reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Mama i Maran!
Mama - znowu robota przed Wami, tym razem taras... Kobieto pracująca! :-) Tymczasem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na dzidzię ślę! :tak::tak:
Buziam Was i zmykam się pobyczyć - jutro wracamy do remontowanka mieszkania - tym razem sporo malowania przed nami... Uff... A odpoczynek potem bedzie. :-)

Dobrej nocki wszystkim oraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

reklama
MAMA ja juz dzieciaki okapane mam, papu dostaly...... jeszcze zabki i jakas baja i nyny.........

i w sumie.............
to moze bym tak zmolestowala mojego M :-p dobry pomysl!!

mama witaj piękna!!! Już niedługo taras skończycie, ale super, a markizy macie już, bo nie pamiętam czy już są. A jakieś nowości na ogrodzie się pojawiły?? Działajcie z Tomem intensywnie, później sobie odpoczniecie;-) Mocno kciuki zaciśnięte !! Kwietniowe dzieci są przecież też super:-D

ja męza nawet nie mam kiedy zmolestować bo on teraz na nocki pracuje a w dzień odsypia... nawet ja w dzien wstanie to nie ma kiedy bo Ala u nogi mi sie uczepi... jakbysmy nie poczeli tego małego ludzika w tym pierwszym cyklu staranek w maju to nie wiem czy byśmy mieli kiedy to teraz zrobić... nawet mąz nie ma kiedy ze mną posiedzieć czy poleżeć i pogadać... a jak już sie zjawi to ja zwykle tak go opieprze, że na nic już ochoty nie ma... buuuuu

MARY-BETH- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&& JA ZA tWOJA DZIDZIE TEZ TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:IDZ SIE POBYCZYC;-)

GALA- moje w kąpaniu i zaraz spac...i pewnie ,ze molestuj męża a co:tak:;-):rofl2::rofl2:moj juz sie szykuje:-D:-D nawet mi zapowiedzial jak pozycja:szok::-D:-D:-D

witam sie wieczornie :)
dziewczynki decyzja podjęta ide na prawko :) a co tam :):):) rodzice mi pomogli podjąć decyzje ..... bo potem moge już nie mieć tyle czasu przy dzidziusiu co teraz :):):) znalazłam ośrodek w moim mieście mam 10 minut drogi od domu :) jutro dzwonie tam i sie dowiem kiedy jest najbliższy termin na zapisy i rozpoczęcie kursu :):) moi rodzice zmieniają autko wiec te obecne zostawią mnie :):)

mama witaj piękna!!! Już niedługo taras skończycie, ale super, a markizy macie już, bo nie pamiętam czy już są. A jakieś nowości na ogrodzie się pojawiły?? Działajcie z Tomem intensywnie, później sobie odpoczniecie;-) Mocno kciuki zaciśnięte !! Kwietniowe dzieci są przecież też super:-D
MARGOLCIA- cześć kochana!!!nowosci na ogrodzie troche przybylo,ale to takie pojedyńcze co do markizy to mielismy zamawiac w tamtym m-cu ale chyba zamowimy w sierpniu. a narazie mamy taki parasol po rozlozeniu ma 3 m szerokosci wiec dajemy rade;-)a kwietniowe dzieci sa super-moj mąż jest z 1 kwietnia:tak::-Dmam nadzieje,ze nam sie teraz uda bo juz troche mnie meczy to jezdzenie na usg kilka razy w m-cu...:sorry2:a co u Ciebie??dzialacie???;-)

Dziewczynki, które są teraz, a nie oglądały mojego testu - mam prośbę- czy mogłaby któraś wskoczyc na str 3177 i okreslic, czy coś tam widzi tak jak ja i MAMA , czy nic nie widac i sobie wyobraziłam ta kreskę????:zawstydzona/y:

MONISIU ja mysle, ze jednak poczekaj i zrob test raz jeszcze.............
jasne, ze ciezko jest wytrzymac te kilak dni nawet, ale ja mysle ze ten test ktory zrobilas nie jest wiarygodny.........
ja nie widze na nim kreseczki............ tzn jest cos jakby zarys, ale z wlasnego doswiadczenia/testowania kojarze, ze jak wychodzily mi negatywne testy i im sie tak z bliska przygladalam, to wlasnie taki zarys tam widzialam, ale chyba dlatego ze tam pod spodem w miejscu tej drugiej kreseczki jest barwnik i jak test jest mokry to przez ta gorna warstwe go po prostu bardzo delikatnie widac................

Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz o ta moja wersje tlumaczenia.......

Ja mysle, ze powinnas byc cierpliwa (czego i sobie zycze!!!!! bo to trudne!!!) i zrobic test raz jeszcze............
Nawet jesli dojdziemy do wniosku, ze na zdjeciu widac jakas kreseczke slabiutenka to i tak trzeba bedzie potwierdzic.........

Glowa do gory, wszystkie tutaj trzymamy z calej sily kciuki!!!!!!!!!!!
W koncu zobaczysz dwie krechy i beda takie grube ze hej!!!!!!!!!!!!

Badz dzielna!
Trzymam kciuki mocno za II

SZCZESLIWA korzystaj i rob prawko jak najszybciej!
a jeszcze jak ma Ci sie bryka trafic.......... ulala zapisz sie szybciutko na kurs i na egzaminie wypnij brzusio i na pewno zdasz!!!!!!! ;-)

MAMA..............
mamy dzieci prawie idealnie w tym samym wieku......
moj malz tez kwietniowy :)
i markize dopiero co powiesilismy.............
aha i wlasnie podsypalam kora moje iglaki na ogrodzie........

hahaha :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gala - autko nasze nie jest już takie nowe bo pełnoletnie :) ale jak mamy je sprzedać to niech lepiej zostanie ze mna:p:p:p wypinać brzucholka to nie musze bo go już widać :):):) tyle dobrze :) jutro popytam mojego ginka czy nie ma przeciw wskazań z jego strony i działam :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry