reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Dziewczynki:)

Kawa mi się skończyla zanim Was przeczytałam:baffled:

Mama
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.

Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci
i w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki, troski,
by nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

a co tutaj tak pusto z samego rana? :D

mama- trzymamy &&&&&&&&&& za wizyte caly czas :D chyba juz w domu powinnas byc niedlugo..
a pozniej do zoo :d dzisiaj juz pamietam ;)

ewcia- a gdzie mozna zobaczyc Twoje fotki? :D bo bardzo bardzo bym chciala :zawstydzona/y: uwielbiam ogladac zdjecia slubne... :)

jaewa- nie doczytalam.. byly tance wygibance w nocy? jak tam z tymi mdlosciami u Ciebie/?? zaraz sie cofne i moze doczytam co sie stalo i czy cos sie dzialo :D

Hope ty chyba testujesz dziś co?? Czekam na wieści:)

Monisia jutro będzie pewniejszy wynik:) Oby śliczne II krechy!!!!

Sol dobrze że wyniki ok.

Maggy śpij śpij dopuki możesz:) Potem w pracy już będzie cieżęj:( A mi się podobają te maltańskie imiona które wymienilaś:) Ale masz rację lepsze jakies uniwersalne:)

Jaewa a może jednak się udało.... kto wie:) I tak kciuki będziemy trzymać!!

i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać... tzn do kogo...

A ja wczoraj w nocy takie mega mdłości miałam... tzn połączone mdłości i niestrawność... Raz że po clo (jeszcze 1 tabletka dziś ufff) a dwa że bardzo mądrze najadłam się zimnej mortadeli... Na obiadek były kotleciki z mortadeli właśnie... I trochę zostało więc ja bardzo mądrze przed spaniem się najadłam.... Dopiero orzechówka pomogła! (i nawet się cieszyłam przez chwilę że w ciąży nie jestem bo mogłam się orzechówki napić, nie wiem jak sobie dam rade z mdłościami w ciąży...

monia ja po orzechówce wymiotowałam kiedyś gorzej niż przed - tzn nie w czasie ciąży oczywiście tylko jak się raz strułam :zawstydzona/y:

monisia - no pewnie jutro bedzie pewniejszy - to czekamy i kciukamy &&&&&:tak:

Doczytałam u moni, że u Sol wszystko Ok to sie bardzo ciesze

Hope - nie trzymaj nas dłużej w niepewności

maggy a ty jak się czujesz ?? - pijesz kawkę teraz czy odstawiłaś ??

ja kawy nie pije juz od.... marca :D chociaz mam dalej niskie cisnienie 90/60 albo 100/70 to jakos sobie radze :d jak odstawilam anty, rzucilam tez kawe :D zaczelam cwiczyc, zeby usprawnic troche cialo :D chodzilam na silownie 2-4 razy w tyg :) taka zdyscyplinowana bylam :D nie pale juz 3 lata, wiec tego problemu nie mialam ...
najgorzej bylo z herbata, ktora uwielbiam.. pilam zielona od marca i owocowa.. teraz staram sie nie pic, a jesli juz to tylko owocowa.. bo po zielonej mnie mdli strasznie, juz nie mowiac o czarnej :)

ogolnie czuje sie ok.. dzisiaj w nocy nawet ladnie spalam. tylko raz sie obudzilam ok 1 i pozniej juz wstalam ok 6 rano :) wiec jest ok
mdli mnie coraz czesciej, ale nie do tego stopnia, zebym musiala zwracac :D uffff... a strasznie nie lubie tych rzeczy :) dalej boli mnie podbrzusze.. czasami mam wrazenie, ze to juz przesada ;) no i piersi, ktore juz urosly do rozmiaru C... a na moja skromna posture to troche za duzo ... juz nie mowiac o moim brzuchu :D
wczoraj moja mama stwierdzila, ze wygladam na 3-4 m-c ciazy i czy aby na pewno lekarka sie nie pomylila ;D

hejka nagapalma :-D

maggy a to twój brzunio widzieliśmy an zdjęciach to rzeczywiście spory miałas ale najwazniejsze ze jest ok - moja szwagierka juz w 2 miesiącu się w płaszcz nie zapinała a ja jutro zaczynam 4 miesiąc i nic jeszcze nie widać - nie ma reguły
Herbaty w ogóle nie pijam - tylko ta kawa spróbuje nad morzem odstawic tam jest inny klimat i tam mnie głowa zawsze mniej boli

Kochane moje ja dzisiaj z doskoku. Ciesze sie moim S ze jest w domu :)
Maggy masz PW. A powiem ze wygibance byly wieczorem i dzisiaj rano.
S byl w Papua Nowa Gwinea (chyba juz to pisalam) na delegacji i przywiozl mi koraliki z muszelek i bransoletke i super takie cos na sciane do powieszenia w tamtejszych klimatach (recznie robione drewno i malowane).
Monia Kochana dziekuje za kciuki zawsze sie przydadza :)
Zycze Wam wszystkim jeszcze raz pieknego dnia!

Aha a co do mdlosci to podobno wystepuja po zakonczeniu brania anty. Na necie tak pisze ;-)

reklama
Sorbus- no wlasnie tez mi sie tak wydaje, wszystko zalezy od organizmu i indywidualnie od danej osoby..
ja jestem raczej szczupla, wiec ten brzuch widac, bo jest faktycznie duzy :) ale fajnie tak, jak wszyscy wkolo gratuluja.. w restauracji, w sklepie..
dziadek mojego K. jak mnie widzi, to mnie zawsze lapie za brzuszek i cos tam gada po maltansku :D az mu sie lezka zakrecila jak mu powiedzialam :) bo to bedzie pierwszy wnuk bedzie miec dziecko... tu kazda rodzina ma swoj jakby nick.. po ktorym poznajesz kto i od kogo jest... a moj K. ma kuzynow ale wiele mlodszych, wiec on jako pierwszy bedzie mial bobasa no i kazdy jest happy :D

jaewa
- no to sie postaral ten Twoj :) uwielbiam takie naturalne koraliki z muszelek.. zawsze mi sie kojarza z wakacjami nad polskim morzem;) ech...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry