reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama Wszystkiego najlepszego Kochana! :) Niech Ci sie spelni wszystko co tylko zamarzysz lacznie z II :)

ezo0gy.gif

reklama
MARY-BETH, GALA, JAEWA- bardzo Wam dziekuje kochane!!!!!!!!!

dlugo mi sie net odpalal a teraz juz nic nie zdaze napisac bo jedziemy do ginek-dam znac po wizycie,najszybciej jak sie da!!!
trzymajcie &&&&&&

MAMUNIA moja kochana...W dniu 18 urodzinek...,(ha ha ha)
życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

Zobacz załącznik 268598

Witam, życzę miłego dnia. Ja dziś długo nie zagoszczę, znów mam pracy full...na dodatek szef mnie tak ostatnio wnerwia....ech...szkoda gadać...
Buziolki Kochane!!!!

Ostatnia edycja:
Mama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Ewelinko milego dnia Kochana :)

Sorbus ja juz nie pamietam jakiej dlugosci mam cykle bo hormony bralam bardzo dlugo ale liczac np. ze moj cykl ma 30 dni to @ powinna przyjsc jakos 4 sierpnia:tak:

Buziaki Kochane spadam do S :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krzysiu - promyczku naszego forum - dużo zdrówka, miłości, miłości i jeszcze raz miłości oraz samych radości i oczywiście II kreseczek juz w tym cyklu ( i trzymam mocno &&&&)

Witam się porannie przy kawusi - apropo kawusi powiedzcie mi co sądzicie ja pije dwie dziennie ale takie pół kubka mleka i pół kawy z ekspresu - chciałabym odstawić ale mam potworne bóle głowy - czytałam opinie na necie i lekarze generalnie pozwalaja na jedna kawę a ja pije dwie takie jak jedna - mojego lekarza nie pytałam bo zapomniałam :zawstydzona/y:- a wy co myślicie ??

jaewa - to trzymam kciuki żeby @ nie przyszła

lece troszkę przeczytać bo potem mam klienta z Rosji blee jak ja tego nie cierpię mam nadzieje ze szybko pojedzie

Ostatnia edycja:
Sorbus ja tez do niedawna pilam 2 i tez na bol glowy. Jak mieszasz pol szklanki kawy z pol szkalnki mlekiem nie powinno Ci nic zaszkodzic...O ile ta kawa nie jest jakas ekstremalnie mocna. Ja teraz od paru dni pije jedna szklanke bo po hormonach strasznie mdli mnie od rana po kawce.
Dziekuje Kochana za &&&& ale mysle ze @ bedzie bo to pierwsza po odstawieniu anty a wydaje mi sie ze owulka byla tydzien temu jak moj S byl na wyjezdzie.

Milego dnia Kochana :tak:

dzien dobry :D

mama

Wszystkiego Najlepszego, duzo zdrowia i szczescia, oraz... spelnienia marzen, szczegolnie tego najwazniejszego :)

Załączniki

• bobas.jpg
    bobas.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 19
nie nie kawka nie jest mocno - normalna taka z ekspresu i robie taka średnia nie dużo i reszta mleka i dwie małe łyżeczki cukru bo podobno lepiej pic słodka bo neutralizuje tez kofeine trochę

Witam Kochane!!!!
Na poczatek ...... MAMUS WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE, DUZO MIŁOŚCI, RADOŚCI Z WYCHOWYWANIA POCIECH A SZCZEGÓLNIE JESZCZE JEDNEGO MALUSZKA W DOMCIU
Ja dzisiaj jade do PTAKA na zakupy -buty itakie tam....więc będę póznym popołudniem!!!!
JAk HOPE, zrobiłas test????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry