reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maggy - oj bidulko to ci współczuje w tej pracy jak cie spanko dopadnie ......ale takie uroki ciąży ....ale wole żeby mnie spanie męczyło niż nie rozstawanie się z WC....
aaa to tez racja :D zgadzam sie z Toba w 100% :D

zaczynam gotowac obiad bo moj za chwile bedzie i sie zbieramy na polnoc Malty... odpoczac przez reszte weekendu... Nie bedzie mnie na BB ale myslami bede z Wami... szczegolnie ze starajacymi sie i z tymi, ktore beda testowac :)

Aga - :szok::szok: jakie widoki!!!!! bomba!!! pieknie tam jest!!!!! a mnie sie tak marza gory!!! a gdzie to tak pieknie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maggy - jezu na tego wysłużonego bloga o którym zapominam częściej i szybciej niż o czymkolwiek innym? :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ło matko :-D muszę usunąć ten link bo wstyd się przyznawać do niego :-D Tylko ze naturalny mam strasznie mysi kolor, nie po to zaczęłam farbować i ciągle farbuję żeby musieć wracać do naturalnego koloru :-D Raz jak w zimie ścięłam włosy na krótko to się okazało że miałam takie odrosty że zostały same naturalne. Koleżanka mnie cięła ... po czym zanim mnie mój ówczesny facet zobaczył - dała czapkę i lustro - czapka się przydała a jak mój ówczesny mi ją zdjął to sam pobiegł po farbę :-D

malapralinka - teraz jedyne co się dla mnie liczy to mąż, Karola i to maleństwo pod sercem, o reszcie staram się nie pamiętać bo i po cholewcię :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewcia piekny pomnik:tak:
A co tam jest napisane na dole?? Bo ja nie widze:-(

Ja nigdy nie zapomne tekstu co u siostry coreczki na krzyrzu pisalo
Bylo imie, a na dole
Powiekszylo sie grono aniolkow

Agusia fotki sliczne, jak zwykle

Sol i tak trzymac:tak:

Ewcia pomniczek przepiękny:)
Fajnie że wkładasz w to tak wiele serca że pamiętasz o tym maleństwie,że myślisz i że robisz tak wiele mimo iż ciałem obecnie nie ma go przy Tobie.Musisz być fantastyczną osobą:)

Aguś słonko dziękuję **Buziak**

Szczęśliwa, Pralinko, Maggy, Aga.kk- dziękuję :*

Aga.kk- Maciuś jest moim Synkiem i nie wyobrażam sobie gdybym nie dbała o Jego grobek...
Zawsze o Nim będę pamiętać i tylko tyle mogę dla Niego teraz zrobić- dać Mu zadbany grobek...

Pralinko- napisane jest:

Tęsknimy za Tobą synku
Brakuje nam Ciebie.
Wierzymy że kiedyś,
spotkamy się w niebie

Ostatnia edycja:
Sol- hahahhaaha oj tam mysi kolor.. ja tez taki mam.. chociaz dzieki tutejszemu sloncu sie zmienil na taki .. ciemny blond/szatyn (mysi ) hahaaha ale nie zmienie go na zaden inny :) no i wreszcie po tylu latach (10) farbowania mam ten problem z glowy ;)

a blog jest super, nie wiem czy stary czy nie, ale bardzo fajnie sie go czytalo... naprawde!!!!!!!!!!!!!! no ja czytalam i myslalam sobie o Was golabeczki, jak bardzo sie kochacie :) to jest piekne i kazdy by tak chcial moja droga :)

napisane jest:
Tęsknimy za Tobą synku
Brakuje nam Ciebie.
Wierzymy że kiedyś,
spotkamy się w niebie
Ewcia... przepieknie...

Ewcia sliczne
w tym samym prawie czasie(tygodniu) stracilas dzieciatko co moja siostra
Ona tydzien wczesniej

Dziewczynki lece tylko na sik z piesiem;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry