reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem :-) Witam :-)

O jaka biba, Mama stooo lat i jedno co ci najbardziej dziś będę życzyć to wzorcowego endometrium i dwóch kresek tak szybko jak się tylko da!! :rofl2::-)

A tak w ogóle to troszkę jestem rozczarowana tym co napisałaś po wizycie u gina. Wolałabym jednak inne wiadomości :dry:

A ja przez noc dojrzałam i postanowiłam poczekać tydzień na pierwsze testowanko, jak pasek przykazał. Poczytałam sobie wczoraj o testach i doszłam do wniosku, że to głupie urządzenie, więc będę testować dopiero lub aż w przyszły poniedziałek. A jak wyjdzie 1 kreska, wtedy pójdę na betę. Także jeszcze was dziewczynki przetrzymam :tak:

Ale biuścik to mnie tak boli, jakby ktoś go dziabał igłami. Do tego wyrasta mi już spod pach, nie mogę rąk złożyć wzdłuż ciała :sorry2:

Mamuś 100 lat z okazji urodzinek obyś wiecznie mogła cieszyć się tak młodym wyglądem mimo przybytku lat :tak:
marry TESTUJ!!!
Kobieto trzymasz nas w niepewności :-D
A ja żyję dalej z mdłościami i zaopatrzę się chyba w klamerkę na nos :-D

mama- no to Ci prezent sprawił, ale wiesz co, ja czuje, ze wszystko bedzie dobrze, tylko musisz jeszcze troche poczekac .. Chyba dzis świętujesz - robisz imprezke jakąś czy nie ? Życzonka złozyłam ci rano na NK, ale jeszcze raz wszytskiego co najlepsze, przedewszystki zdrówka i spełnienia marzeń ...

czesc maran malapralinka hope ewcia i marcepanku nasz !!

mery - testuj !

hope - Ty tez testuj ! hahahahah

marcepanek - a słyszalam ze imbir na mdłosci pomaga i kiwi ponoc też ;-)

Ostatnia edycja:
Kurcze Mama niedobre te wieści:(( Ale coś robicie więc to najważniejsze... Chociaż cieżko jest pewnie pogodzić się z tym że jeszcze nie teraz... I czemu to tak zawsze jest że jak się tak bardzo chce to nie można...:angry:
Będzie dobrze zobaczysz!:rofl2::happy2:

Malapralinka witamy spowrotem:))

Hope a wytrzymasz??;-):-)

Mary to daj znać jak zatestujesz:)

Dziewczyny nie kuście :-p
Wytrzymam ;-)
Właśnie na pocieszenie zjadłam 6 delicji i w zasadzie śniadanie mam z głowy. Ale za to od razu mi lepiej :-D Straszliwie mam ochotę na słodkie, połykam bez zagryzania tak mi smakuje :-D

mama kurcze a ja pewnie tak jak i TY liczyłam, że to już w kwietniu będzie, ale widosznie jeszcze nie czas, ale na pewno sie doczekacie maluszka :*
Hope nom ciekawa jest czy wytrzymasz
mary a Ty kobieto gdzies uciekła, trzeba było przed wyjściem do urzędu siknąc sobie i nam tu napisać :)
ja musze z Alą wyjśc bo tak mi sie tu wścieka, że ja już nerwowo nie wyrabiam wiec zajrze później..

Monia witaj:tak:

Dziewczyny co jest pomocne na wysypke??

Bo mam ja szczegolnie na nogach i jak zaczne drapac to az do krwi..
Gdzie indziej tez jest ale mniejsza bo staram sie nie zaczynac drapac... Doszlam do tego ze ostatnio kupilam inny plyn do prania wiec moglo to by byc to...
Ale dopiero wczoraj zaczelam prac w innym wiec jeszcze ubrania mam z tamtego...
Nie wiem czym sie ratowac, pije wapn ale na nic innego nie mam pomyslu a do apteki dopiero jutro mam dostep..

reklama
palma słyszałam chyba już o wszystkim i tym razem też nie pomaga nic.
Imbir ,migdały ,jedzenie przed wstaniem ...normalnie to samo co w ciąży z Maciusie.
A mój mały dziś się okropnie męczy :-( czyści go strasznie więc podejrzewam ,że następne ząbki idą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry