reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hope ja tam przesadna raczej nie jestem i napewno sie nie powstrzymam i kupie najpotrzebniejsze rzeczy (czytaj wyniose je ze sklepu:) ) miesiąc dwa wcześniej ale to co piszesz to ryczeć sie chce i powiedzieć ***** dupa *** o co chodzi wrrrrrrrrrrrr przepraszam za wulgaryzmy
kurde takiego nerwa jeszcze nie miałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
hope ja tam przesadna raczej nie jestem i napewno sie nie powstrzymam i kupie najpotrzebniejsze rzeczy (czytaj wyniose je ze sklepu:) ) miesiąc dwa wcześniej ale to co piszesz to ryczeć sie chce i powiedzieć ***** dupa *** o co chodzi wrrrrrrrrrrrr przepraszam za wulgaryzmy
kurde takiego nerwa jeszcze nie miałam wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Niestety to dłuższa historia, nie wiem czy forum to miejsce na roztrząsanie kto zawinił, czy lekarze, czy rodzicie, pewnie wszystko się nałożyło. Niemniej ja przesądna też nie jestem. Raczej chodzi o to, żeby w razie ogromnego niepowodzenia i tragedii jaką niewątpliwie jest strata dziecka, nie zostać później z tym pokoikiem i masą rzeczy, które przypominają o szczęściu które nie nadeszło. To dodatkowo pogłębia depresję.
W dzisiejszych czasach wszystko można kupić od ręki, nie ma potrzeby robienia zapasów jak za PRL ;-)

A para o której wspomniałam doczekała się rok później drugiego, zdrowego dziecka.

hope wiem wiem rozumiem o czym piszesz i to rozsądne - ale ja nie zawsze taka jestem :) i jak przyjdzie co do czego to napewno sie nie doczekam
my mieliśmy zacząć starania w tym roku w listopadzie mamy lipiec a ja kończe 4-ty cykl - więc widzisz jestem niecierpliwa :):):)

maggy,agnieszka- witajcie kobietki..
monia- teraz bylam w WC i normalna bordowa krew jak w @ i juz wkladka to za malo-wlozylam tampona.

nie mam sily-moj organizm robi mnie w konia!!!nie wiem co jest grane,nigdy nie mialam @ w 18 d.c-czyli teraz mam wykupic ten nowy zestaw lekow ????czy moze juz czas umierac???
mamo pomalu powoli mi tak samo sie wszystko popieprzlo...okres co 30 37 a teraz co 28 wes tu zlap owulke?no teraz to sie nie dam -zakupilam testy owulacyjne wiec ja zlapie!!!!!:tak: a co do tempki to dalej mam 37,2 co jestem 2 dni po okresie wes badz madry, wytlumacz co sie dzieje z naszymi wredotami@?????? ktora taka doswiadczona ????prosze mi wytlumaczyc...noi dodam ze mnie strasznie kuje lewy jajnik ciagnie kuje sama juz nie wiem co za bol,,,przeciesz to nie owulka 2 dni po@????????

kurcze znowu mi się roboty narobiło :(

jaka hstoria i kogo co się stało - co tak wami wstrząsnęło ???

czesc wszytskim...
nie mam dzis huloru na pisanie... jestem wstrzasnieta smiercia Pati26... Nie moge uwierzyc, ze to sie stalo i ze takie rzeczy zdazaja sie na codzien, wielu rodzinom, tylko my o tym nie wiemy... Nie znalam jej osobscie, ale pamietam jak sie gdzies otarlam o jej posta, nie pmaietam czy odpowiedzialam czy nie... ale doskonale ja zakodowalam bo uwielbiam imiona jej synow i stad ja zapamietalam: marcel, ktorego ja chcialam i samuel o ktorym myslal maz... boze tyle osob na forum dzis patrze a to ona...
poczytalam jej posty, 1, 2, 3... i przerwalam, bo nie moglam! mowa o wyprawce, o wyboze imienia weronika - po babci! zapisana na mamy wrzesnoiowe, watek o zdjeciach usg - nie odwazylam sie tam wejsc!!! Moj Boze... dlaczego????
A 2 dni temu przeczytalam (prawdziwa) historie kobiety, kotra zlostawila 3 dzieci, zmarla na raka... i czy zycie jest uczciwue?????????? niczego nie da sie przewidziec!

ja osobiscie staram sie zyc dniem dzisiejszym, bo wiem, ze nie da sie na 100% zaplanowac przyszlosci i szczerze to sie jej boje! Ale z II strony wierze, z ekazdy z nas ma z gory przewidziana droge, zycie i zabobonna nie jestem... W ciazy kupywalam wyprawke od 4 m-ca a mialam komplikacje i bylo sporo strachu... Z 2gim dzieckiem zrobie tak samo, juz nawet kupuje, choc nie jestem jeszcze nawet w ciazy... Mysle ze dla rodzica to jets TAKA tragedia na cale zycie ( jesli cos sie stanie dziecku), ze nie ma znaczenia, czy musi wziac do reki coiuszki czy nie... Dziecko i tak jets wyryte w jego sercu i umysle NON STOP... w kadym razie ja wiem, z edla mnie by nic nie zmienilo to ze pokoik byl gotowy... dziecko bylo wpisane w nasza codziennosc i swiadomosc od momentu zrobienia testu....

Witam
Wszystkich starajacych się. Ja staram się już 5 lat i nic. Blokuje wszystko mój mąż, który po pierwszym stwierdził że już nie chce mieć drugiego i nie mogę go przez te lata przekonać. Choć przed ślubem wiedział że chce mieć dwójkę i się zgodził. :( Już mam czasem dość. Płakać się chce. Na szczęście mam mojego pierworodnego ale jak patrzę na małe dzieci to ... ;(

hej josephine :) jak tam praca napisana jusz ??
ja już na nic nie mam siły łep pęka :(:(

kobity jako powinna być temp jak jest sie w ciaży ???

Datkap witaj u nas dziś smutno ale witaj :) a rozmawiałaś z męzem ostatnio ?? a mówił czemu niechce drugiego dziecka??

edit

kurde wcieło mi dwa suwaczki - ehhhhhhhhh kiepski dziś mam dzień

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka ty nasza warjatko nigdy nie bedziemy mieli Cie dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!! supwer że wpadłaś u nas dziś ponuro większość albo wkurzona albo ma zły dzień albo smutna po tym co sie stało z Pati26

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry