Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
szcześliwa rób prawko pewnie że tak tylko obawiam się troszke o maleństwo, bo nie wiem ale egzamin był dla mnie potwornym stresem i żeby dzidziusiowi nie zaszkodziło... ale w sumie będzie dobrze na pewno... ja mam od kilku miechów prawko i wciąż się nacieszyć nie mogę i jestem taaaaaka dumna jak robię za kierowcę
szczęśliwa a to okejos, prawko porządna sprawa, będziesz niezależna, nie będziesz musiała nikogo prosić, by Cię podwiózł gdziekolwiek z dzidzią itd.... rób a ja już trzymam kciukasy i daję krzyż na drogę
Agusia, byłam dziś na usg. Wszystko z dzidzią w porządku. Taki leniuszek tylko, bo lekarzowi nie dał się obejrzeć dokładnie.
w piątek mam wizytę u ginka, więc dowiem się co dalej. Pewnie badania krwi, no i ten cukier...
Ewa, ślicznie ci w blond. Rewelka. Kolor ślubnej kreacji piękny. Życzę wam ślicznego, zdrowego dzidziusia do kompletu.
a co z sergevną ????????? dostałam dziś od niej piękne kolczyki i to więcej niż "zamawiałam". Są śliczne.
Pysia - no właśnie .... i o to chodzi żeby nie być uzależnioną a jak jest okazja trzeba z niej korzystać
Kochane mykam do łóżeczka... jutro jak wróce od doktorka zaraz sie melduje co i jak Trzymajcie kciuki zeby maluszek nie odwracał sie dupcią do ekranu dobranoc:* Martuś to sie ciesze ze z dzidzią wszystko dobrze