reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aaaa no to jest super!!!! i cena przystepna :D chyba sobie od razu go zamowie, a jak bede w PL to zabiore :) poszukam jeszcze info na ten temat :) dzieki Ewus za link:) i dzieki Sorbus za info, ze takie cos w ogole istnieje :)

jedyne co mnie zastanawia to cena.. u tego goscia na Allegro 90zl, a w sklepach 150-170zl... nie wiem, czy az tak duza roznica to normalne... chyba, ze gosc je podrabia :)ale raczej wygladaja oryginalnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki Dziewczykni za cieple słowa:))

Ewcia jemu chodzilo o to że w UK mogli uciąć i nie zszyć końca jajowodu i on został otwarty... Chyba, nie wiem jak tam się robi... Ale skoro już od tylu miesięcy jest lewy a my regularnie się staramy i nic to chyba jest zszyty...

No nic pójde we wtorek na usg jeszcze może się okaże że prawy podgoni... a jak lewy to poprostu odpuścimy ten miesiąc... Boję się tylko że prawy jest wogóle nieaktywny... w tym roku byl raz!!!:wściekła/y: a i to jakis niedorobiony pęcherzyk bo nie rósł i niewiadomo czy pękł bo jakos to dziwnie na usg było że był a potem za kilka dni nic nie bylo...
Bo kurcze jeśli ten prawy jest nieaktywny to zostaje nam chyba tylko in vitro bo nawet na inseminacje to się nie nadaje...

Przepraszam że tak narzekam ale strasznie liczyłam na ten cykl:(( I nawet nie mogę popłakać bo w pracy jestem:angry:

Monia- przepraszam :((( nie zrozumiałam... :((

Maggy- może gościu sprowadza automatycznie od producenta i dlatego taka cena...

Ostatnia edycja:
Maggy ona miała cos innego - ale to co Ewcia wkleiła jest duzo fajniejsze wydaje mi się :tak:

heja-od 40 min probowalam sie zalogowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz chcialam sobie dac spokuj no ale udalo sie:szok:nie wierze!!!

witam nowe staraczki!!!!!
jaewa- GDZIE JESTES KOCHANA???????

EWCIA- CIESZE SIE ,ZE POMNICZEK bedzie dzis montowany:tak:sciskam Cie!!
sorbus- wiesz co jak patrzylam na fotki z wypadku to wydaje mi sie ,ze pati czy w pasach czy bez nie miala szans-mąż poprostu wpadl w poslizg i cala sila ich auto udezylo w rog naczepy stroną Pati.....
co do pasow to ja ZAWSZE zapinam nawet do konca ciazy zapinalam i jak do porodu jechalam tez i w naszym aucie jak ktokolwiek jedzie z nami to MUSI zapiac pasy i juz!!!

MAGGY- czesc kochana Maltanko-jak za rok bedziemy myslec o wakacjach to sie z Toba skontaktuje-a ile trwa lot z Pl na Malte????

MONIA- cześć kobietko- jade pozniej na zakupy spozywcze i zakupie orzechy:tak:jak duzo ich jesz na to endo???:rofl2:gorstka dziennie starczy???;-)
jesli ktoras dolaczyla w miedzyczasie to tez witam bo owszem post napisany,ale nie wiem jak dlugo bedzie szedl:crazy::sorry2:

czesc dziewczyny!

ja dzis po wizycie u dentysty, zalozyla lek, 8 mi znow idzie i dziaslo szaleje...
samopoczucie do d... ale moglam przypuszczac, ze dół dopadnie, wczoraj nie mialam nawet ochoty na kupowanie ciuchów, butów.

Z powodu Pati bardzo mi przykro, zycie nie jest sprawiedliwe i kopie w najmniej odpowiednich momentach.

Mama ja jem małą paczuszkę chyba 250 gr albo dkg tam jest. No w każdym razie mniejszych nie ma. I taka jedną co drugi dzień... Ale to ja a nei wiem czy są jakieś zalecenia ile i jak jeśc...
jak tam humor dziś?? lepiej?

Ewcia spoko ja to tak niedokładnie napisałam..
Cieszę się że Maciuś będzie miał juz dziśpomniczek! Widzę że dużo to dla Ciebie znaczy. Życzę więc żeby nie padało.

Maggy właśnei ile się leci?? i ile kosztuje bilet i wogóle orientujesz się w cenach hoteli?? Bo kurcze może fajnie by bylo... Ja nienawidze jeździć w ciemno na wakacje..

Ostatnia edycja:
sorbek - ja właśnie z takim jeździłam (BeSafe) u kolegi w aucie bo kupił do samochodu bo ciągle mnie podwoził na uczelnie a potem przydało się jego żonie bo po mnie zaszła w ciążę.
maggy, mama, monia, mlodam, ewcia - dzień dobry :-)

Rano mój kochany mąż przyniósł Angelsounda i sobie posłuchałam bicia serduszka naszego maluszka :-D Chyba spał bo bardzo szybko go namierzyłam :-) Takie rzeczy to mogę słuchać o poranku :-D Mogłabym bo słuchać godzinami :-D Mąż po nocce zmęczony ale póki co nie poszedł spać więc chyba nie było tragedii. Idę sobie coś pooglądać :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

reklama
moje drogie :)
bilety na Malte sa tanie, bo ... lata Ryanair :) ja patrzylam teraz 500-650zl w obie strony :)

poza tym jesli chodzi o hotele, hostele, pensjonaty, to spokojnie da sie wszystko zalatwic.. NO, chyba ze wolicie wybrac sie na typowe wczasy z biura podrozy- tez tak mozna i na pewno fajniejsze hotele w dobrej cenie :)
W zeszlym roku moj znajomy przyjechal z zona i 6- miesieczna coreczka z Neckermanna i bardzo sobie chwalili :)
aha! lot trwa 2.5h z Krakowa, wiec nie jest to dlugo :)

Sol- tak sie ciesze, ze wszystko z dzidzia ok :D a ten przyrzad to brzmi bardzo ale to bardzo zachecajaco :D zaraz poszukam go na allegro :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry