S
Sol
Gość
ewcia - ty się odczep od Yorków
ja chcę takiego Karoli za jakiś czas kupić
Małe to to i nie hałaśliwe
Nie ładnie straszyć takie małe cudeńka dużymi psami 
Hope - kolegi ojciec ma hodowlę Chow-chow to widziałam ile z takimi rodowodowymi szczeniakami roboty
A nie daj boże trafić na miot to się do domu wejść nie da a wypuścić cię na bank nie wypuszczą chyba że będą nakarmione i pójdą spać
Odkąd kumpel wyjechał do USA to zaglądam tam co jakieś pół roku zapytać co u niego bo się znam z jego tatą i za każdym razem mam farta trafić na szczeniaki - kochane są i wogóle i od kilku lat jego tata mnie namawia żebym sobie któregoś wybrała za free (dawna przysługa) to nie chciałabym żeby się męczył w małym mieszkanku bo to futrzak jak sto nieszczęść
Choć szczeniaki są urocze i kochane
Dlatego jak na razie skłaniam się na Yorka albo Buldożka francuskiego - miałam takiego i są bardzo pocieszne chociaż mają genetycznie obciążony ryzykiem kręgosłup :-(
mama - dla Dominisia coby osłodzić mu kolejny roczek życia
bibinka, agniesia, ewcia81, renna, jaewa - witam się i przepraszam jeśli kogoś pominęłam

Byłam z Karolą u mojej mamy na spacerek i mi nogi do tyłka wlazły. A teraz trzeba obiad robić więc spadam kociołek cygański robić

Hope - kolegi ojciec ma hodowlę Chow-chow to widziałam ile z takimi rodowodowymi szczeniakami roboty

mama - dla Dominisia coby osłodzić mu kolejny roczek życia

bibinka, agniesia, ewcia81, renna, jaewa - witam się i przepraszam jeśli kogoś pominęłam

Byłam z Karolą u mojej mamy na spacerek i mi nogi do tyłka wlazły. A teraz trzeba obiad robić więc spadam kociołek cygański robić