reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
HOPE,PRALINKA,MARCEPANEK,NAGAPALMA i wszystkie ktore pominelam dziekuje za zyczenia-i wlasnie to jedno najbardziej upragnione ,zeby sie spelnilo......
zbadam tez prolaktyne bo powiedzial,ze moze to przez nia tez sie nieudaje...

jestem dzis smutna,zaplakana...nasza EWCIA pierwsza ze mna rozmawiala to najbardziej sie nasluchala mojego placzu i żalu....dziekuje Ci Ewa ,ze moglam sie wygadac:sorry2:

najcięzej jest z tym ,ze -raz -swiadomość ,ze 31 lat i jestem nieplodna
a -dwa- MYSLE WCIĄŻ O TYM MALUSZKU i kocham GO i nie wiem jak mam sobie "wylączyć" instynkt???????

reklama
Mamcia wyplacz sie:tak:
Nie ma nic gorszego jak trzymanie tego w srodku...
31 lat to nie zaden wyrok, moja mama miala 34 jak mnie urodzila i uwierz ze nikt ze swoja mama nie ma takiego kontaktu jak ja, z calego rodzenstwa, mimo ze jestem najmlodsza to ja sie z rodzicami najlepioej dogaduje!
Bedzie Ci dane, zobaczysz, nie ma innej opcji przeciez;-)

Mama jaka bezpłodna, co ty za głupoty tu wypisujesz? To tylko chwilowe kłopoty! Popłakać sobie można, jeśli to przynosi ulgę, ale takich bzdur to nam tu nie pisz. Masz już dwójkę dzieci a to największy dowód, że możesz je mieć! Masz bardzo typowe i częste problemy jakie mają kobiety w naszym wieku, wszystko do przejścia. Jedyny problem to czas, trzeba czekać. Zajmuj się czymś, nie myśl, znajdź może nowe zajęcie, czas ci zleci znacznie szybciej :tak: Zobaczysz, całkiem niedługo znowu będziecie walczyć i tym razem o niebo skuteczniej!

Pralinko- ale masz takie wapno z apteki czy zwykłe ze sklepu? ja pamiętam jak byłam w ciąży, to dostałam wysypki i K. kupił mi w aptece wapno z czymś tam, bo to zwykłe z krugera nie pomagało, lekarka kazała krostki smarować pudroderm-em (tylko to mogłam) i pomogło :)))

Krzysiu- nie ma za co :* jedyne co dziś żałuję, to to, że nie mieszkam koło Poznania :((
A teraz wypłacz się Słonko, potem wytrzyj gile i ruszasz do walki dlaczego tak się dzieje z pęcherzykami, my będziemy Ciebie wspierać :*

Zuza mnie rano pocalowala w brzuch i mowi- CZESC DZIDZIUSIU TO JA TWOJA STARSZA SIOSTRA.......................poryczalam sie

mama bo skąd możesz wiedzieć czy tam już dzidziuś nie zamieszkał ;-) nie smutaj się proszę bo i mi jest przykro. Ja tak bardzo bym chciała żebyście wszystkie miały upragnione fasolki :zawstydzona/y:

reklama
Nagaplam,a ewcia dziekuje za odpowiedz;-)

Ewcia mam takie z apteki do rozpuszczania w wodzie;-) o smaku pomaranczowym...
Juz nawet na cycach to mam:-(
Juz z tydzien bedzie normalnie, mam dosc:-(
I biore prysznic co chwile z nadzieja ze moze wtedy ta skora nie bedzie taka podrazniona i balsamem tez czasem smaruje...
Nawet wczoraj fenistilem na rany posmarowalam z nadzieja...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry