reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę do domciu:)Mężus dzwonił że na pocieszenie ugotował pyszny obiadek:))
Miłego weekendu:))

reklama
Maggy dzięki za info
kurcze pisze żeby nie wstawac a jak będe codziennie robiła tak wstane pójde do łazienki i wtedy zmierze to myślice że to będzie prawidłowa tempka ??
wiem że to głupie i teraz pewnie sie zachowuje jak nastolatka ale nie chcem żeby kamil wiedział że mierze tempke zaraz zacznie gadać że mieliśmy wyluzowac a mnie jakoś tak naszło na mierzenie tempki - ni z tąd ni z owąt :)

Ostatnia edycja:
cos sie przeciaga? dzisiaj juz 30 lipiec, wiec.. :) a robilas test ? bo nie pamietam, czy cos pisalas wczesniej..

no do tej pory nie mam okresu. bylam u ginki teraz w poniedzialek to powiedziala ze widzi maly pecherzyk5mm i kropke w srodku.. a dwa tyg temu robilam bete i byla 1,20. a teraz czekam do wtorku na wizyte u lekarza i sie denerwuje

Witam!
Dawno nie zaglądałam. Co u was nowego?

Ja się trochę martwię bo nie dość że złapałam grzybka to jeszcze mam wysokie ciśnienie. Gin dał mi dopegyt na zmniejszenie ciśnienia.

Kasieńka trzymam kciuki!

bym ci powiedziala co nowego ale jestem tak zakrecona ze co rusz zapominam... kurcze, tak mnie wzdelo ze spodni nie moge dopiac haha, :-)

No to będzie dobrze. Ja też na początku ciąży miałam wzdęcia i zaparcia.
A jak miałam pierwszą wizytę to lekarz nic nie widział Dopiero po tygodniu było widać pęcherzyk.

nie wiem czy czytalas moje posty ale moja gin teraz w poniedzialek widziala maly pecherzyk5mm z kropka w srodku a jak robilam wczoraj test to byl negatywny, a dzis mam bole w podbrzuszu i czuje jak cos mi sie rozciaga i kluja mnie jajniki. chyba zaraz pojde do apteki po nospe... nie zaszkodzi mi? i bylam teraz w toalecie i zaowazylam taki lekko rozowy sluz i zupelnie nie wiemo co chodzi

No spe z tego co wiem to można brać w ciąży. Moja koleżanka miała ciążę zagrożoną i na bóle brzucha brała nospe. Wiesz ja też miałam bóle podbrzusza i jajników. Myślałam że dostanę @ a okazało się inaczej. Tylko, że mi test wyszedł pozytywny. Może masz za mało hormonu i dlatego test był negatywny.

reklama
nie wiem, pewnie tak. teraz 3 sierpnia ide do innego ginekologa to moze zleci mi jakies badania na poziom hormonow. w marcu29 tego roku poronilam i bylam w 6 tyg ciazy. to bylo moje pierwsze poronienie. nie chce kolejny raz przezywac tego samego.. wiec mam nadzieje bedzie dobrze jesli faktycznie to ciaza..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry