kasienka862
Fanka BB :)
juz jestem z powrotem. juz zabieram sie za zaleglosci ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem kochane![]()
nawet nie protestowały i ładnie mnie przyjęły w recepcji![]()
A wiec wizyta ok tzn miałam robiona cytologie ..... potem położna zaprosiła mnie na usłyszenie tetna i co leże na plecach i nic nie słychać jeżdzi mi po brzuchu i nic ja w ryk ...powiedziała mi niech pani sie położy na lewym boku i za chwile słysze jak wali serducho dziewczyny myślałam ze zemdleje ....powiedziała wszystko dobrze kochana mamusiu dzidziuś jest i bije jego serduszko dla Ciebie ....jezu ale zaczełam płakać .....
USG mam dopiero na 15 września takie terminy szok ..... nie wiem jak to wytrzymam .... bede już w 6 miesiącu ...... musze z poprzedniej przychodni przynieść historie ciąży na nastepną wizyte czyli za dwa tygodniejestem juz spokojna
i mam obserwować ruchy zeby wiedziec kiedy jest ten mocny kop
I tętno płodu mam +140 wiec jak najbardziej ok![]()