malapralinka
Fanka BB :)
Maggy jeszcze pomysle i w we wtorek do fryzjera

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jeszcze żeby mogła na odległość przesyłać
No i ze śmiechu mnie brzuch zaczął boleć 
Tylko teraz mam dylemat czerwony czy czarny czy wrócić do naturalnego szatynki
Ehh... chyba zostanę przy czerwonym póki lato 
Sol- psycholog to podstawa!! az mnie ciary przeszly jak czytalam to co napisalas powyzejmlodam - ból nie zniknie ale z czasem nie będzie tak dokuczliwy a jak wreszcie przytulisz swoje maleństwo to będziesz to okazjonalnie wspominać. Pamiętam każdą z sześciu dat i wiem jak Ci ciężko bo ja sama na początku chodziłam jak potłuczona obijając się o innych byleby dali mi spokój. Mi dużo dały rozmowy z psychologiem w tamtym okresie bo na dodatek moi rodzice się rozstali, kolega się powiesił a mój facet został zabity :-( Wszystko w przeciągu 5 lat. Aż ktoś mi wreszcie pokazał że życie obok mnie dalej się toczy do przodu i że mam wybór - albo siedzieć zamknięta w tej kulce albo po prostu zrobić krok w bok i zacząć znowu żyć :-) Życie okazało się jednak lepsze :-)
Ewus... jest taki piekny, ze .... lzy mi same plyna... ten misiu... i aniolek... slicznie!!!! a faktycznie 'dziwny' zbieg okolicznosci... Tule Cie mocno i ciesze sie razem z Toba kochanaNie wiem czy to zbieg okoliczności, ale dokładnie rok temu odeszły mi wody,
a dziś Maciusiowi postawili pomniczek...
Jeszcze zamiast tego płotku, pójdzie rabatka z takiego samego kamienia troszkę powiększona za drzewko...
tak się cieszę, że już jest...