam wole typowo angielskie :D i tyle.. a jakie.. to sie jeszcze okaze, ale raczej jakies nowoczesne...

Mary- nie wiem jakie imiona, bo jeszcze nie wybieralismy.... kiedys kiedys jak myslelismy o dziecince, to zgodnie stwierdzilismy, ze na pewno nie polskie i nie maltanskie :D Polskie to znacie a maltanskie, to np. Grazio, Shyenne, Liam, Leanne... moze pochodza z ang... nie wiem.. w kazdym razie ja tam wole typowo angielskie :D i tyle.. a jakie.. to sie jeszcze okaze, ale raczej jakies nowoczesne...
:-) Maggy, rozumiem Cię doskonale. A u nas norweskie tylko i wyłącznie. Bo mi się polskie nie podobają. No i przyszły tatuś nie jest Polakiem, więc z nazwiskiem dziwnie brzmiałoby polskie imię. :-D

hej mary!!
A dzionek pracowity, kupa roboty w pracy, w domu trochę ogarnąć trzeba było, godzinka drzemki i jestem na bb:-)
A co tam u Ciebie??Jakieś przeczucia ciążowe??
Margolcia, wszelkie myśli odegnałam od siebie, bo wiesz, te przeczucia to są zazwyczaj wkręty, przynajmniej u mnie... Zaraz sobie szukam bólu piersi, jajników itp.... :baffled: Więc czekam 10 dni, testuję i zobaczymy. :-) Oby || ... Oby mi tylko nie strzeliło do głowy testować wczesniej...

mary trzymaj się dzielnie i nie testuj wcześniej !! Kobieta to jednak dziwny stworzenie- wkręca sobie i przypisuje coś czego de facto nie ma:-D A myśleć to chyba się tak w 100% nie da. Ja oczywiście trzymam moccnooooo kciuki za dwie krechy na teście!!

maggy jak się czujesz? Chyba lepiej jak będzie dziecie miało uniwersalne imię- w waszym przypadku to angielskie jest świetnym rozwiązaniem. Chociaż te maltanskie ładnie brzmią;-)

Margolcia- moze i ladne te imiona, ale jednak angielskie tez sa ladne :D niektore ;)
Mary- i bardzo dobrze.. norweskie tez musza byc ciekawe :D

czuje sie w miare ok.. jestem taka jakas zmeczona ciagle.. niedospana...ale nie zawsze moge usnac w dzien.. mam jeszcze tydzien urlopu wiec musze naprawde wypoczac..
i dzisiaj stwierdzam, ze za duzo czasu spedzam na komputerze..a to tez zle dla mnie i dla fasolki.. mnie znowu kregoslup zaczyna bolec wiec... zegnam sie na razie.. :) bede jutro moze rano wpadne na chwile, pozniej spacer, jakis obiad itd itp :D

milego wieczoru kochane i do jutra ;)

Dziewczynki, które są teraz, a nie oglądały mojego testu - mam prośbę- czy mogłaby któraś wskoczyc na str 3177 i okreslic, czy coś tam widzi tak jak ja i MAMA , czy nic nie widac i sobie wyobraziłam ta kreskę????:zawstydzona/y:

my własnie wróciłyśmy z Alą ze spaceru i zaraz kolacja, kąpanie i spanko i wówczas bede miec wiecej czasu dla Was, ale wieczorem to już prawie nikogo nie ma tylko agnieszka mi towarzyszy... niby tylko 1 godzina różnicy w czasie mieszy Polska a wyspami a jednak to dużo...
Trzymam kciuki za testy z dwoma II i starania - by owoce przyniosły obfite :) no i posyłam fluidki ciążowe dla wszystkich potrzebującychy:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
MONISIA- ja widze ta kreske i Marcepanek tez pisalam ,ze widzi,ale i tak lepiej poczekac do tej srody i zobaczymy jak wtedy bedzie sytuacja wygladala!!:tak:
MARAN- cześć ,ja tez kolacje podalam dzieciom i zaraz do spania bo rodzice maja prace:tak::-D:-D:-D:-D a ~~~~~~~~~~~~~~~~ nalapalam:tak:i nie puszcze-dopoki nie zajde-to wtedy przekaze dalej:tak:
MARY-BETH- hejka ,wspolczuje nerwów w pracy,mam nadzieje,ze teraz przez tydzien wypoczniecie razem za swoim chlopczykiem:tak:;-)

plytki na schody na taras kupilismy i klej i fuge...moze w sobote Tomi zacznie robic:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry