reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Od dzisiaj zaczynam szaleństwa nocne, w czwartek mam gina, choc w sumie nie wiem czy nie odwołam, bo te plamienia zniknęły i jest juz okej, wiec tylko strace 200 zł ... pomyslimy zobaczymy, cholera dalej nie kupiłam M. witaminek ! sklerotyczka:-p

maggy - tak to sprawa indywidualna, moja kolezanka miala juz ładny brzuszek w 10 tyg, a moja szwagierka w 4 miesiacu miala płaski heh. A ile ważysz i mierzysz skarbie ?

reklama
Maggy - no to super, że tak wszyscy się cieszą - u mnie każdy tylko patrzy i mówi eeee :no: nic nie widać - ale juz niedługo doczekam się :tak: - a brzuszek to chyba nie ma reguły moja szwagierka jest raczej grubawa i było od razu widać, druga bardzo szczupła koleżanka dopiero co ino ino a juz 5 miesiąc - zależy chyba najbardziej od budowy - mój gin poprzedni tez mowił ze wiele od wzrostu - u wysokiej kobiety później tez widać bo dzidiza ma jakby wiecej miejsca - a ja mam praktycznie 180 cm to mzoe dlatego - w pierwszej ciaży w dniu porodu miałam 99 cm w pasie - a nie jestem szczupła wręcz przeciwnie - jakie to wszystko indywidualnie nie ??? :-D

nagapalma - a wiesz co ci konkretnie było ??

Witam was kochane.
Wybaczcie że ostatnio mało piszę,że wpadam i uciekam ale czasu brakowało na bb.Dziś już goście z PL lecą do domu więc czasu będzie więcej.

Krzysiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)
images

Od dzisiaj zaczynam szaleństwa nocne, w czwartek mam gina, choc w sumie nie wiem czy nie odwołam, bo te plamienia zniknęły i jest juz okej, wiec tylko strace 200 zł ... pomyslimy zobaczymy, cholera dalej nie kupiłam M. witaminek ! sklerotyczka:-p

maggy - tak to sprawa indywidualna, moja kolezanka miala juz ładny brzuszek w 10 tyg, a moja szwagierka w 4 miesiacu miala płaski heh. A ile ważysz i mierzysz skarbie ?

no to elegancko :D czyli zaczynasz staranka jak lekarz da zielone swiatlo :D super!

ja mam 162 cm i waga ok 54kg, ale w pasie mam juz 94cm ;)

sorbus - nie wiem :no:, kurde

ale skoro jest okej, to chyba nic :baffled: a nie wiem zobacze, moze pojde, bo w sumie jakby sie mialo powtórzyc, to bym zdziczała juz całkowicie ... heh. Moja znajoma ma 184 cm i ma bardzo mały brzuch a to juz 9 miesiac, wiec chyba rzeczywiscie sprawa indywidualna z tymi brzusiami, mi sie wydaje , tak jak pisalas zreszta, ze u wyzszej osoby, bioderka sa tez szersze i moze dzidzia ma wiecej miejsca i dlatego brzucholka nie widac tak szybka, a u szczupłej, z wąskim bidrami, to zaraz wypycha do przodu. ale kij to wie ...;-)

maggy - e no to dobra waga wazne bys sie czuła dobrze, a dzieciatko dobrze rozwijało, brzucholem się nie przejmuj wcale:tak:

Mama Wszystkiego najlepszego Kochana! :) dużo uśmiechu na każdy dzień, spełnienia marzeń i pokoju w sercu no i oczywiście II kreseczek na teście co by Tom też miała swój prezencik na urodzinki :)

Szczęśliwa Ty zdaje sie masz dziś wizyte wiec czekam na wiesci i wierze, że wszystko w najlepszym porządeczku jest :)

A tak w ogóle to witam wszystkie babeczki i pozdrawiam radośnie :)

witam :-)

mama Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak::tak::tak::-) :-):-)

nagapalma kurcze ty długo miałaś te plamienia Przed staraniami może jednak warto iśc się przebadać:baffled::tak:
Maggy77 ja mam taką drobną koleżankę i ona szybko miała brzuszek:tak:

dziewczyny kupiłam ten test wczoraj i teraz mnie kusi:sorry2: a z drugiej strony się boję że ta małpa i tak przyjdzie:dry:

jestem spowrotem...
MARY-BETH
GALA
JAEWA
EWELINKA
EWCIA
BIBINKA
SORBUŚ
MAGGY
MONISIA
MONIA
MARAN
MARY105
AGNIESZKA

dziekuje WAM za pamiec i zyczenia;-):tak:jestescie kochane i dajecie mi duzo wsparcia....

a teraz zle wieści:
NIE WIEM czy wogole doczekamy sie maluszka:-(:-(:-(:-(:-(w sobote w lewym jajniku byl pech.19mm czyli dzis pwinno byc po peknieciu a on sie skurczyl do 13 poza tym endometrium mam tak liche ,ze ginek powiedzial ,ze ten cykl tez bedzie nie udany...tak wiec czekam na @:-(
poza tym porozmawialismy i powiedzial ,ze skoro cykle skrocily mi sie z 28 na 25,26 i @ trwa 1,5 do 2 dni to jest za krotko i ze tu trzeba cykle wydluzyc i @ to wtedy i endometrium bedzie lepsze( ta blona w ktora "wkleja sie "maluszek) tak wiec dostalam ESTROFEN + LUTEINA I MAM BRAC I DZIALAC i nie przyjezdzac na usg...

MARY105- jak nie masz @ to testuj!!!!

Ostatnia edycja:
mary zrób test i bedziesz wiedziała o co chodzi bo teraz już wyjdzie miarodajny... ja trzymam kciukasy :) i wierze, że tam II krechy sie pojawią

reklama
Witajcie Laseczki
Dzisiaj postaram sie z Wami tutaj pobyc...
Chce wrocic do normalnosci...

Nie nadrobie jednak tylu stron bo jakby nie bylo to juz prawie tydzien:-(
Jakbym mogla prosic o streszczenie, to bylabym bardzo wdzieczna:tak:

Mamcia Kochana nasza
Nie wiedziec czemu bo przeciez paktycznie rzecz biorac nie znam Ciebie ale jakas taka pozytywna energia od Ciebie bije
Jestes niezastapiona osobka
Zycze Ci duzo radosci i milosci w zyciu bo to jest najwazniejsze,
Tam gdzie jest milosc, reszta sie jakos sama ulozy
Maluszka sie doczekacie, nie ma innej opcji. Pqamietaj ze dobro zawsze powraca, wiec kto bardziej zasluguje na Maluszka niz Ty??
Zycze Ci wzystkiego dobrego, spelnienia marzen, a w szczegolnosci wlasnie tego jednego:tak:
Duza buzka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry