Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Mary - ale co powyżej 140 tętno??...
jesli chodzi o tętno to nieprawda - jedni podają że powyżej 140 to chłopiec inni że dziewczynka
moja dzidiz ma 160 i lekarz mi mówił ze tak ma być - koleżance powiedział ze 140 kardiolog to ciut mało ale tez dobrze ( tylko ona dalej w ciazy jest a podobno wzrasta potem) wiec nie kumam nic w każdym razie ja czytałam ze poniżej 120 to powoli mozna sie martwioc ale powyżej 120 jest jak najbardziej ok maryla to jedziemy w tym samym czasie :-)
mary gratuluje ci II kreseczek bo chyba jeszcze nie miałam przyjemności
nie wiem czy WAM SIE WYSWIETLI jak nie to wpiszcie w wyszukiwarce Tczew - zginela kobieta w zaawansowanej ciazy - wiadomosci aktualnosci
jery w jakim strasznym zbiegu okolicznosci zginely!!!!JEJ MĄŻ JECHAL PRAWIDLOWO,NAJECHAL NA PLAME ROPY WPADL W POSLIZG I UDERZYL W TYL JAKIEJS NACZEPY I NIESTETY.........
ja dzis nie jestem w stanie myslec o niczym innym
to straszne tez widziałam link - zastanawiam się wiem ze to teraz w ich przypadku bez sensu ale w naszym niekoniecznie czy Pati miała pasy bo jakoś tak sie utarło ze kobiety w ciąży nie jeżdżą w pasach sama w pierwszej ciąży nie jeździłam - i teraz mam dylemat bo jakos tak styarsznie groźnie ten wypadek nie wyglądał i przemknęło mi przez łepetynę czy czasem moze gdyby w pasach jechała ... - co wy robicie i myslicie o jeżdżeniu w pasach w ciaży ?? I co na to wasi lekarze - ja jeszcze swojego nie pytałam

Ostatnia edycja: