reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewcia dzisiaj jednak pojade do apteki bo nie dam rady do jutra
Do lekarza juz dzisiaj nie da rady bo bym sie musiala dzisiaj rano zarejestrowac ( gdzie indziej mam przychodnie niz mieszkam)
Dzisiaj drapie dekold:zawstydzona/y:
Musze cosik z tym zrobic bo takiej to mnie nawet Mezus nie bedzie chcial dopadac;-)
pralinka- a nie zjadlas cos co Cie uczulilo???albo moze zmienilas proszek do prania lub plyn do plukania albo jakis kosmetyk....??

MONIA- dziekuje,dziekuje Wam wszystkim za wsparcie,mam nadzieje,ze jutro bedzie mi lepiej..

SZCZESLIWA naisala mi sms'ka ,ze niestety nie miala wizyty bo lekarza nie bylo i jedzie jutro do innej przychodni.

Ewcia dzisiaj jednak pojade do apteki bo nie dam rady do jutra
Do lekarza juz dzisiaj nie da rady bo bym sie musiala dzisiaj rano zarejestrowac ( gdzie indziej mam przychodnie niz mieszkam)
Dzisiaj drapie dekold:zawstydzona/y:
Musze cosik z tym zrobic bo takiej to mnie nawet Mezus nie bedzie chcial dopadac;-)

W aptece można kupić specjalne pianki łagodzące świąd alergiczny i bez recepty leki przeciwhistaminowe, jak Claritine. Ale na efekty leczenia alergii trzeba czekać kilka tygodni. Do tego warto skórę natłuszczać, są specjalne płyny, które dodaje się do kąpieli, w aptece powinni wiedzieć. Ale najlepiej powinnaś iść do lekarza, to może być masa różnych chorób, niekoniecznie alergia. Szczególnie, jeśli od drapania się roznosi ;-)

Witam niepowitane piękne panie :-)

:-) ale problemy - ile ja bym dała za 10 kg reeeeeety ! 10.000 za 10 kg !!!
Wreszcie bym wygladala jak kobieta, a nie jak wieszak ...

mamciu - nasza kochana, Ty naszą podpora jestes , Ty wiesz ... Jeszcze wyjdzie słonko, zobaczysz ... :tak: Hope ma racje ...

bunia - mam nadzieje, ze juz wszytsko okej ?

Ewcia.. Biala.... Hmmm to tez jakies urozmaicenie w sypialni:-D
Mamcia wlasnie plyn do prania jakis tani ostatnio kupilam:-(
Wczoraj wlasnie na to wpadlam ze to od tego, juz Mezus wie ze teraz ten plyn to na jego ubrania robocze jest

Mamciu - skarbeńku jeszcze raz wszystkiego naj :*
Kochana ja wierze ze wkońcu sie wam uda masz dwójeczke wspaniałych dzieciaczków to i trzecie sie pojawi zobaczysz masz tak dobre serduszko ze nie może być inaczej :* tule cie kochana :*

A teraz o mnie jestem wq na maksa :/ mianowicie poszłam sobie do mojej przychodni i co klapa okazało sie ze mój gin już tam nie przyjmuje i nie bedzie .... ale powiedziały mi te głupie baby które miały dać mi znać jakby sie coś zmieniło bo wzieły nr telefonu ze przyjmuje w innej dzielnicy bytomia .... wiec jutro tam jade do niego bo nie chce zmieniać lekarza kurna ale jestem wsciekła :(

Pralinko- nom biała:-p nie zapomnę jak ja latałam, tam gdzie wysypka wysmarowane pudroderm-em:-D:-D
ja uczulenia dostałam od duphastonu, a później od żelu pod prysznic i żeli musiałam używać tylko i wyłącznie dla dzieci:-p:-p

Maggy- dziękuję za karteczkę :tak: jest prześliczna, widoki masz super:-):-)
i właśnie- dlaczego nie ma Twojego adresu:crazy:

Szczęśliwa- to pi*** jedne:wściekła/y:

mama tak wiem....dłuuuugo mnie nie było:( Po prostu nie najlepiej sie układa u mnie. Nie wiem czy wspominałam ale szukam pracy, bo od października już jej nie będe miała, no i z moim P. ostatnio nie najlepiej się układa... także jednym słowem lipa :blink:
Ale mam nadzieję, że wszystko się jak najszybciej poukłada, ale czuję, że będzie tak, że zacznę zupełnie nowe życie, bo widzę że do tego wszystko dąży...
Staram się być silna bo muszę jakoś to wszystko przetrwać
IWONKA- no to życze Ci ,zeby wszystko szybko sie ulozylo:tak::tak:i z pracą i z P.:tak:i oczywisce ,zeby dzidzi przyszla.

kochane lece z dziecmi na lody...

reklama
szczesliwa-tylko czemu on nic nikomu nie powiedzial, znaczy swoim pacjentkom, nie fajnie zjego strony, ale moze wydazyło sie coć na co nie miał wpływu, a i nie nerwuj sie dzouszka-złość piekności szkodzi i fasolce :-)

mama- dzis masz urodziny, wiec strzel sobie drina, moze choc na chwile sie odprężysz ...;-)

iwonka - trzymaj się

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry