reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol ciesze sie, ze jest dobrze dbaj o siebie i uważaj baaardzo mocno. Hmmm a może jednak zwiałas włączam telewizor na wiadomości może cos o Tobie będzie:-p:-D
Witam dziewczyny po pierwszym dniu pracy. Wróciłam z bólem głowy i rozdrazniona. Więcej napiszę wieczorkiem bo się wywozimy pomału!

A co tam dzis u was jakies wiadomości????
monisia doczytałam.. to jest ta druga czy nie???????
Kochana - jest wg mnie- ale prawie niewidoczna, chociaż nasza MAMA z forum też twierdzi, że ją widzi!!! :tak:Wkleiłam zdjęcie na początku dnia, ale nie pamietam na której str, jak nie znajdziesz wkleję jeszcze raz zebys oceniła!!!! TEST - STRONA 3177:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
monisia - dziękuję :-D I trzymam kciuki żeby jutro wyszła ładna druga krecha :-)
Wisienka - nie uciekłam :-D Ale niewiele brakowało :-D

Spadam sobie poleżeć póki mogę :-D

PYSIA- to jak masz kilka testow to za 3 dni powtorz sobi jesli nadal bedzie sie utrzymywal bialy sluz-choc ja w tamtym cyklu mialam ten sluz a beta wyszla 0:sorry2:
WISIEŃKA-hejka!! pakujcie sie i odreaguj po pracy...sciskam Cie:tak:
SOL- witaj ;-)dobrze,ze juz w domku i ze wszystko si:tak:

Tomi zjadl i zaraz jedziemy kupic plytki na taras ,takze mykam bede wieczorkiem :))
jak wrocil to dal mi buziaka a ja do Niego -oszczedzaj sily na wieczor a Tom- NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)
wiec Mu powiedzialam-pociesze Cie-nie tylko TY UCIEKASZ :)) JAK SA DNI PLODNE TO POD KONIEC JUZ FACECI WYMIEKAJA...
no nic zmykam...
buziaki i teskniejcie:)

Ostatnia edycja:
PYsia - to na pewno za wczesnie ;) daj sobie jeszcze pare dni.... :)

ja sie znowu legne ... bo cos usnac nie moglam przedtem.. moze teraz sie uda ;)

Mama no może zatestuję następnym razem w weekend :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Eh te chlopy mają przerąbane z nami :-D:-D:-D co prawda ja po płodnych, a jak miałam płodne to czekalam na wizytę u ginki i niewiele mi tych dni do wykorzystania zostało no ale może jakimś cudem się udało :-):-):-)

maggy a Tobie w którym dniu cyklu wyszły dwie krechy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA ja mysle ze to bylo wczesnie na testowanko... wiec spokojnie odczekaj jeszcze ze 3 dni.........
trzymam kciuki mocno!!!

MAMA moje dzieci maja na imie Jas i Adas :)
i byly niezle przeboje z wyborem imion............. to chyba gorsze bylo niz caly porod..... moj malz jest taki uparty w kwestii imion!! tylko on ma jakis taki "inny" gust.............
:baffled:

nasze dzieci chcial jakos dziwnie nazywac, nawet nie zapamietalam wszystkich jego "propozycji".............
na pewno Adasia chcial nazwac WALTER...........
:no: :no: :no:

dlatego tez jak doszlismy do jakiegos porozumienia to zaraz sama lecialam do urzedu zarejestrowac dzieci, bo sie balam zeby mi maz jakiegos numeru nie wywinal i nie nadal im imion w stylu BONAWENTURA albo JORG bo takie propozycje tez byly..............

masakra z tym moim chlopem mowie Wam...............

Witajcie kochane!

Pysia, Maggy, Mama, Sol, Monisia, Wiesienka, Marcepanek, Hope, Gala i wszystkie staraczki - hej!

Jak Wam dzień mija? Zaraz siądę nadrabiac, ale mam nadzieję, że jakieś dobre wieści dziś były. :tak:

U mnie nerwowy dzień trochę, związany z moją poprzednią pracą... :baffled::no: Ehhh, nie będę wprowadzać smutów, ale dlatego tak Was dziś zaniedbałam. Przepraszam, kochane!

U nas juz po domniemanej owulce. Działalismy, a teraz czekamy na efekt. Jeszcze ponad tydzien do testowania, muszę jakoś wytrzymać...

A póki co mam tydzień wolnego, i M. też! :-):-) Jego ostatni tydzień urlopu! :tak:

Maggy i Bunia - kartki do Was wkrótce dojdą! :tak:

Ostatnia edycja:
PYsia- ja testowalam po dniu spodziewanej @, czyli jakies... 16 dni po owulce.... i wyszla mi druga kreska, bledsza niz ta testowa, ale w sumie bardzo widoczna rowniez na zdjeciu... nie wiem jakiej czulosci byl test.. wiem ze byl najtanszy :D

Mary- to sie juz doczekac nie moge na kartke :D hurra :d

gala- Twoj maz ma niezle poczucie humoru z tymi imionami :D hahaaha niezle :D

zdrzemnelam sie na chwile, ale dalej padnieta jestem.. cos czuje, ze mnie znowu za niedlugo zetnie i pojde spac wczesniej :)

reklama
Mary- to sie juz doczekac nie moge na kartke :D hurra :d

Już niedługo dojdzie, myślę, ze 3-4 dni robocze, więc mam nadzieję, że poczta nie nawali i będzie przed weekendem! :tak: Choć jak wysyłałam do mojej siostry do Oslo z Wrocławia, to chyba ze 2 tygodnie szła! :szok:

A jakie u Ciebie, Maggy, imionka dla dzidzi wchodzą w grę? :-) Pewnie pisałaś, tylko ja przeoczyłam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry