- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Marylka- raczej musi byc rano, zanim wstaniesz z lozka i o tej samej porze:dziewczynki ja sie nie znam i dla tego mam pytanko czy temperature można tylko rano mieżyć czy np można tesz o jednej ustaloneg godzinie w ciągu dnia ??
http://www.vns.pl/_poznaj_swoje_cialo/fizjologia_objawy_plodnosci_glowne.htm
maryla86
Fanka BB :)
Maggy dzięki za info
kurcze pisze żeby nie wstawac a jak będe codziennie robiła tak wstane pójde do łazienki i wtedy zmierze to myślice że to będzie prawidłowa tempka ??
wiem że to głupie i teraz pewnie sie zachowuje jak nastolatka ale nie chcem żeby kamil wiedział że mierze tempke zaraz zacznie gadać że mieliśmy wyluzowac a mnie jakoś tak naszło na mierzenie tempki - ni z tąd ni z owąt
kurcze pisze żeby nie wstawac a jak będe codziennie robiła tak wstane pójde do łazienki i wtedy zmierze to myślice że to będzie prawidłowa tempka ??
wiem że to głupie i teraz pewnie sie zachowuje jak nastolatka ale nie chcem żeby kamil wiedział że mierze tempke zaraz zacznie gadać że mieliśmy wyluzowac a mnie jakoś tak naszło na mierzenie tempki - ni z tąd ni z owąt
Ostatnia edycja:
kasienka862
cos sie przeciaga? dzisiaj juz 30 lipiec, wiec..a robilas test ? bo nie pamietam, czy cos pisalas wczesniej..
no do tej pory nie mam okresu. bylam u ginki teraz w poniedzialek to powiedziala ze widzi maly pecherzyk5mm i kropke w srodku.. a dwa tyg temu robilam bete i byla 1,20. a teraz czekam do wtorku na wizyte u lekarza i sie denerwuje
kasienka862
bym ci powiedziala co nowego ale jestem tak zakrecona ze co rusz zapominam... kurcze, tak mnie wzdelo ze spodni nie moge dopiac haha, :-)
kasienka862
nie wiem czy czytalas moje posty ale moja gin teraz w poniedzialek widziala maly pecherzyk5mm z kropka w srodku a jak robilam wczoraj test to byl negatywny, a dzis mam bole w podbrzuszu i czuje jak cos mi sie rozciaga i kluja mnie jajniki. chyba zaraz pojde do apteki po nospe... nie zaszkodzi mi? i bylam teraz w toalecie i zaowazylam taki lekko rozowy sluz i zupelnie nie wiemo co chodzi
No spe z tego co wiem to można brać w ciąży. Moja koleżanka miała ciążę zagrożoną i na bóle brzucha brała nospe. Wiesz ja też miałam bóle podbrzusza i jajników. Myślałam że dostanę @ a okazało się inaczej. Tylko, że mi test wyszedł pozytywny. Może masz za mało hormonu i dlatego test był negatywny.
reklama
kasienka862
nie wiem, pewnie tak. teraz 3 sierpnia ide do innego ginekologa to moze zleci mi jakies badania na poziom hormonow. w marcu29 tego roku poronilam i bylam w 6 tyg ciazy. to bylo moje pierwsze poronienie. nie chce kolejny raz przezywac tego samego.. wiec mam nadzieje bedzie dobrze jesli faktycznie to ciaza..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: