Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeczytałam o Pati26 straszne
[*]
[*]
[*] brak mi słów - nie moge się skupić na niczym :--
-(
Witam
Na temat kolejnego dzicka z mężem rozmawiałam chyba z milon razy kiedyś powiedział że nas niesteś na drugie ale wiem że to nieprawda, innym razem powiedział że jest już za stary. A obecnie jak zaczynam ten temat to mnie ignoruje jakbym mówiła do ściany albo mówi " już mówiłem nie bedziemy rozmawiać" a to czasem bardziej boli. Ja pochodzę z rodziny wielodzietnej (3 siostry +brat) mój mąż jedynak i chyba nie umi tego zrozumieć. Nawet mój syn chce miec rodzeństwo czasem pyta mnie dlaczego tata nie chce abym miał braciszka lub siostrzyczkę a ja nie umiem mu odpowiedzieć. :--
-(
nie wiem co wam poradzic dziewczny tulam was i mam nadzieje że Wasi mężowie szybko zmienili zdania a jak juz całkiem nie będziecie miały siły to wpadka kontrolowanaHej mamusie....
mam rocznego synka Krystianka i bardzo bym chciala miec drugie dziecko - niestety maz narazie nie chce . Bylam w drugiej ciazy ale w kwietniu stracilam dzieciatko...i teraz powiem Wam szczerze ze czuje ogromna pustke. Stad moze to moje ogromne pragnienie!
Trzymam kciuki za wszystkie starajace się kobitki :-)
ja juz rano łzy wylałam - to takie niesprawiedliwe!!!!