reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewcia.. Biala.... Hmmm to tez jakies urozmaicenie w sypialni:-D
Mamcia wlasnie plyn do prania jakis tani ostatnio kupilam:-(
Wczoraj wlasnie na to wpadlam ze to od tego, juz Mezus wie ze teraz ten plyn to na jego ubrania robocze jest

PRALINKA- no to juz wiesz od czego...moze za duzo nalalas?? w kazdym razie za 2 dni pewnie zejdzie:tak:

SZCZESLIWA- wspolczuje tego latania:dry: i dziekuje slonko!!

no to lece!!!!

Nagapalma - mam nadzieje ze mi to jutro wytłumaczy może go zwolnili .... nie wiem ..... dobrze ze w ogóle przyjmuje gdziekolwiek bo powiem ci ze nie wyobrażam sobie teraz iść do innego lekarza .... z usg moge mieć już nie tak fajnie jak miałam bo tam gdzie on jest jest usg na zapisy :(:( i z ośrodkiem na prawko musze poczekać bo dopiero jutro sie dowiem jaka jest jego opinia :) ale tym babom powiedziałam ze robią sobie jaja z ludzi i że złoże skarge bo wyrolowały mnie drugi raz .... wyżyłam sie na nich za wsze czasy ..... powiedziałam ze one sie nie nadaja bo są denne i wyszłam ......
Mamcia - nie ma za co kochana :*

Mamcia udanego wypadu na lody:tak:
Marcepanek, swietne:-D

Dziewczyny wiecie co mnei najbardziej birze??
Ze te co nie chca, nie maja perspektyw to bez problemu w ciaze zachodza!!!
Mam sasiadke, ktora ma moze 26 lat, corka okolo 10 lat najstarsza, Ona bez pracy, bez perspektyw, jej facet utrzymauje ich z jakis ciemnych interesow... Wczoraj zobaczylam ze ona znowu jest w ciazy, to bedzie ich 4 dziecko...

pralinko bo Ci co chcą mają problem by zajść ,a rodziny patologiczne i takie inne puszczalskie ...mają. Po raz kolejny stwierdzam ,że ten u góry się pomylił.

no u mnie już lepiej- przeniosłam się do koleżanki i czuję full luz! niech sobie G zatęskni i przemyśli ile jestem dla niego warta.

pralinka to niesprawiedliwe, że tacy ludzie mają kilkoro dzieci. ja kiedyś pisałam o babce, która miała duuużo dzieci, co ją widziałam to była w ciąży, dzieci zajmowały się sobą nawzajem i ciągle siedziały na dworze. zabrali jej te dzieci. patologia jest straszna, a zwłaszcza dla kobiet które się starają o dziecko i muszą wiele przejść, żeby spełnić swoje marzenie, a takie *** rodzą dziecko za dzieckiem, a potem i tak im te dzieci zabierają. a jak nie zabierają, to biedne maluchy żyją w biedzie i są traktowane jak siła robocza- bo przecież dziecko w łachmanach budzi litość, to każdy cos kupi. teraz czasy się zmieniły- ludzie nie kupią obcemu dziecku loda, hamburgera- prędzej zadzwonią na policję zgłosić że dziecko żebrze. z jednej strony to dobrze, bo jak mają wyłudzać pieniądze albo słodycze, to niech znajdą im nową rodzinę i dadzą szansę na normalne rozwojowe zycie.

reklama
szczesliwa - i bardzo dobrze im powiedziałas, skoro juz nie pierwszy raz szłas tam na marne. Teraz sobie odpocznij i zadzwon tam gdzie ten Twój ginek przyjmuje i umów sie na wizytę, a Ty chodzisz w Bytomiu do ginka ? Pewnie nie będę znała ... Ja chodze u siebie w miescie. Tak to juz jest - jak nie urok - to sraczka !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry