reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mlodam
widzisz tak to jest ze niektore specjalnie chca zkodzic i rodza zdrowe dzieciatka a Ty starasz sie, dbasz, dmuchasz na zimne i dupa zbita...

Bedzie dobrze, zobczaysz, nie ma przeciez innej opcji:tak:
Ja tez sie biore za siebie zeby potem byc atrakcyjna mamusia;-)

reklama
no właśnie, pija, pala i gorsze rzeczy robia i niechciane dzieci rodza co sie po swiecie pałętają i marną przyszłość mają. a ty bys kochała, dbała o przyszłość, wykształciła itp i dup...a nie udaje sie wrrrrrrrrrrrrr jestem wsciekła. gdyby nie marzec to bym w 29 tyg była!!!!:(((( ale nie musiala byc du.... wrrr
a TY dawno stracilas?

łomamusiu marcepanek, młodziutkaś TY ;-)

Na pewno warto dbać o wagę ze względu na dzieci... Ani za mała waga ani nadwaga nie sprzyjają ciąży i porodom.
Marcepanek jest w tej nielicznej grupie, która ma spalanie większe niż jest w stanie przerobić :-)

Młodam ja mam takie dziecioroby za ścianą. Patologia a rozmnażają się jak króliki, już 2 pokolenie...

Marecepanek to Ty tutaj pewnie najmlodsza:tak:

Mlodam ja stracilam w lutym
21 wrzesnia planowo bym rodzila...
Moja bliska kolezanka "zaszla razem ze mna" Mialysmy rodzic prawie w tym samym czasie. ....Teraz zal jak Ja widze... Jeszcze miesiac i rodzi..

no to w tym samym czasie co ja zaszla siostra mojego meza, na ten sam dzien mialysmy termin miec... wrrrrrrrrr masakra, znow nie moge o jej ciazy sluchac, tylko beczec sie chce :-(
Pralinka to miesiac przede mną. A jakie plany dalej? działacie? ja mam teraz 3 pelne cylke odczekać, ale nie wiem czy bede miec odwagę działać.

Mlodam to okrutne, zamiast sie cieszyc Ich szczesciem,gdzies tam w srodku nie mozemy powstrzymac zazdrosci..
Staramy sie, aktualnie 3 cykl...
Niby starania sa ale jakas presja jest w powietrzu i w TE dni akurat malo serduszkujemy...
Moze w tym cyklu sie uda... Sama nie wiem.. Aktualnie sama nie wiem czego chce...
W czasie gdy stracilam moge Maluszka to wiedzialam ze jak najszybciej chce znowu zajsc w ciaze, ale w zeszlym tygodniu (moze wyczytalas) moja siostra urodzila martwe dzieciatko ( po 20 tygodniu). Chce i boje sie zarazem...

Te 3 cykle szybko zleca, zobaczysz i bedzie Wam dane jeszcze dzieciatko, a moze i cala gromadka:)

Edit

O ja pierdziu!!!!!
SLONKO WYSZLO:tak:

Ostatnia edycja:
Agnieszkakk- ale super!!!!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze i 3mam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jak najszybsze rozpoczecie staranek :D

marcepanek- to faktycznie niewiele wazysz jak na swoj wzrost.. to zycze aby te dodatkowe kg zostaly :) przynajmniej w jakiejs czesci ;) i nie stresuj sie prosze :) dzidzia rosnie i wszystko jest ok :) musimy myslec pozytywnie :)

hope- ja mialam to samo :d tez chcialam i sie balam :D i jak zobaczylam na tescie II kreseczki to malo co zawalu nie dostalam.. siedzialam nad tym testem i plakalam.. z radosci i ze strachu :)

mlodam, pralinka- spokojnie, na wszystko przyjdzie odpowiedni czas.... jestem pewna, ze silniejsza jest wola bycia mama, niz jakikolwiek strach... Wiem, ze jest ciezko, ale trzeba myslec pozytywnie... ja tez stracilam fasolke, w 9 tc i teraz mysle, ale mysle pozytywnie :) bo przeciez w koncu sie musi udac :)
wkrotce bedziemy wszystkie mamami- zobaczycie :)

Maggy witaj;-)
Dzieki za wsparcie:tak:
Mi w przyszlym tygodniu zaczynaja sie dni plodne wiec duzo fluidkow bedzie potrzebnych:zawstydzona/y:

reklama
Pralinka ja jej nie zazdroszcze, mam jakies tam przeswiadczenie ze zazdrosc zabija, odbiera a tego nie chcę. moze wyda sie to wam dziwne i smieszne, ale tak mam ;) niech jej sie wiedzie i dzidzia zdrowo sie rozwija i by bylo wszystko ok, tylko nie wypytuje o nią, o ciaże, o dzidzie, wiem ze jest ok i tyle mi wystarczy, na nic wiecej w tej sytuacji mnie nie stać. nie potrafię. zawsze bede myslec patrzac na jej dziecko ile moja niunia by nmiala, ze bylaby w tym samym wieku... makabra.
Magyy ja teraz inaczej podeszlam do sprawy, wtedy sie balam ciagle muyslalam, ktory to tydzien, byle przetrwac za ten 12 tydzien, teraz tak nie mialam, spokojniej podeszlam i tez niestety :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry