reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={98CA3BC0-7135-11DF-8641-00226898A410} marylka co do ginów, to ja muszę sobie chyba poszukać nowego. ta moja niby fajna, ale clo mi dała bez badań hormonów i wogółe. tylko usg dowcipne, że owu nie mam. małża tez nie wysłała na badania. no i trudno się do niej dostać. poprzednio czekałam 3 miesiące, jak się do niej dostałam wkońcu, to mnie zapisywała dalej, ale potem miała urlop. jak teraz dzwoniłam, to na lipiec już nie było, więc kazali dzwonić 27, żeby się na siepień zapisać. też dooopa, bo mimo że się wkońcu dodzwoniłam, to się okazało, że i tak już miejsc nie ma. tam muszę jechać specjalnie i sie prosić o wizytę. jak byłam u innego, to mi kazał przyjść w październiku jeśłi się dalej nie będzie udawać. robił mi też usg, to na pewno widział, że owu niet (to był wtedy 16dc), a zobaczył torbiel i nic z nią nie zrobił. muszę znaleźć nowego ginka, który będzie przyjmował na bierząco i będzie się interesował pacjentką. jest w Wodziu jeden taki, stary i nie każdy ma o nim dobrą opinię, no ale cóż- może warto będzie spróbować. muszę też znaleźć jakiegoś, który wyśle G na badania. bo po co ja się mam faszerować hormonami, jeśli np. u niego jest problem. wtedy nic i tak nie wyjdzie. a tak się sprawdzi jego i najwyżej wzmocni i wtedy mogę ja się leczyć i może coś wkońcu zdziałamy.

co do psów, to yorki jak dla mnie są nieznośne. ja zwierzaki uwielbiam- lubię się z nimi przytulać, kulać, bawić kiedy chcę, a yorki to same decydują kiedy chcą się głaskać itd. no i są fałszywe- jak większość małych piesków. buldożki francuskie są superaśne- mordeczki mają takie słodziutkie, że nic tylko je całować w te pysie. to takie pieski zawsze wesołe i nadają się do mieszkania. fajne też są jeszcze do mieszkania cocker spaniele- nie za małe, ale takie większe. przytulaśne bardzo i kochane. łatwe w ułożeniu, charekter mają dobry i dla dzieci tez są akurat. no i jest co przytulić, bo jednak nie są to takie małe karaluszki moi znajomi mają samojeda- też kochany psiak. taki zrównoważony, grzeczy, poukładany- ale on taki charakter ma. oni raczej nie przykładali uwagi do tego, żeby go szkolić. to jego mieliśmy jakiś czas jak pojechali na wczasy to ładnie się słuchał i wogóle- bardziej mnie niż ich, ale to z każdym psem tak jest, że zawsze ja wygrywam futrzaki mnie po prostu lubią

bibinka no właśnie nie wiem, czy mogą się bardziej skręcić. jakby tak było, to już bym wogóle miała afro!!

reklama
hej laseczki dopiero co odebralam moje testy ovulki noi zamierzam sprobowac wieczorkiem czy dzialaja...no fakt troche za wczesnie bo dzisiaj 7 dzien a powinnam miec 13 tak pisze no ale sprobuje moze ja jestem inna ????? bo do tej pory na wiliczonej ovulce jeszcze nie zaszlam.... tylko ze mnie kuje caly czas jajnik lewy a moze?????

ewcia - no zasadniczo to miny nie miała bo zaczęła się drzeć na całą klatkę żebym to bydle stąd zabrała ze bez kagańca takiego brutala wypuszczam :-D A że mój ojciec wychodził ze mną to warknął na nią ze jak będzie tak drzeć morde to się pies wystraszy i ją zaatakuje
0002031E.gif
Potem już się do nas nie odezwała aż się wreszcie wyprowadziliśmy :-D
To dobrze świeżo upieczona żono ze się dobrze czujesz :tak: A zobaczysz że niedługo i ty będziesz się cieszyć maleństwem :tak: Życzę Ci tego z całego serducha :tak:

Wisieńka - a dziękuję dobrze - dzisiaj słuchałam tonów serduszka maluszka i to byłą muzyka dla uszu :-D

bibinka - przez tydzień nie spojrzę na bułki z jagodami :-D

Idę zobaczyć ten obiadek bo mi niesamowicie pachnie z tej kuchni :-D hehe - właśnie usłyszałam męża że przywarło :-p A mówiłam żeby mieszać :-D

Ja mykam laleczki sobie...bo kawa sie robi i jakis film obejrze,,,pewnie wpadne zaraz,,heee

Wisienko- jak na razie żadnych planów na środę nie mam :))
fajnie by było jak byś zboczyła troszkę z trasy :))

Sol- no to niezła akcja musiała być,
ja bym już chciała ze swoim psiaczkiem wychodzić na spacery :))) jej mina to będzie normalnie bezcenna :))) a jak by mi kazała kaganiec, to oj bym jej wtedy nagadała :)))

Ewcia
- do później :*

wisienka byłam wtedy,jak dzień później rozmawiałyśmy przez tel;)
sol to może z malinami;)?
bunia no właśnie;))))
palissa wszytsko jest możliwe,lepiej sprawdzić;)

WISIEŃKA- cześć kochana-o ktorej wyjezdzacie do Tuczna??;-)jesli jutro bedzie pogoda a licze ze bedzie -dzis jest super-momentami bardzo goraco to na ktora mamy sie do Was szykowac????:-D:-Dale sie ciesze na nasze spotkanie!!!!

BIBINKA- ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby ta malpa nie przylazla!!!!oczywiscie wiadomo z jakiego powodu:tak:;-)

BINIA- Ty to masz te teksty:-D:-D:-D
a EWELINKA ma w pazdzierniku kariotyp:baffled::baffled:cokolwiek to za badanie ma je dopiero w pazdzierniku zreszta jak do nas wroci to pewnie sama wytlumaczy:tak:

bibinko - dzięki już mam wystarczające skurcze :-) A maliny działają rozkurczowo i dlatego herbatę, soki i wyciągi poleca się przed samym porodem żeby go przyspieszyć :-)

Lecę na obiadek :-D Moje dziecię stwierdziło że nie chce drzemki :dry:

reklama
ewcia postaram się!!
bibinka to teraz za nasze @&&&&&&&&&&&
mama jedziemy gdzies około 17tej , własnie sie pakuję. Mam nadzieję, ze będzie pogoda. Mi wszystko jedno o której,jak gril to może gdzies koło obiadu???Zobacz na necie eko plaża jezioro stęszewskie my jesteśmy tam blisko:-D
sol smacznego
ewcia do potem!
Lece się spakować!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry