Dziewczynki, które są teraz, a nie oglądały mojego testu - mam prośbę- czy mogłaby któraś wskoczyc na str 3177 i okreslic, czy coś tam widzi tak jak ja i MAMA , czy nic nie widac i sobie wyobraziłam ta kreskę????
MONISIU ja mysle, ze jednak poczekaj i zrob test raz jeszcze.............
jasne, ze ciezko jest wytrzymac te kilak dni nawet, ale ja mysle ze ten test ktory zrobilas nie jest wiarygodny.........
ja nie widze na nim kreseczki............ tzn jest cos jakby zarys, ale z wlasnego doswiadczenia/testowania kojarze, ze jak wychodzily mi negatywne testy i im sie tak z bliska przygladalam, to wlasnie taki zarys tam widzialam, ale chyba dlatego ze tam pod spodem w miejscu tej drugiej kreseczki jest barwnik i jak test jest mokry to przez ta gorna warstwe go po prostu bardzo delikatnie widac................
Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz o ta moja wersje tlumaczenia.......
Ja mysle, ze powinnas byc cierpliwa (czego i sobie zycze!!!!! bo to trudne!!!) i zrobic test raz jeszcze............
Nawet jesli dojdziemy do wniosku, ze na zdjeciu widac jakas kreseczke slabiutenka to i tak trzeba bedzie potwierdzic.........
Glowa do gory, wszystkie tutaj trzymamy z calej sily kciuki!!!!!!!!!!!
W koncu zobaczysz dwie krechy i beda takie grube ze hej!!!!!!!!!!!!
Badz dzielna!
Trzymam kciuki mocno za
II
SZCZESLIWA korzystaj i rob prawko jak najszybciej!
a jeszcze jak ma Ci sie bryka trafic.......... ulala zapisz sie szybciutko na kurs i na egzaminie wypnij brzusio i na pewno zdasz!!!!!!! ;-)
MAMA..............
mamy dzieci prawie idealnie w tym samym wieku......
moj malz tez kwietniowy

i markize dopiero co powiesilismy.............
aha i wlasnie podsypalam kora moje iglaki na ogrodzie........
hahaha :-)