reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kochane ja cały dzień myśle o tej dziewczynie ......
w ogóle jestem jakaś nie do życia tzn zmęczona ...... myśle ze tak jeszcze z pół godzinki i sie położe tyle wrażeń na jeden dzień to troche za dużo ....

reklama
straszna tragedia:-(

sol 10 dni po terminie już jest?:eek: a do tej pory nie próbowali wywołać?

Datkap witaj Mam nadzieje ze twój mąż zmieni zdanie Mój też nie chciał słyszeć o drugim ale małymi kroczkami dałam radę:tak:

szczęśliwa dobrze że wizyta się udała

Kasienka - dobrze :) wiem ze maluszkowi bije serducho a to najważniejsze :):):) i nie ukrywam ale takie dłuższe chodzenie poprostu mnie wykańcza a gdzie tam koniec ciąży :(

SZCZĘŚLIWA sloneczko czytałam o wizycie... I się popłakałam bo Pati tak samo zrobiła tylko tydzień przed porodem...

MARY ja Ci jeszcze nie pogratulowalam więć GRATULACJE i spokojnych 9 miesięcy!!!

Nikuś -kochana to wiesz co czułam ..... i te słowa położnej ...... mam nadzieje ze juz mi nie wywinie takiego numeru bo to nie dla mnie :p:p:p

szczęsliwa też wiem jakie to uczucie U mnie mała była dziwnie ułożona i co wizyta było szukanie

A i gdzieś czytałam że powyżej 140 to na chłopaka:-) nie wiem ile w tym prawdy

Dobranoc wszystkim.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, witajcie wieczornie...

Tak bardzo mi przykro z powodu Pati, okropna tragedia... :( Nawet nie chcę myśleć, co przeżywa Jej mąż...

To tylko pogłębiło mój przed@owy dół... bo @ chyba niestety się zbliża nieubłagalnie... :(

reklama
szczęśliwa - też coś o tym słyszałam ale równie dobrze może być to zwykłą bujdą :-D Karola też miewała tętno powyżej 140 a jest dziewczynką :-D

Jutro małż mi przyniesie mojego angelsounda i będę mogła sobie sama poszukać maluszka i posłuchać jego tętna :-D Chociaż podejrzewam że tak jak i Karolę ciężko będzie go złapać bo dzieci przed usg i przed ktg zwyczajnie spylają :-D

Dobranoc wszystkim :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry