reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maggy - obiadek był drzemka też prawie trzy godzinna :):) i jeszcze bym spała ale moge mieć znów kłopot w nocy wiec wstałam :)
Agunia - normalnie super :):):) jaaaaaaaaak sie ciesze :):):)

asiu - Augmentin brałam 3 razy jak byłam z Karolą i nie ma problemów z tym lekiem bo nie przechodzi przez barierę łożyska więc możesz go spokojnie stosować. A lepiej żebyś szybko wyzdrowiała bo bakterie i wirusy w krwiobiegu są większym zagrożeniem dla dziecka niż antybiotyk :tak:

maggy - proszę - wyszukałam najfajniejszą Świętokrzyską czarownicę bo ostatnio kupić lokalną kartkę to idzie łatwiej igłę w stogu znaleźć :szok:

agnieszka - to gratulacje i mam nadzieję że będziesz mamą 2011 nawet jeśli późną :-)

Marcepanek - ja już kreślę projekty machiny :-D A jeszcze żeby mogła na odległość przesyłać :-D No i ze śmiechu mnie brzuch zaczął boleć :-D

mlodam - ból nie zniknie ale z czasem nie będzie tak dokuczliwy a jak wreszcie przytulisz swoje maleństwo to będziesz to okazjonalnie wspominać. Pamiętam każdą z sześciu dat i wiem jak Ci ciężko bo ja sama na początku chodziłam jak potłuczona obijając się o innych byleby dali mi spokój. Mi dużo dały rozmowy z psychologiem w tamtym okresie bo na dodatek moi rodzice się rozstali, kolega się powiesił a mój facet został zabity :-( Wszystko w przeciągu 5 lat. Aż ktoś mi wreszcie pokazał że życie obok mnie dalej się toczy do przodu i że mam wybór - albo siedzieć zamknięta w tej kulce albo po prostu zrobić krok w bok i zacząć znowu żyć :-) Życie okazało się jednak lepsze :-)

No i przypomniałyście mi o fryzjerze ale mi się tyłka nie chce ruszyć a muszę ufarbować bo mam odrosty że szok :-D Tylko teraz mam dylemat czerwony czy czarny czy wrócić do naturalnego szatynki :dry: Ehh... chyba zostanę przy czerwonym póki lato :-p

pralinka- a ta fryzjerka to jakas dobra? ufasz Jej? moze tak jak zrobila mlodam- oddaj sie w Jej rece :)

szczesliwa- haahha ja pytam, bo ja tez spalam ale jakies 2h... bo w nocy nie spalam 3h, ale dzisiaj zapodam sobie na wieczor cieple mleko i licze, ze mi pomoze :)

Agnieszkakk- no pewnie! nowy rok- nowe mozliwosci :) aaaaaaa!!!!!!!!!!! juz sie doczekac nie moge :D ale czas szybko leci, wiec spokojnie :) A Ty pewnie tez juz podekscytowana jestes :D
mysmy tez mieli zaczac staranka od lipca, bylo tez ze moze od wrzesnia, bo do PL sie wybieramy w grudniu... ale tu dziewczyny namawialy do jak najszybszego rozpoczecia staranek i nie zwlekania do nie wiadomo kiedy :) i mialy racje :D nie ma na co czekac :)

mlodam - ból nie zniknie ale z czasem nie będzie tak dokuczliwy a jak wreszcie przytulisz swoje maleństwo to będziesz to okazjonalnie wspominać. Pamiętam każdą z sześciu dat i wiem jak Ci ciężko bo ja sama na początku chodziłam jak potłuczona obijając się o innych byleby dali mi spokój. Mi dużo dały rozmowy z psychologiem w tamtym okresie bo na dodatek moi rodzice się rozstali, kolega się powiesił a mój facet został zabity :-( Wszystko w przeciągu 5 lat. Aż ktoś mi wreszcie pokazał że życie obok mnie dalej się toczy do przodu i że mam wybór - albo siedzieć zamknięta w tej kulce albo po prostu zrobić krok w bok i zacząć znowu żyć :-) Życie okazało się jednak lepsze :-)
Sol- psycholog to podstawa!! az mnie ciary przeszly jak czytalam to co napisalas powyzej :( straszne rzeczy sie dzialy w Twoim zyciu.. okropne! Ciesze sie, ze teraz jestes szczesliwa, ze masz swoja kochajaca RODZINE :) no i Twoj maz to zloty facet.. pozwolilam sobie kuknac kilka dni temu na Twoja strone :) pieknie wszystko opisalas/-liscie... Duza buzka dla Ciebie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam późnym popołudniem :))

Dziękuję bardzo za kciuki, ale przydadzą się na kolejny cykl,
@ przyszła

Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale dokładnie rok temu odeszły mi wody,
a dziś Maciusiowi postawili pomniczek...

Oto on:Zobacz załącznik 269861

Jeszcze zamiast tego płotku, pójdzie rabatka z takiego samego kamienia troszkę powiększona za drzewko...
tak się cieszę, że już jest...

Maggy - bo my teraz takie śpiochy bedziemy hi hi .... w nocy buszowanie :p a w dzień odsypianie :):):) ja to już też mam klopot z ulożeniem sie na tym boku źle na tym gorzej a tak plecy bolą jezuuu jak stara upcia :p:p:p
Ewciu - kochana pomniczek jest przepiękny ..... łezka zarkręciła mi sie w oku .....

Ostatnia edycja:
Sol
Zycie nie szczedzilo ci cierpienia:(

Maggy fryzjerka zwyczajna, jak to w salonie

Mi to sie marzy tak wiecie, do stylisty jakiegos, tak jak w programach tv;-)

Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale dokładnie rok temu odeszły mi wody,
a dziś Maciusiowi postawili pomniczek...
Jeszcze zamiast tego płotku, pójdzie rabatka z takiego samego kamienia troszkę powiększona za drzewko...
tak się cieszę, że już jest...
Ewus... jest taki piekny, ze .... lzy mi same plyna... ten misiu... i aniolek... slicznie!!!! a faktycznie 'dziwny' zbieg okolicznosci... Tule Cie mocno i ciesze sie razem z Toba kochana :)

szczesliwa- no tak... spac i tylko spac, tylko ze ja w poniedzialek do pracy ide.. a tam- 9h .. w tym godzina przerwy i dumam, gdzie by sie tu zdrzemnac... na sofie w kuchni (oczywiscie w firmie) czy lepiej zejsc na parking i tam sie zdrzemnac w samochodzie.... to bedzie naprawde nielatwe ;)

Sol- wroc do naturalnego koloru :) zawsze uwazam, ze naturalny najlepiej pasuje :) i ja nie farbuje wlosow.. a juz mialam wszystkie kolory na glowie :D lacznie z czarnym i to sama sobie farbowalam :D heheh pozniej pasemka, blond... itd itd.. a od 3 lat nic a nic.. i tak jest najlepiej ;)

pralinka- no to jesli jestes tak odwazna to podziwiam :D ja do sprawdzonych fryzjerow juz nie chodze ;) a mnie sie tez marzylo kiedys pojscie do profesjonalisty :) i tak zrobilam jak mieszkalam w wawie, tylko ze ... za wizyte placilam 300zl za farbowanie i cieniowanie, a to bylo jakies 4 lata temu.. Fakt- nigdy w zyciu juz nie mialam tak dobrze scietych wlosow jak wtedy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maggy - oj bidulko to ci współczuje w tej pracy jak cie spanko dopadnie ......ale takie uroki ciąży ....ale wole żeby mnie spanie męczyło niż nie rozstawanie się z WC....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry