- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja tez juz mówie dobrej nocy!!!! MĄŻ się wkurza ze go olewam!!!!!;-)
Wisieńka
Fanka BB :)
Kochane ja przepraszam , ze ja tylko z doskoku ale nie daje rady z ta przeprowadzką. I jest AWARIA zapomnielismy o winie i Pol ściąga i ZA MAŁO BUTELEK MAMY HELP.
Ewcia sliczna ty panno młoda ściskam cię i raz jeszcze najlepszego!
Pisze w skrócie co w pracy bo już padam a jeszcze trochę mam roboty.
Kierownik to by mnie po prostu zaprzągł do wozu chwycił za lejce i poganiał batogiem. Przyjmuję to spokojnie, robie co możliwe i reszta juz ode mnie nie zależy. Panie w sklepach rzucają tekstami w stylu trzeba było na siebie uważac, dbać o siebie lub lepsze to niz kaleka. Oczywiście nie wszystkie ale i tak się poryczałam kilka razy Koleżanki i koledzy PH staneli na wysokości zadania bardzo miło i taktownie.
LUDZIE POL MI PRZYNIÓSŁ SZKLANKĘ WINA BO SKOŃCZYŁY SIĘ TE BUTELKI JESZCZE 10L NAM BRAKUJE
monisia za kilka dni będzie grubaśna krecha bo ja ją też widzę!
Przepraszam, ze nie pisze do wszystkich i jesli coś się wydarzyło to piszcie mi esy. Jestem na wysokich obrotachj. Tyle spakowane a jakby nic nie ubyło. Skąd tyle tego mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czemu tu tak pusto bleeeee
Ewcia sliczna ty panno młoda ściskam cię i raz jeszcze najlepszego!
Pisze w skrócie co w pracy bo już padam a jeszcze trochę mam roboty.
Kierownik to by mnie po prostu zaprzągł do wozu chwycił za lejce i poganiał batogiem. Przyjmuję to spokojnie, robie co możliwe i reszta juz ode mnie nie zależy. Panie w sklepach rzucają tekstami w stylu trzeba było na siebie uważac, dbać o siebie lub lepsze to niz kaleka. Oczywiście nie wszystkie ale i tak się poryczałam kilka razy Koleżanki i koledzy PH staneli na wysokości zadania bardzo miło i taktownie.
LUDZIE POL MI PRZYNIÓSŁ SZKLANKĘ WINA BO SKOŃCZYŁY SIĘ TE BUTELKI JESZCZE 10L NAM BRAKUJE
monisia za kilka dni będzie grubaśna krecha bo ja ją też widzę!
Przepraszam, ze nie pisze do wszystkich i jesli coś się wydarzyło to piszcie mi esy. Jestem na wysokich obrotachj. Tyle spakowane a jakby nic nie ubyło. Skąd tyle tego mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czemu tu tak pusto bleeeee
Ostatnia edycja:
maran-atha
wisienka
napij sie wina też bym sie z Tobą napiła, ale póki co nie moge...
mąz poszedł do pracy Ala spi ja weszłam na bb ale widzę, że tu już pustoooo...
buziole i do jutra :*
mąz poszedł do pracy Ala spi ja weszłam na bb ale widzę, że tu już pustoooo...
buziole i do jutra :*
Wisieńka
maran strasznie pusto ja sprawdzałam pocztę to jeszcze zajrzałam.
Szczypawki i do jutra!
Szczypawki i do jutra!
maran-atha
dobranoc wisienka i oby jutrzejszy dzien w pracy był lepszy od dzisiejszego...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: