reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochane ja przepraszam , ze ja tylko z doskoku ale nie daje rady z ta przeprowadzką. I jest AWARIA zapomnielismy o winie i Pol ściąga i ZA MAŁO BUTELEK MAMY HELP.
Ewcia sliczna ty panno młoda ściskam cię i raz jeszcze najlepszego!
Pisze w skrócie co w pracy bo już padam a jeszcze trochę mam roboty.
Kierownik to by mnie po prostu zaprzągł do wozu chwycił za lejce i poganiał batogiem. Przyjmuję to spokojnie, robie co możliwe i reszta juz ode mnie nie zależy. Panie w sklepach rzucają tekstami w stylu trzeba było na siebie uważac, dbać o siebie lub lepsze to niz kaleka. Oczywiście nie wszystkie ale i tak się poryczałam kilka razy Koleżanki i koledzy PH staneli na wysokości zadania bardzo miło i taktownie.
LUDZIE POL MI PRZYNIÓSŁ SZKLANKĘ WINA BO SKOŃCZYŁY SIĘ TE BUTELKI JESZCZE 10L NAM BRAKUJE
monisia za kilka dni będzie grubaśna krecha bo ja ją też widzę!
Przepraszam, ze nie pisze do wszystkich i jesli coś się wydarzyło to piszcie mi esy. Jestem na wysokich obrotachj. Tyle spakowane a jakby nic nie ubyło. Skąd tyle tego mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czemu tu tak pusto bleeeee

Ostatnia edycja:
wisienka :) napij sie wina też bym sie z Tobą napiła, ale póki co nie moge...
mąz poszedł do pracy Ala spi ja weszłam na bb ale widzę, że tu już pustoooo...
buziole i do jutra :*

Mamusia - 100 lat, kochana! :-):-) Północ wybiła, a więc dzień Twoich urodzinek! :tak::tak: Wszystkiego, co najlepsze i najwspanialsze, a przede wszystkim - upragnionych ||

reklama
ja również przyłączam się do życzeń!!!!!!
oczywiście najbardziej życzę aby na teście jak najszybciej wyskoczyły "II" :tak:
a poza tym spełnienia wszystkiego co wymarzone i wyczekane!!!!!!!!!
i tylko szczęśliwych dni z uśmiechem na buzi!!!!!!!!!

3734_2008-0014.jpg

STO LAT!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry