reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marcepanek, Szczęśliwa, Aga.kk- witam

Hope- na pewno zanim będę mieć psiaka, to będę oczytana we wszystko :)))

Renna- zapraszamy :)) rozgość się ;)

Sorbuś- pa :*

Ostatnia edycja:
Bunia to podziel się obadem:) Ja tu bidna w pracy na kanapkach:angry: bo barek zamknięty:zawstydzona/y: Widze że ze zwierzakami to masz nieźle:)) Ja najfajniejsze co miałam to jaszczurkę:)) I chodzią wszyscy mowili że zdechnie po kilku tygodniach to żyła u mnie ze 2 lata. Nazywała się Pan Jaszczurek (jakoś doszlyśmy że to on ale nie pamiętamjak:) I w zimie chodzilysmy po piwnicach w bloku i zbierałysmy mu pającki:)))

Agnieszka - to teraz cały dzień już dędzie taki piękny:)) skoro taki aldny początek:)

Marcepanek spokojnie! Napewno będzie dobrze! Ciężko jest się nie stresować ale spróbuj.

Sorbek u mnie też maja podgląda w pracy:(( Ale dobrze zyję z informatykiami i jest ok... zreszta forum to jedyne co prywatnie odwiedzam w pracy, a czasem jak szukam czegos to mam po kilkadziesiąt stron na dzien więc licze że forum ginie gdzies wśród nich:))

ewcia ,agnieszka ,szczęśliwa ,marylka ,bunia ,sorbek ,monia cześć laski :-)
renna77 witaj i jak najbardziej można ,a nawet trzeba się dołączyć :rofl2: tu takie same crazy dziewczyny ,że wciągają :-D

A ja na obiadek mam ziemniaczki z gołąbkiem i sosikiem pomidorowym :)))
Obiadek już jest, tylko, że podany będzie jak K. wróci, czyli gdzieś po 18...

hej i czołem:tak:.witam wszystkie "stare" i nowe staraczki:tak::-)
nie nadrobię Was,dawno mni nie było,ciągle na wyjazdach:tak:.ostatni był z mężem w Mikołajkach,było cuuuudnie,poczulismy się,jak za dawnych młodzieńczych czasów:-D,a Ala szczęśliwa,bo u dziadków była:tak::-).

sorbek,marcepanek,szczęśliwa co u Was "dwupaczki":-D?
aga ale Cię mąż ładnie przywitał:tak:
hope,bunia,ewcia,monia hej:-)
renna witaj;)
marylka co u Ciebie??
mama wszystkiego naj naj dla DOMONISIA!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, witam też nowe, zapraszamy :-)

Bunia widzę swój człowiek jesteś, miałybyśmy o czym pogadać na jakimś spotkaniu ;-) Ze szczurami też miałam sporo przygód, szczególnie gdy mi się ruszał jeden pod kurtką w przedziale pociągu a babcie siedzące obok miały oczy jak spodki :-D:-D

Jsorbek absolutnie się nie zdenerwowałam, tak mi się humor poprawił dzięki wam, że aż miło. Chyba na tą okazję zrobię pizze na obiad :-) Rozumiem ci, wbrew pozorom sporo znam osób, które są do ciebie podobne pod względem zwierzęcym ;-) Połowa mojej rodziny :-)

Ewcia to rozumie, odpowiedzialne podejście do sprawy :rofl2:

reklama
Marylko witaj:)
Jak interes w sklepie?idzie do przodu?
Aguś Cześć słonko:))
...no zobaczymy jak będzie wyglądał dalszy ciąg dnia:)
Wszystko ok u Ciebie Aguś?
Marcepanku cześć:)
wczoraj i dziś to jak rak czyli do tyłu bo więcej płace za f-ry niz utargowałam i jak tak dalej pójdzie wpadne w depreche :(

CZESC KOBIETKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy moge doláczyc do tej spoeczno!!!
zapraszamy zapraszamy :) jak długo sie już staracie ??

szcześliwa hejka :) oto piosnka: hej szczęśliwa szcęśliwa coś ty dziś w nocy robiła żeśty tyle spała żeśty tyle spała ma cięzarówczko kochana żeśty tyle spała żeśty tyle spała ma cięzaróweczko kochana :)
wystarczy tylko podkład odpowiedni dołożyć - no tyle Ci obiecywała ale w końcu mnie wena naszła :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry